برخی ممیزان، مؤدیان را برای دادن برگه مفاصاحساب مالیاتی سرگردان می‌کنند

مشاور مالیاتی اتاق اصناف ایران برخی ممیزان، مؤدیان را برای دادن برگه مفاصاحساب مالیاتی سرگردان می‌کنند جعفریان مشاور امور مالیاتی اتاق اصناف ایران گفت: برخی از ممیزان سازمان امور مالیاتی بدون اطلاع کافی مؤدیان را برای دادن برگه قطعی مفاصاحساب مالیاتی سرگردان می‌کنند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران محمدرضا جعفریان اظهارکرد: متأسفانه زمانی […]

مشاور مالیاتی اتاق اصناف ایران

برخی ممیزان، مؤدیان را برای دادن برگه مفاصاحساب مالیاتی سرگردان می‌کنند

جعفریان مشاور امور مالیاتی اتاق اصناف ایران گفت: برخی از ممیزان سازمان امور مالیاتی بدون اطلاع کافی مؤدیان را برای دادن برگه قطعی مفاصاحساب مالیاتی سرگردان می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران محمدرضا جعفریان اظهارکرد: متأسفانه زمانی که یک مؤدی درخواست برگه تسویه حساب مالیات یا به عبارتی درخواست مفاصا حساب مالیاتی می‌کنند، برخی ممیزان اظهار می‌دارند که مؤدی باید اجرای ماده ۱۶۹ را از سال ۹۰ بیاورد؛ در حالی که این منطقی و اصولی نیست.

وی تصریح‌کرد: در حالی که مؤدیان از سال ۹۰ تا ۹۲ طبق اصل ۹۴ توافق مالیاتی انجام داده‌اند و این‌گونه مؤدیان سنوات خود را پرداخت کرده و برگه قطعی گرفته‌اند و زمانی که برگه قطعی دارند، نیاز نیست دوباره برگه اجرای ماده ۱۶۹ را ببرند در حالی که ماده ۱۶۹ در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۹۳ آماده شده چطور مؤدی می‌تواند از سال ۹۰ این برگه را داشته باشد.

جعفریان اظهار‌کرد: مؤدیان در مدت زمانی که مشمول مالیات بر ارزش افزوده شدند، گزارش فصلی خود را ارایه داده‌اند و اگر می‌خواهند حوزه‌های مشاغل را به جای ماده ۱۶۹ببیند، می‌توانند از طریق اداره کل مالیات بر ارزش افزوده درخواست کنند که آیا این مؤدی گزارش داده یا نداده‌، چرا مؤدیانی که تسویه حساب مالیات را داده‌اند، سرگردان می‌کنند.

 

وی افزود: در حال حاضر این مسأله به عنوان چالش و بوروکراسی سازمان امور مالیاتی مطرح است و از رییس سازمان درخواست داریم در این خصوص دستورالعملی صادر کند مبنی بر این‌که کسانی که در سنوات قبل برگه قطعی مالیات خود را داده‌اند و برگه قطعی دارند، در واقع برگه اجرای ماده ۲۳۵ قانون را دارند و درخواست دوباره اجرای ماده ۱۶۹ درست نبوده و به صلاح فعالان اقتصادی نیست.