آزمایشگاه‌ها در ورطه ورشکستگی

رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران اعلام کرد آزمایشگاه‌ها در ورطه ورشکستگی رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران گفت: اگر آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به همین روال اداره شوند به ورطه ورشکستگی خواهند افتاد. به گزارش مناقصه‌مزایده، علیرضازالی در هجدهمین همایش آسیب‌شناسی و طب آزمایشگاه و اولین همایش بین‌المللی آسیب‌شناسی و طب آزمایشگاه اظهار کرد: رشته […]

رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران اعلام کرد

آزمایشگاه‌ها در ورطه ورشکستگی

رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران گفت: اگر آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به همین روال اداره شوند به ورطه ورشکستگی خواهند افتاد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، علیرضازالی در هجدهمین همایش آسیب‌شناسی و طب آزمایشگاه و اولین همایش بین‌المللی آسیب‌شناسی و طب آزمایشگاه اظهار کرد: رشته پاتولوژی از یک شالوده نوین برخوردار است که می‌تواند تحولات عرصه سلامت را پذیرا باشد.

وی با اعلام این‌که نگاه ما به رشته پاتولوژی باید با شرایط روز جهانی همخوانی داشته باشد، افزود: متأسفانه پیشرفت‌های رشته پاتولوژی در کشور متناسب و متناظر با پیشرفت‌های جهانی نیست.

زالی با اعلام این‌که در بحث آموزش دستیاران پاتولوژیست باید به آینده توجه داشت، تصریح کرد: پاتولوژیست‌های جوان باید خصلت‌های اجتماعی و حرفه‌ای را به گونه‌ای با خود داشته باشند که تأثیرگذاری خودش را ثابت کند.

رییس کل سازمان نظام پزشکی ایران با تأکید بر این مطلب که باید در هنگام تصمیم‌گیری برای پاتولوژیست‌ها و آزمایشگاه‌ها از نظرات فنی صاحبان اصلی این حرفه نیز استفاده شود، افزود: چنانچه قرار است بخشنامه‌ای در نظام پزشکی یا وزارت بهداشت و یا همچنین بیمه‌ها با محوریت پاتولوژی و آزمایشگاه‌ها به تصویب برسد باید از نظرات افراد صاحب این حرفه استفاده کرد و در روند تهیه بخشنامه‌های مربوط به این حوزه تأثیرگذاری نظرات آنها را شاهد بود.

زالی در ادامه از پاتولوژیست‌ها به عنوان مشاوران امین در بسیاری از موارد مبتلا به مسایل آزمایشگاهی نام برد و گفت: متأسفانه بقای آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دچار تزلزل شده است به گونه‌ای که اگر با همین مدل اداره شوند به ورطه ورشکستگی سقوط خواهد کرد.

وی با انتقاد از غیرواقعی بودن تعرفه‌های آزمایشگاهی افزود: دوستان آزمایشگاهی تاریخ تلخ سال ۹۱ را که شاهد انجامد رشد تعرفه‌های آزمایشگاهی بودیم به یاد دارند.

زالی بر روند اصلاح تعرفه‌های آزمایشگاهی تأکید کرد و گفت: تعرفه‌های موجود با واقعیت‌های اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

وی با اعلام این‌که حیات بسیاری از آزماشگاهی‌های تشخیص طبی براساس حمایت‌های بیمه‌ای است، گفت: مردم توان پرداخت هزینه‌های آزمایشگاهی را ندارند و از همین رو لازم است بیمه‌ها از تعرفه‌های آزمایشگاهی حمایت کنند.

زالی با تأکید بر این‌که مسایل اقتصادی آزمایشگاه‌ها باید حل شود، افزود: متأسفانه جو نگرانی و دلزدگی و همچنین یأس بر آزمایشگاه‌های کشور حکم است.

 

به گفته زالی در حال حاضر بیش‌تر آزمایشگاه‌های بخش خصوصی دارای مطالبات معوق از بیمه‌ها هستند که باعث شده آنها دچار استقراض و مشکلات مالی عدیده‌ای شوند.