ابطال قرارداد ۲۰ هزار میلیارد تومانی در کیش

رییس سازمان بازرسی کل کشور خبر داد ابطال قرارداد ۲۰ هزار میلیارد تومانی در کیش رییس سازمان بازرسی کل کشور از پیگیری‌های قضایی برای اعاده زمین ۲۰ هزار میلیاردتومانی در کیش به منطقه آزاد کیش خبر داد. به گزارش تسنیم، ناصرسراج با اشاره به عضویت ایران در آمبوزدمان آسیایی گفت: متناسب با این عضویت، اوایل […]

رییس سازمان بازرسی کل کشور خبر داد

ابطال قرارداد ۲۰ هزار میلیارد تومانی در کیش

رییس سازمان بازرسی کل کشور از پیگیری‌های قضایی برای اعاده زمین ۲۰ هزار میلیاردتومانی در کیش به منطقه آزاد کیش خبر داد.

به گزارش تسنیم، ناصرسراج با اشاره به عضویت ایران در آمبوزدمان آسیایی گفت: متناسب با این عضویت، اوایل سال تفاهمنامه قضایی با ارمنستان منعقد کردیم.

وی با اشاره به روابط خوب بین دو کشور، گفت: روادید هم با ارمنستان لغو شده است و یکی از بندهای تفاهمنامه ایران با سایر کشور‌‌ها حمایت از اتباع ایران در کشورهای مختلف از جمله ارمنستان است.

سراج به وضعیت ایرانیان محبوس در ارمنستان اشاره و تصریح کرد: با صحبت‌های انجام شده با مسؤولان قضایی ارمنستان تعداد بسیار زیادی از این زندانیان آزاد شدند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه به پیگیری‌های قضایی در مورد یک قرارداد در کیش اشاره و تصریح کرد: قرارداد ۲۴۰هکتاری در کیش بین یک ایرانی دارای تابعیت کشورهای مختلف منعقد شده بود که با توجه به برخی بندها، متأسفانه این زمین به صورت رایگان معامله شده که قرارداد مذکور مشکل آفرین بود و طوری بود که هیچ نیروی امنیتی هم نمی‌توانست وارد این ملک شود.

وی افزود: این ملک به اتباع بیگانه داده شده بود اما در یک ماه اخیر با پیگیری‌های انجام شده قرارداد ابطال شد و به زودی به منطقه آزاد کیش ارجاع داده می‌شود. قیمت این زمین ۲۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

در ادامه این دیدار، اقوان‌هوسپیان، رییس کمیته تحقیق و بازرسی ارمنستان ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: مشترکات تاریخی، جغرافیایی باعث شده است که ارمنستان به عنوان تنها کشور مسیحی و غیرمسلمان همسایه ایران، روابط بسیار خوبی با ایران دارد. روابط بین دو کشور به توسعه روابط قضایی هم می‌انجامد.

هوسپیان با اشاره به جرایم ارتکابی از سوی ایرانیان در ارمنستان گفت: میزان این جرایم به شدت کاهش داشته است. آمادگی دو طرفه برای توسعه روابط قضایی بین دو کشور وجود دارد. در کنار این روابط امکان سپری کردن محکومیت محبوسان در ارمنستان در ایران وجود دارد.

وی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد ایرانی در ارمنستان محبوس هستند و بیش‌ترین جرایم ارتکابی چیست، گفت: قاچاق مواد مخدر عمده جرم ارتکابی از سوی ایرانیان است. در کنار این موضوع، تصادفات منجر به جرح، خشونت فیزیکی وجود دارند. در حال حاضر ۱۲ ایرانی در ارمنستان بازداشت هستند و ۲۰ نفر هم مجرم شناخته شدند. از هیچ کوششی برای سپری کردن محکومیت ایرانیان در کشور خودشان دریغ نمی‌کنیم.

 

هوسپیان در خصوص مجازات مواد مخدر گفت: به هیچ وجه مجازات اعدام نداریم و حبس ابد بیش‌ترین مجازات است اما در رابطه با مواد مخدر بیش‌ترین مجازات ۱۵الی ۲۰سال حبس است.