نامه وزیر صنعت به گمرک نعمتزاده خواستار لغو فوری جریمه ۳۰۰۰ میلیارد تومانی برند مشهور کرهای شد در پی جریمه ۳هزار میلیارد تومانی برند مشهور لوازم خانگی کرهای بهدلیل تخلفات گمرکی، وزیر صنعت با ارسال نامهای به کرباسیان رییسکل گمرک خواستار اقدام فوری برای لغو این جریمه شد. به گزارش تسنیم، چند روز پیش خبر […]
نامه وزیر صنعت به گمرک
نعمتزاده خواستار لغو فوری جریمه ۳۰۰۰ میلیارد تومانی برند مشهور کرهای شد
در پی جریمه ۳هزار میلیارد تومانی برند مشهور لوازم خانگی کرهای بهدلیل تخلفات گمرکی، وزیر صنعت با ارسال نامهای به کرباسیان رییسکل گمرک خواستار اقدام فوری برای لغو این جریمه شد.
به گزارش تسنیم، چند روز پیش خبر ویژه «تخلف برند مشهور لوازم خانگی کرهای در ایران» توسط تسنیم منتشر شد که در آن گمرک این شرکت را متخلف شناخته و جریمه ۳۰۰۰ میلیارد تومانی را برای آن در نظر گرفته بود.
به استناد گمرک، این برند کرهای با دور زدن قاعده دو-الف اقدام به واردات قطعات از گمرکات کرده است که با بررسیهای بهعمل آمده در گمرک ایران و دایر شدن کارگروه حسابرسی پس از ترخیص تخلف شرکت شناسایی شده و میبایست برای جبران حقوق پایمال شده دولتی حدود ۳هزار میلیارد تومان جریمه را پرداخت کند.
این خبر طی روزهای اخیر واکنشهای گستردهای در پی داشت و مقامات مختلف در رسانههای متعدد نسبت به این اقدام گمرک و تخلف برند معروف کرهای واکنش نشان دادند.
براساس خبر جدیدی که تسنیم کسب کرده است، محمدرضانعمتزاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامهای به گمرک ایران خواستار رفع مشکل به وجود آمده برای این شرکت کرهای شده است. نعمتزاده در این نامه استناد کرده که «گمرک ایران با استناد به قاعده ۲-الف از قواعد تفسیری سیستم هماهنگ شده، قطعات وارداتی شرکت مذکور را که در خط تولید بهمنظور تولید کالای نهایی بهکار میرود، مشمول پرداخت حقوق ورودی کالای کامل آن هم با مأخذ دو برابر حقوق ورودی (به استناد قرار گرفتن کالا در طبقهبندی گروه ۱۰) و همچنین متعاقب آن پرداخت جرایم کرده است.
نظر به اینکه قطعات وارداتی جهت تولید کالای نهایی از جمله یخچال، یخچال فریزر، لباسشویی و غیره بوده و برای تبادل آن به محصول نهایی تحت عملیات کاری مختلف (مونتاژهای فرعی و اصلی، جوشکاری، شارژ گاز و تست نهایی و غیره) قرار گرفته و نهایتاً به تولید کالای نهایی منجر میشود، لذا قاعده (۲-الف) در این ارتباط موضوعیت ندارد، لازم به توضیح است که دفتر بازبینی و حسابرسی گمرک ایران طی نامهای به استناد ماده ۱۴۳ قانون امور گمرکی، شرکت فوق را مشمول پرداخت جرایم با شرایط پیشگفته دانسته است که قطعاً براساس توضیحات فوقالذکر بایستی نسبت به تجدید نظر در این رابطه اقدام فوری به عمل آمده و اصلاح لازم صورت گیرد.
در بخش دیگری از این نامه وزیر صنعت تأکید کرده که این شرکت در راستای سیاستهای وزارت متبوع، نسبت به تکمیل خطوط لباسشویی با فناوری روز دنیا اقدام کرده و در نظر دارد با سرمایهگذاری جدید و تولید انواع یخچال و یخچالفریزر نسبت به توسعه خطوط تولید و ساخت داخل محصولات مذکور اقدام نماید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.