۲۰ گام تا کنترل اضطراب و افسردگی بیماریهای روحی از جمله افسردگی و اضطراب را میتوان ارمغان صنعتی شدن برای بشریت دانسته و این معضل بسیاری از افراد جوامع مدرن را درگیر خود کرده است. در این نوشتار، برخی نکات ساده جهت کنترل و کاهش افسردگی ارایه میشود. به گزارش سینا پرس، اضطراب و افسردگی […]
۲۰ گام تا کنترل اضطراب و افسردگی
بیماریهای روحی از جمله افسردگی و اضطراب را میتوان ارمغان صنعتی شدن برای بشریت دانسته و این معضل بسیاری از افراد جوامع مدرن را درگیر خود کرده است. در این نوشتار، برخی نکات ساده جهت کنترل و کاهش افسردگی ارایه میشود.
به گزارش سینا پرس، اضطراب و افسردگی را میتوان از جمله بیماریهای شایع و فراگیری دانست که همزمان با رشد بیشتر شهرنشینی و صنعتی شدن جوامع، گریبانگیر بسیاری از انسانها شده و آنها را از شرایط عادی زندگی دور میکند، افراد مضطرب و افسرده عمدتاً از شرایط زندگی خود ناراضی بوده و محیطی رنجآور را برای زندگی خود و اطرافیانشان رقم میزنند. بسیاری از پژوهشگران، علت بروز این بیماریها را تغییر سبک زندگی انسان و شرایط محیطی وی میدانند.
پایگاه پزشکی اخبار سلامتی یا health site به تازگی با تحلیل شرایط افسردگی و اضطراب، ۲۰ عمل ساده ولی تأثیرگذار را توصیه میکند که بهکاربستن این موارد میتواند در پیشگیری از بروز استرس و افسردگی مفید بوده و همچنین میزان افسردگی و اضطراب را در افرادی که دارای این مشکل هستند، کاهش دهد.
پایگاه پزشکی اخبار سلامتی یا health site به تازگی با تحلیل شرایط این بیماریهای روحی، ۲۰ عمل ساده ولی تأثیرگذار را توصیه میکند که بهکار بستن این موارد میتواند در پیشگیری از بروز استرس و افسردگی مفید بوده و همچنین میزان افسردگی و اضطراب را در افرادی که دارای این مشکل هستند، کاهش دهد. این موارد که با عنوان ۲۰گام تا کنترل اضطراب و افسردگی معرفی شدهاند، عبارتند از:
۱- داشتن تغذیه خوب و مناسب
۲- صرف غذا همراه با آرامش و بدون عجله
۳- پرهیز از مصرف کافئین
۴- عدم مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات
۵- داشتن تمرینات منظم ورزشی و تحرک کافی بدنی
۶- تمدد اعصاب در بین کارهای روزانه
۷- شناخت اضطراب و موقعیتهای استرسآور
۸- پر کردن اوقات فراغت خود با بازی با کودکان، حیوانات خانگی یا پروش گل و گیاه
۹- ایجاد ارتباط مناسب با طبیعت
۱۰- در میان گذاشتن مشکلات خود با نزدیکان
۱۱- مواجه شدن با مشکلات و عدم فرار از واقعیت
۱۲- مثبتاندیشی
۱۳- داشتن استراحت کافی
۱۴- خنده و عدم ترس از بلند خندیدن
۱۵-پرداختن به معنویات و امور مذهبی
۱۶- تلاش برای یافتن روشهای درمانی جایگزین
۱۷- انجام تمرینات فیزیوتراپی
۱۸- تجدید نظر در افکار و باورهای قدیمی حک شده در ذهن
۱۹- تمرکز بر قدرت و تواناییهایی که در وجود شما است.
۲۰- در تکاپو و حرکت بودن
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.