ورود صنعت حفاری به بازارهای خارجی سرمایه‌گذاران خصوصی را فعال‌تر کرد

مدیرعامل شرکت حفاری ورود صنعت حفاری به بازارهای خارجی سرمایه‌گذاران خصوصی را فعال‌تر کرد مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: شرکت ملی حفاری در ۱۳ استان کشور فعالیت می‌کند که اگر شرکت ملی حفاری ایران نبود امروز به جای ۴ میلیون بشکه یک هزار و ۷۰۰ بشکه تولید می‌کردیم. به گزارش ایرنا، حیدر بهمنی اظهارکرد: […]

مدیرعامل شرکت حفاری

ورود صنعت حفاری به بازارهای خارجی سرمایه‌گذاران خصوصی را فعال‌تر کرد

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: شرکت ملی حفاری در ۱۳ استان کشور فعالیت می‌کند که اگر شرکت ملی حفاری ایران نبود امروز به جای ۴ میلیون بشکه یک هزار و ۷۰۰ بشکه تولید می‌کردیم.

به گزارش ایرنا، حیدر بهمنی اظهارکرد: شرکت ملی حفاری ایران مصداق واقعی اقتصاد مقاومتی است که با تولید و کاربرد صد درصد قطعات و نیروی متخصص ایرانی فعالیت می‌کند .

بهمنی ادامه داد: شرکت ملی حفاری ایران با ۳۷ سال سابقه تنها مؤسسه صنعتی است که به فرمان حضرت امام با همسوگرایی با شرکت نفت و بومی‌سازی در ۴۶ شرکت خصوصی بدون هیچ امکانات فعالیت خود را آغازکرد.

وی بیان‌کرد: شرکت ملی حفاری ایران در بسیاری از کشور‌‌ها و مناطق نفت خیز فعالیت دارد که از نیروهای متخصص تا کارشناسان صنعت حفاری در دنیا فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهارکرد: شرکت ملی حفاری ایران نخستین شرکتی بود که در دریا حفاری را آغاز کرد و در بخش‌های پارس‌جنوبی و میادین نفتی آزادگان خوش درخشید.

بهمنی افزود: شرکت ملی حفاری ایران وظیفه فعالیت خود را از سال ۱۳۵۸ با ۶ دستگاه حفاری آغاز کرد و در حال حاضر دارای ۷۵ دکل حفاری است که هرگونه عملیات حفاری در خشکی و دریا تا عمق ۶۶ هزار متر، در سازندهای سخت و پرفشار را انجام می‌دهند.

به گفته وی ناوگان عملیات حفاری این شرکت، با به‌کارگیری ۵۴ دستگاه حفاری خشکی و ۸ دستگاه حفاری دریایی، به ۳ شاخه عملیات حفاری خشکی، عملیات حفاری دریایی، پشتیبانی حفاری و تعمیرات تقسیم شده است .

وی چشم‌انداز شرکت ملی حفاری توسعه پایدار در جهت سرمایه‌گذاری و اقتصاد مقاومتی بیان کرد و گفت: با ورود به

بازار‌های خارجی شرکت‌های سرمایه‌گذار بیش‌تری را در این راه فعال کرده‌اند که موجب توسعه این صنعت شده است.

آیت ا… سیدمحمدعلی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان در این همایش گفت: شرکت ملی حفاری یک مجموعه انقلابی، اقتصادی و تکنولوژیکی است که به فرمان حضرت امام (ره) در اوایل انقلاب تأسیس شد و در این مجموعه بزرگان و شخصیت‌های فراوانی فعالیت کرده‌اند .

وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از متخصصین حفاری از کشور خارج شدند و نیرو‌های اندکی ماندند که با همت و تلاش توانستند شرکت حفاری را به پیشرفت برسانند.

وی گفت: در این راه نیرو‌های متخصص و با استعدادی به‌کار گرفته شده‌اند که از سال ۵۸ تا کنون در حال توسعه علمی و تخصصی صنعت حفاری هستند.

وی اظهارکرد: بنا به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی و حمایت‌های ایشان شرکت ملی حفاری از بخش خصوصی به بخش دولتی تبدیل شد که یک موفقیت اقتصادی و سیاسی در جهان است و با این حرکت حمایت خود را از اقتصاد مقاومتی نشان داده‌ایم .

نماینده ولی فقیه در خوزستان افزود: باید قطعه‌سازان جوان، مخترعین علمی خوزستان و کشور را تشویق کنیم تا در صنعت نفت پیشرفت کنند تا در زمینه صنعت خودکفا باشیم.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز در این همایش اظهار‌کرد: کارگران و کارمندانی که در صنعت نفت فعالیت می‌کنند در زمان تحریم‌ها توانستند صنعت نفت را در طول ۸ سال دفاع مقدس با از خود گذشتگی‌‌ها و با اقتدار به هدف خود برسند و توان تکنولوژیکی و فنی خود را به کرسی بنشانند و در دنیا مدعی پیشرفت این صنعت باشیم .

شریعتی ادامه داد: یکی از مسایل اساسی برای توسعه پیشرفت علم، سازگار با محیط‌زیست شدن است که بخشی از صنعت در دنیا است تا بتوانیم با هزینه کم‌تر نفت را استخراج کنیم .

وی گفت: اکنون باید تلاش کنیم در صنعت حفاری با آخرین تکنولوژی و هزینه کم اقدامات بزرگی را انجام دهیم تا در عرصه شرکت‌های خارجی وارد شویم و به رقابت بپردازیم .

مجید ناصری‌نژاد، نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش عنوان کرد: باید از ظرفیت‌های استان استفاده شود.

وی گفت: مسؤولان استان بهتر می‌توانستند در زمینه توسعه صنعت نفت فعالیت کنند و از آن‌‌ها درخواست می‌کنیم نگاه بیش‌تری به این صنعت داشته باشند.

ناصری‌نژاد ادامه داد: دراین مدت شاهد پیشرفت شرکت ملی حفاری بوده‌ایم و اگر به ظرفیت استان در نیروی انسانی نگاه کنیم به این نتیجه خواهیم رسید که باید به صنعت نفت در استان توجه شود.

وی افزود: خوزستان خاستگاه نفت کشور است و پیشرفت صنعت نفت را از خوزستان داریم و مسؤولین باید نگاه ویژه‌ای به این استان داشته باشند.

نماینده مردم شادگان اظهارکرد: نفت ملی است و متعلق به کل کشور است ولی زحمت و تبعات و گرفتاری‌های آن را مردم خوزستان متحمل شده‌اند.

وی گفت: خوزستان خط مقدم این سرمایه ملی است و این استان در دوران‌های مختلف ایستادگی کرده است و نباید با این پتانسیل‌‌ها در بیکاری در کشور اول باشد.

 

ناصری‌نژاد افزود: در بحث آلودگی‌های زیست‌محیطی، بیکاری، فقر و مهاجرت اول هستیم و این حق استان خوزستان نیست.