شرکت‌های شیل آمریکا سرمایه‌گذاری در تولید نفت را افزایش می‌دهند

شرکت‌های شیل آمریکا سرمایه‌گذاری در تولید نفت را افزایش می‌دهند در حالی که قیمت نفت رو به افزایش گذاشته است انتظار می‌رود شرکت‌های نفت شیل آمریکا سرمایه‌گذاری در اکتشاف و تولید نفت را در سال ۲۰۱۷ افزایش دهند. به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که افزایش قیمت نفت بانک‌ها را متقاعد کرده […]

شرکت‌های شیل آمریکا سرمایه‌گذاری در تولید نفت را افزایش می‌دهند

در حالی که قیمت نفت رو به افزایش گذاشته است انتظار می‌رود شرکت‌های نفت شیل آمریکا سرمایه‌گذاری در اکتشاف و تولید نفت را در سال ۲۰۱۷ افزایش دهند.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که افزایش قیمت نفت بانک‌ها را متقاعد کرده تا برای اولین بار در طی دو سال گذشته خطوط اعتباری اختصاص داده شده به شرکت‌های نفتی را تمدید کنند، انتظار می‌رود شرکت‌های نفت شیل آمریکا سرمایه‌گذاری در اکتشاف و تولید نفت را در سال آینده افزایش دهند.

این افزایش اعتبار در نظر گرفته شده از سوی بانک‌ها چندان زیاد نیست اما با توجه به این‌که تولیدکنندگان بزرگ نفت جهان قصد دارند تولید خود را در سال ۲۰۱۷ پایین نگه دارند، تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا به دنبال افزایش سهم خود از بازار هستند تا از قیمت‌های بالای نفت منتفع شوند و دسترسی بیش‌تر به سرمایه این کار را آسان‌تر خواهد کرد.

تحلیلگران مؤسسه ریموند جونز معتقدند، تولیدکنندگان نفت و گاز در آمریکای شمالی سرمایه‌گذاری در این صنعت را در سال ۲۰۱۷ به میزان ۳۰ درصد افزایش خواهند داد.

تعدادی از تولیدکنندگان نفت شیل از جمله شرکت پایونیرنچرال‌ریسورسز، دیاموندبک انرژی و ‌ای‌اس‌پی‌پرمیان افزایش بودجه و رشد تولید را برای سال آینده پیش‌بینی کرده‌اند.

هر ۶ ماه یک‌بار، تولیدکنندگان نفت و گاز با بانک‌ها در مورد اعتبارات اختصاص یافته مذاکراتی را انجام می‌دهند که مبنای این مذاکرات، ارزش ذخایر روی زمین این شرکت‌هاست. براساس آمارهای به دست آمده، در جریان آخرین دور این مذاکرات در فصل پاییز، خطوط اعتباری ۳۴ شرکت به‌طور متوسط حدود ۵ درصد یعنی بیش از ۱٫۳ میلیارد دلار افزایش یافته است.

مجموع اعتبار اختصاص یافته از سوی بانک‌ها به شرکت‌های فعال در این صنعت از ۲۸٫۹ میلیارد دلار در پایان بهار ۲۰۱۶ به ۳۰٫۳ میلیارد دلار افزایش یافته است.

 

اعتبارات اختصاص یافته به صنعت نفت گاز در طی ۳ دوره شش ماهه گذشته به میزان ۴۰ درصد کاهش یافته بود.