دشمن در انتخابات ۸۸ صیانت از آرا را مطرح کرد

    معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دشمن توانست در آستانه انتخابات ۸۸ با تأثیرگذاری بر بخشی از مردم جامعه سازمان رأی ایجاد و موضوع صیانت از آرا را مطرح کند.به گزارش ایسنا، مهدی ربانی طی سخنانی در جشنواره رزمی بسیج که در سالن پنجم آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد با بیان […]

    معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دشمن توانست در آستانه انتخابات ۸۸ با تأثیرگذاری بر بخشی از مردم جامعه سازمان رأی ایجاد و موضوع صیانت از آرا را مطرح کند.به گزارش ایسنا، مهدی ربانی طی سخنانی در جشنواره رزمی بسیج که در سالن پنجم آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد با بیان این‌که دشمنان هیچگاه دست از تهدید کردن ایران برنمی دارند، گفت: دشمنان پس از تهدیدات اقتصادی و تهاجم فرهنگی، از درون کشور حرکتی را علیه نظام آغاز کردند که به تعبیر رهبری از تهاجم فرهنگی شروع شد، به ناتوی فرهنگی رسید و به یک جنگ فرهنگی ختم شد.

وی افزود: همین دشمنان توانستند در آستانه انتخابات ۸۸ با تأثیرگذاری بر بخشی از مردم جامعه، سازمان رأی ایجاد و موضوع صیانت از آرا را مطرح کنند.

معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: با تظاهرات ۹ دی جهان متوجه شد که اگر گروهی به نفع دشمن صحنه‌آرایی می‌کنند، بدنه این نظام و مردم با ولایت و جمهوری اسلامی همراه هستند.

وی با بیان این‌که تعیین روزی با عنوان میثاق امت با ولایت یکی از دستاوردهای بزرگ ۹ دی است، اظهارکرد: ما هر سال با یادآوری سالروز حماسه ۹ دی نشان می‌دهیم که آن روز چه واقعه مهمی اتفاق افتاد که عزت، عظمت و اقتدار کشور را تضمین کرد و تأثیر فراوانی بر شرایط آن روز گذاشت.

ربانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این‌که ما ناامنی‌‌ها را رصد می‌کنیم و آن‌ها را از مرزهایمان دور نگه می‌داریم، اظهارکرد: ما در طول انقلاب ناامنی‌‌ها را از مرکز کشور به مرز‌ها و بعد نیز به خارج از آن منتقل کرده‌ایم و اگر در دوران اولیه انقلاب با عناصر باقیمانده از حکومت ستمشاهی درگیر بودیم بعد از آن نیز با دشمن در مرزهایمان به نبرد پرداختیم اما ثمره آن مقاومت‌‌ها این شده که آنچه امروز باعث ناامنی برخی کشورهای منطقه شده این جرأت و قدرت را ندارد که باعث ناامنی ایران شود و به کشور ما وارد شده و یا مرزهایمان را مورد تهدید قرار دهد که اگر چنین شود ما در همان مرزهایمان با آن‌ها مقابله می‌کنیم.

معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تأثیر بسیج در جبهه مقاومت و سوریه و عراق، اظهارکرد: در سوریه و عراق نیز یک فضای بسیجی که تحت تأثیر فرمان امام در سال ۵۸ برای تاسیس سازمان بسیج در ایران بوده است، ایجاد شده و مجموعه‌ای مشابه بسیج در ایران، در سوریه و عراق نیز شکل گرفته است و به مقابله با دشمنان می‌پردازد.

وی در بخش نخست سخنانش با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی در عرصه داخلی، منطقه‌ای و حتی عرصه بین‌الملل منافع استکبار را به خطر انداخته است، گفت: انقلاب اسلامی منافع کشورهای غربی را متزلزل کرد و استکبار جهانی را مورد تهدید قرارداد.

ربانی افزود: پیش از آغاز جنگ تحمیلی و در دوران استقرار حکومت نیز نظام ما که در شرایط تصویب قانون اساسی و رفراندوم تعیین نوع حکومت قرار داشت با دشمنان داخلی و باقی‌ماندگان نظام قبلی مواجه شد و با آن‌ها مقابله کرد و پس از گذشت از دوران استقرار حکومت با عوامل نفوذی و ضد انقلاب در مرز‌ها و مرکز کشور مواجه شد و سپس نیز جنگ تحمیلی را تجربه کرد اما در تمام این سال‌ها به سرعت از کنار این تهدیدات عبور کردیم تا جایی که دشمن از عزم و اراده جدی ما آگاه شد.

معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: دشمن پس از آگاهی از عزم و اراده جدی ما جنگ ۸ ساله را به ما تحمیل کرد که در آن دوران مجموعه‌ای از قدرت‌‌ها از جمله حاکمان مرتجع عربی با دلارهایشان پشت دشمن بعثی صف کشیده بودند و در عین حال ایران کشوری تنها و بی‌دفاع بود که حتی برای تأمین سیم خاردار نیز دچار مشکل بود اما به برکت انقلاب و فرامین امام خمینی (ره)، جوانان به جبهه‌ها شتافتند و علی‌رغم تلاش دشمن برای تجزیه کشور یک وجب از خاکمان را از دست ندادیم.

 

وی در پایان گفت: ثمره آن ۸ سال جنگ تقدیم ۲۰۰ هزار شهید به نظام اسلامی بود که منجر به افزایش اقتدار نظامی ایران در دفاع از مرزهایش شد اما دشمن نیز همچنان دست از تهدیدات خود بر نداشته و بر نخواهد داشت.