پذیرهنویسی صندوق طلا به زودی مدیرعامل تأمین سرمایه لوتوس پارسیان از پذیرهنویسی صندوق تخصصی طلا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با توجه به صدور موافقت اصولی سازمان بورس با راهاندازی صندوق سرمایهگذاری طلا در بورس کالای ایران، این صندوق به عنوان اولین صندوق کالایی به زودی پذیرهنویسی میشود. به گزارش «پایگاه خبری بورس […]
پذیرهنویسی صندوق طلا به زودی
مدیرعامل تأمین سرمایه لوتوس پارسیان از پذیرهنویسی صندوق تخصصی طلا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با توجه به صدور موافقت اصولی سازمان بورس با راهاندازی صندوق سرمایهگذاری طلا در بورس کالای ایران، این صندوق به عنوان اولین صندوق کالایی به زودی پذیرهنویسی میشود.
به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، علیتیموری، مدیرعامل تأمین سرمایه لوتوس پارسیان به آخرین وضعیت راهاندازی صندوق طلا اشاره کرد و گفت: به تازگی موافقت اصولی با راهاندازی صندوق سرمایهگذاری طلا از سوی سازمان بورس صادر شد که با توجه به صدور این موافقت، اقدامات مربوط به برگزاری مجمع مؤسسین و ثبت صندوق در حال انجام است تا مجوز پذیرهنویسی صادر شود؛ با توجه به اقدامات انجام شده پیشبینی میشود که پذیرهنویسی اولین صندوق تخصصی طلا ظرف چند هفته آینده انجام شود.
مدیرعامل تأمین سرمایه لوتوس پارسیان به جزییات این صندوق اشاره کرد و ادامه داد: صندوق تخصصی طلا مانند سایر صندوقهای سرمایهگذاری است به صورتیکه هر واحد ۱۰هزار ریال بوده و سرمایهگذاران باید ۱۰ یونیت خریداری کنند البته به دلیل اینکه این صندوق در بورس کالا پذیرفته میشود ممکن است دستوالعملهای خاصی مدنظر بورس باشد اما عملکرد این صندوق همانند سایر صندوقهای سرمایهگذاری بوده و تفاوت چندانی با آنها ندارد.
راهاندازی آپشن، گام آخر راهاندازی صندوق
تیموری با بیان اینکه پرتفوی صندوق ترکیبی از گواهی سپرده و اوراق مشتقه است که شامل قراردادهای آتی و آپشن میشود، تصریح کرد: علت تأخیر راهاندازی صندوق طلا، نبود معاملات آپشن بود، زیرا آپشن این امکان را میدهد که صندوق در دوران نزولی طلا بتواند خود را هج کند و با افت چندانی مواجه نشود و در مواقعی که احساس میشود طلا روند صعودی دارد بتواند اهرم بگیرد که این موضوع باعث میشود تا سرمایهگذاران بازدهی بیشتری کسب کنند.
وی ادامه داد: بنابراین صندوق طلا با مکانیزمهایی که دارد به سرمایهگذاران غیرحرفهای که دانش کافی ندارند و در بازار مشتقه وارد میشوند کمک میکند تا بتوانند بخشی از دارایی و ثروت خود را به طلا اختصاص دهند ضمن اینکه طلا هجکننده دلار هم بوده و هرگونه تغییرات نرخ دلار روی قیمت داخلی طلا هم اثرگذار است؛ بنابراین صندوق طلا به نوعی ابزار هجکننده غیرمستقیم تغییرات ارز هم در کشور هست و اگر قیمت طلا افزایش پیدا کند سود دو جانبه برای سرمایهگذاران ایجاد میشود.
مدیرعامل تأمین سرمایه لوتوس پارسیان اظهار داشت: اگر تا قبل از اتمام کارهای اخذ مجوز و راهاندازی صندوق طلا، مجوز دیگری از سوی سازمان بورس صادر نشود، صندوق تخصصی طلا، نخستین صندوق کالایی کشور خواهد بود که در بورس کالا راهاندازی میشود.
به گفته تیموری بعد از اخذ مجوز پذیرهنویسی، اطلاعرسانی مطلوبی در خصوص صندوق تخصصی طلا ارایه میشود تا سرمایهگذاران به صورت دقیق تری با این صندوق آشنا شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.