یافتههای تحقیقاتی نشان میدهد کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف هفتگی شکلات تحقیقات جدید، تأیید میکند افرادی که حداقل یک بار در هفته شکلات میخورند، شیوع دیابت در آنها کمتر است و کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت تا ۴ یا ۵ سال بعد هستند. به گزارش مهر، این مطالعه همچنین نشان میدهد […]
یافتههای تحقیقاتی نشان میدهد
کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف هفتگی شکلات
تحقیقات جدید، تأیید میکند افرادی که حداقل یک بار در هفته شکلات میخورند، شیوع دیابت در آنها کمتر است و کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت تا ۴ یا ۵ سال بعد هستند.
به گزارش مهر، این مطالعه همچنین نشان میدهد که رابطه بین دفعات مصرف شکلات ممکن است ناشی از یک انتخاب فعال در بخشی از بیماران دیابتی باشد. به عنوان مثال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است در تلاش برای کاهش مصرف شیرینی، تصمیم بگیرند که میزان مصرف شکلات خود را کم کنند.
مطالعه ۹۰۸ شرکتکننده غیردیابتی و ۴۵ فرد دیابتی نشان میدهد که خطر ابتلا به دیابت در افرادی که در هفته کمتر از یک بار شکلات خوردند، در مقایسه با کسانی که در هفته بیش از یکبار شکلات مصرف کردهاند، دو برابر است.
در ۵ سال آینده، افرادی که هرگز یا به ندرت شکلات میخورند، در مقایسه با کسانی که در هفته بیش از یک بار شکلات میخورند، تقریباً دو برابر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار میگیرند.
صرف نظر از رابطه بین مصرف شکلات و خطر ابتلا به دیابت، با توجه به خواص درمانی شکلات، مصرف آن حداقل یک بار در هفته، برای کسانی که محدودیتهای بهداشتی ویژه برای مصرف شکلات ندارند، بسیار مفید به نظر میرسد.
در تحقیق فوق، مقدار شکلات خورده شده اندازهگیری نشد. اما یافتههای تعدادی از مطالعات نشان میدهد که مصرف متوسط حدود ۲۵ گرم شکلات یک بار در هفته میتواند خواص درمانی مانند کاهش تصلب شریان و عملکرد شناختی بهتر را به همراه داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.