بزرگ‌ترین ارایه کننده خدمات ارزش‌افزوده مخابراتی فرابورسی شد

  مسعود طاهری- مدیرعامل شرکت مبین‌وان با اشاره به این‌که این شرکت زیر مجموعه هلدینگ گسترش الکترونیک مبین است، گفت: کل این مجموعه زیر مجموعه گروه اقتصادی تدبیر و در نهایت زیرمجموعه ستاد اجرای فرمان امام (ره) است.  چهاردهمین نشست یک دیدار، یک عرضه در شرکت فرابورس به معرفی شرکت مبین‌وان اختصاص داشت. به گزارش […]

 

مسعود طاهری- مدیرعامل شرکت مبین‌وان با اشاره به این‌که این شرکت زیر مجموعه هلدینگ گسترش الکترونیک مبین است، گفت: کل این مجموعه زیر مجموعه گروه اقتصادی تدبیر و در نهایت زیرمجموعه ستاد اجرای فرمان امام (ره) است.

 چهاردهمین نشست یک دیدار، یک عرضه در شرکت فرابورس به معرفی شرکت مبین‌وان اختصاص داشت.

به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، سعیداسدی، مدیرعامل شرکت مبین‌وان به همراه جهانگیریان، عضو هیأت مدیره و خداکرم، معاون مالی اقتصادی سرمایه‌گذاری این شرکت در این نشست ضمن تشریح عملکرد این شرکت به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد. به گفته وی این شرکت در سال ۱۳۸۹ ثبت و در سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرد.

مدیرعامل مبین‌‌وان این شرکت را یکی از فعالان در عرصه فناوری اطلاعات و مخابرات دانست و اظهار داشت: این شرکت به عنوان نخستین و بزرگ‌ترین ارایه‌کننده خدمات ارزش‌افزوده مخابراتی در ایران با ارایه راهکارهای نوین در این حوزه، امکانات متنوعی را برای مشترکین تلفن همراه، تلفن ثابت و سایر بسترهای ارتباطی فراهم کرده است.

وی یکی از پروژه‌های این شرکت را آموزش الکترونیکی اعلام کرد و گفت: پروژه آموزش الکترونیکی با مشارکت تأمین‌کنندگان محتوای آموزشی در زمینه‌های مختلف آغاز به‌کار کرده است و در نظر دارد تا مرجع آموزش الکترونیکی کشور شود.

اسدی پروژه بعدی مبین‌‌وان را «بداس» معرفی کرد و توضیح داد: «بداس» سامانه جامع آموزش الکترونیک است.

به گفته این مقام مسؤول گسترش الکترونیک مبین سهامدار چند شرکت بزرگ از جمله همراه اول است.

وی به ۴ نوع خدمات شرکت مبین‌وان اشاره کرد و ادامه داد: اولین خدمات، خدمات عمومی ارزش‌افزوده پیامکی است که با آغاز فعالیت شرکت از سال ۹۰ انجام شد و تا کنون بالغ بر ۳۵۰ سرویس پیامکی توسط تأمین‌کننده محتوا ارایه شد.

مدیرعامل شرکت مبین‌‌وان با دسته‌بندی خدمات پیامکی، گفت: اخبار، اطلاع‌رسانی، دین و مذهب، بازی و سرگرمی، دانش و آموزش و فرهنگ و هنر، خدمات پیامکی عمومی هستند.

وی درباره خدمت بعدی این‌گونه توضیح داد: شرکت مبین‌وان از سال ۹۱ وارد خدمات تلفن گویای هوشمند شده است. در حال حاضر این شرکت خدمات و محتواهای متنوع و گسترده‌ای را در سراسر کشور بر روی خطوط ثابت و تلفن همراه در قالب سرویس ۸ ستاره و آوای اول ارایه می‌کند.

اسدی دسته‌بندی خدمات صوتی را قابل ارایه در ۴ نوع محتوایی ساده، سرویس تعاملی، آزمون، مشاوره و کنفرانس تلفنی نامحدود دانست و گفت: خدمات سازمانی ارزش‌افزوده پیامکی در خدمت این مجموعه است و از سال ۹۱ آغاز شده است و در این مدت با سازمان‌های مختلف همکاری کرده است.

اسدی ادامه داد: اطلاع‌رسانی استعلام و پیگیری، آموزش و سامانه اطلاعاتی فیش حقوقی و بیمه از دسته‌بندی این سامانه پیامکی هستند.

در ادامه مدیرعامل مبین‌‌وان در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص این‌که با کاهش وابستگی به اپراتور همراه اول چه برنامه‌ریزی‌هایی برای این بخش از درآمد دارید، عنوان کرد: وابستگی شرکت به همراه اول کاهش پیدا می‌کند اما قطع نمی‌شود برنامه شرکت این است که همه درآمد را در یک سبد نگذاریم و از روش‌های دیگر نیز درآمد زایی کنیم.

وی با تأکید بر این‌که با اپراتور همراه و سایر اپراتور‌ها همکاری خواهیم کرد، درباره افزایش حاشیه سود شرکت، گفت: پروژه ۸ ستاره دو نوع فعالیت دارد که در فعالیت یک طرفه حاشیه سود ۲۵ درصدی را برای مجموعه ایجاد می‌کند اما از سرویسهای تعاملی به دلیل وجود شریک حاشیه سود کم است اما تعداد تماس زیاد است.

در ادامه جهانگیریان عضو هیأت مدیره شرکت مبین‌‌وان با اشاره به این‌که برنامه‌ای برای افزایش سرمایه شرکت ندارند، تصریح کرد: حاشیه سود مبین‌‌وان برای محصولات متنوع مکتوب است و تلورانس زیادی ندارد. بهای تمام شده سرویس‌ها هم تقریباً مشخص است.

وی با تأکید بر این‌که در این صنعت مبین‌وان اولین شرکت است، گفت: دو شرکت مشابه با نمادهای «آپ» و «اپرداز» همانند CP برای شرکت ما عمل می‌کنند ولی چون خدمات بانکی انجام می‌دهند شاید درآمدشان بیش‌تر باشد.

در ادامه، مدیرعامل شرکت با اشاره به این‌که سرمایه مبین‌‌وان ۱۰ میلیارد تومان است، در مورد IOT (اینترنت اشیا)، توضیح داد: IOT به این مفهوم است که هر مجموعه‌ای که در اختیار دارید به اینترنت متصل است این قابلیت در ایران نیز در حال شکلگیری است و این صنعت روزبه‌روز در حال گسترش است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگر در خصوص جایگاه این شرکت در میان ۴ شرکت مشابه که تجمیع‌کننده خدمات (CP) هستند، گفت: این ۴ شرکت در این حوزه یکسان هستند و در سال گذشته جایگاه مبین‌وان در میان این ۴ شرکت، اول بوده و امسال رتبه دوم را دارد. این آمار را ۳ اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل اعلام می‌کنند.

در ادامه عضو هیأت مدیره این شرکت با تأکید بر این‌که بودجه شرکت برای سال آینده ارتقا خواهد یافت، گفت: با توجه به مشکلات چند سال اخیر سودآوری این شرکت رشد و پایداری داشته است.

وی EPS مبین‌‌وان را ۴۴ تومان اعلام کرد و خاطرنشان کرد: برای سال آینده سود ۶۰ تومانی پیش‌بینی شده است.

در ادامه این برنامه معاون مالی اقتصادی سرمایه‌گذاری مبین‌‌وان در خصوص ارزش جایگزینی میبن‌وان گفت: فقط ۴ شرکت در این صنعت در کشور فعال هستند که هر کدام سهم ۲۵ درصدی دارند و مبین‌وان یکی از این ۴ شرکت است.

به گفته خداکرم در صورتی که شرکتی بتواند مجوزهای لازم را برای تأسیس چنین شرکتی دریافت کند حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه راه‌اندازی این شرکت است، به این ترتیب قیمت هر سهم بالای دو تا ۳ هزار تومان ارزش دارد و ارزش جایگزینی ایمن شرکت ۱۵۰ میلیارد تومان است و که کف قیمت است و تا ۲۵۰ الی ۳۰۰ میلیارد تومان نیز می‌تواند نوسان داشته باشد.

وی با اشاره به عرضه ۱۰ درصدی سهام در بازار دوم فرابورس اظهار داشت: بازار گردان این شرکت، بازار گردان سهام مخابرات و همراه اول است.

 

معاون مالی اقتصادی سرمایه‌گذاری مبین‌وان با تأکید بر پشتیبانی قیمت سهم خاطرنشان کرد: به هیچ‌وجه اجازه نمی‌دهیم نرخ سهام به کم‌تر از قیمت عرضه اولیه برسد و کف قیمتی را مبلغی بالاتر از قیمت اولیه تعیین خواهیم کرد.