وزیر کار خبر داد طرح ویژه دولت برای امنیت غذایی کودکان زیر ۳ سال وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از طرح ویژه دولت برای امنیت غذایی هزار روز اول پس از تولد خبر داد و گفت: یک وعده غذای گرم به کودکان در مناطق محروم ارایه میشود. به گزارش ایلنا، علی ربیعی در همایش […]
وزیر کار خبر داد
طرح ویژه دولت برای امنیت غذایی کودکان زیر ۳ سال
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از طرح ویژه دولت برای امنیت غذایی هزار روز اول پس از تولد خبر داد و گفت: یک وعده غذای گرم به کودکان در مناطق محروم ارایه میشود.
به گزارش ایلنا، علی ربیعی در همایش امنیت غذا، سلامت و توسعه با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی در دولت یازدهم افزود: امنیت غذایی موضوع مهمی است و اقتصاد مقاومتی و پایداری جامعه به امنیت غذایی وابسته است.
وی ادامه داد: جوامعی که امنیت غذایی بیشتری دارند در مقابل تهدیدات بیرونی تابآوری بالایی خواهند داشت.
وزیر تعاون با بیان اینکه معمولاً رشد اقتصادی مبنای توسعه قرار میگیرد، خاطرنشانکرد: باید توزیع ثروت در کنار رشد اقتصادی مورد توجه باشد البته در مفاهیم جدید توسعه باید به معنی افزایش کیفیت زندگی در نظر گرفته شود و نیازمند اقدامات جانبی و مداخلهای است.
ربیعی تأکیدکرد: توسعه همچنین به معنی شادتر زیستن مردم است بدون اینکه چالشهایی در مقابل بروز شادی وجود داشته باشد.
وزیر تعاون با اشاره به اینکه سیاست رفاهی هدف جوامعی است که میخواهند عادلانه و دینی جامعه را اداره کنند، اظهارکرد: در این سیاست اخلاق انسانی، محور قرار میگیرد و در دولت یازدهم نیز سیاست رفاهی اصل و حتی از سیاستهای اقتصادی مهمتر است.
وی با بیان اینکه فقرزدایی باید در دستور کار باشد، در قانون اساسی رهایی از فقر یک اصل ضروری دانسته شده است و در این زمینه نخستین محور محرومیت تغذیه است. بهطوری که اگر آرمانهای امام راحل(ره) را در نظر داشته باشیم فقرزدایی باید در راس سیاستها باشد.
ربیعی افزود: وظیفه داریم انواع فقر را هدف قرار دهیم از فقر مسکن تا امنیت غذایی، آموزش و….
کاهش ۱۲ درصدی شاخص امنیتغذایی
وزیر تعاون با تأکید بر اینکه فقر غذایی بدترین نوع فقر است، ادامهداد: براساس شاخصهای جهانی از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۵ شاخص امنیت غذایی در کشورمان از ۱۸٫۵ به ۶ درصد تنزل یافته که پیشرفت خوبی است.
وی با اشاره به اجرای طرح بیمه رایگان درمان برای ۱۱ میلیون نفر از محرومان کشور اضافهکرد: بودجه محدود دولت باید به سمت امنیت غذایی افراد مستضعف هدایت شود به همین منظور هزار روز اول زندگی افراد از بدو تولد ملاک قرار گرفته است و یک وعده غذای گرم به کودکان در مناطق محروم ارایه میشود.
ربیعی با بیان اینکه سلامت جسم، سلامت روان و سلامت غذایی در کنار هم دارای اهمیت هستند، گفت: طرح تحول سلامت موضوع درمان را تا حد زیادی کم کرده است و باید به سمت امنیت غذایی حرکت کنیم.
وزیر تعاون افزود: صنایعغذایی باید با حمایت دولت و با سود پایین محصولات خود را در اختیار جامعه قرار دهند زیرا در موضوع امنیت غذایی درآمد اخلاقی و انسانی بالاتر از سود مالی است.
وی با تقدیر از تولیدکنندگان صنایع غذایی به ویژه محصولات لبنی خاطرنشانکرد: تنوع در محصولات غذایی موجب افزایش صادرات میشود. همچنین باید از تنوع در محصولات لبنی برای تشویق کودکان به مصرف لبنیات استفاده کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.