گزارش اسپیدتست در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی نشان میدهد؛ هرچند جایگاه ایران در فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعتی اینترنت موبایل دو پله کاهش یافته اما در بخش اینترنت ثابت تغییری نکرده است. به گزارش مهر، اسپیدتست جدیدترین گزارش خود از میانه سرعت اینترنت جهان و ایران در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد. […]
گزارش اسپیدتست در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی نشان میدهد؛ هرچند جایگاه ایران در فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعتی اینترنت موبایل دو پله کاهش یافته اما در بخش اینترنت ثابت تغییری نکرده است. به گزارش مهر، اسپیدتست جدیدترین گزارش خود از میانه سرعت اینترنت جهان و ایران در ماه مارس ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد. طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در ماه گذشت میلادی ۵۲٫۹۸ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳٫۲۸مگابیت برثانیه بوده است. این در حالی است که میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در ماه فوریه ۲۰۲۴ میلادی ۵۱٫۱۶ ومیانه سرعت اینترنت ثابت ۹۲٫۲۶ مگابیت برثانیه بوده است.
سقوط ۲پلهای جایگاه ایران در اینترنت موبایل
در مارس ۲۰۲۴ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۶٫۱۶مگابیت برثانیه و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۳٫۷۸ مگابیت برثانیه بوده است. جایگاه ایران در ردهبندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل دو پله سقوط کرده و اکنون در رده ۷۵ قرار دارد، در بخش اینترنت ثابت جایگاه ایران بدون تغییر رده ۱۵۶ باقی مانده است. در ژانویه ۲۰۲۴ میلادی، میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۲٫۷۷ و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۳٫۵۸ مگابیت برثانیه بود. از این رو در جدیدترین گزارش اسپیدتست علیرغم افزایش سرعت اینترنت در ایران شاهد کاهش رتبه آن در مقایسه با سایر کشورها هستیم.
افزایش سرعت اینترنت ایران علیرغم کاهش رتبه
در فوریه سالجاری میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل کشور ۳۴٫۷۱مگابیت برثانیه و جایگاه آن بدون تغییر نسبت به ماه فوریه رده ۷۳ بوده است. اما سرعت اینترنت ثابت کشور در ماه گذشته ۱۳٫۵۱ مگابیت برثانیه بوده و جایگاه آن با چهار پله سقوط نسبت به ژانویه(ماه قبل) رده ۱۵۶ فهرست بوده است.
امارات، قطر و کویت پرسرعتترینهای موبایل
در ردهبندی اسپیدتست از سرعت اینترنت موبایل کشورهای جهان در ردههای اول تا سوم به ترتیب قطر(۳۱۳٫۳۰مگابیت برثانیه)، امارات متحده عربی(۲۹۶مگابیت برثانیه) و کویت (۲۲۸٫۶۴مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه آنها نسبت به ماه قبل(فوریه) هیچ تغییری نکرده است. در رده چهارم فهرست ایسلند با میانه سرعت ۱۵۸٫۳۲ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به دومین ماه ۲۰۲۴ میلادی چهار پله صعود کرده است. در ردههای پنجم، ششم و هفتم به ترتیب کرهجنوبی (۱۵۶٫۲۳مگابیت برثانیه)، دانمارک (۱۴۵٫۷۵مگابیت برثانیه) و چین (۱۴۳٫۷۳مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه هرکدام آنها در ردهبندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت موبایل جهان نسبت به ماه قبل یک پله سقوط کرده است. در ردههای هشتم ونهم نیز به ترتیب هلند با میانه سرعت ۱۳۵٫۵۲مگابیت برثانیه و آمریکا با سرعت ۱۲۹٫۲۶مگابیت برثانیه قرار دارند. جایگاه هلند درردهبندی یک پله و آمریکا دوپله نسبت به ردهبندی فوریه ۲۰۲۴ میلادی صعود کرده است.در رده دهم این فهرست نیز ماکائو با میانه سرعت ۱۲۷٫۳۹مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته چهار پله صعود کرده است.
سنگاپور ارائهدهنده پرسرعت اینترنت ثابت جهان
در بخش ردهبندی اسپیدتست از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه نخست مانند ماه گذشته به سنگاپور با سرعت ۲۸۴٫۱۳مگابیت برثانیه قرار دارد. در رده دوم و سوم این فهرست به ترتیب امارات متحده عربی (۲۷۶٫۰۲مگابیت برثانیه) و هنگکنگ (۲۷۴٫۲۶ مگابیت برثانیه) قرار دارند. هرچند جایگاه امارات متحده عربی در این ردهبندی نسبت به ماه قبل سه پله رشد کرده اما جایگاه هنگ کنگ تغییری نکرده است. در ردههای چهارم و پنچم نیز به ترتیب شیلی با میانه سرعت ۲۶۵٫۱۲ مگابیت برثانیه و آمریکا با ۲۵۴٫۰۱ مگابیت برثانیه در رده پنجم قرار دارند. این درحالی است که جایگاه شیلی نسبت به فوریه دوپله سقوط کرده اما جایگاه آمریکا نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است. در رده ششم فهرست نیز ایسلند با دو پله سقوط نسبت به جایگاه خود در ماه گذشته و میانه سرعت اینترنت ثابت ۲۴۲٫۹۴مگابیت برثانیه قرار دارد. در ردههای بعدی یعنی هفتم، هشتم، نهم و دهم این فهرست که جایگاه آنها نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نداشته به ترتیب فرانسه (۲۴۲٫۴۵مگابیت برثانیه)، چین (۲۴۱٫۶۹مگابیت برثانیه)، موناکو(۲۳۸٫۰۷مگابیت برثانیه) و تایلند(۲۳۱٫۲۵مگابیت برثانیه) قرار دارند.
میزان پوشش پروژه فیبرنوری منازل و کسبوکارها که اخیراً از شش میلیون خانوار فراتر رفته، این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا به سرعتهای ۱۰۰۰ مگابیت برثانیه دست پیدا کنند. به گزارش ایسنا، فناوری روزبهروز در حال گسترش است و اکنون در عصر فناوری اطلاعات میتوان گفت که وجود زیرساختهای نسل جدید میتواند تأثیرهای […]
بررسی یک دوره شش ماهه از وضعیت سرعت اینترنت در ایران نشان میدهد، علیرغم افزایش جزئی سرعت اینترنت، رتبه جهانی ایران ارتقاء پیدا نکرده است. به گزارش مهر، سرعت و مطلوب بودن کیفیت اینترنت اعم از پایدار بودن و عدم وجود اختلال جزء لاینفک خواستهها و انتظار مردم ایران از مسئولان بوده و هست بهطوری که با تسری یافتن […]
دیدگاه بسته شده است.