تأمین آب شرب پایدار برای ۳ هزار روستا تا پایان امسال با توجه به جذب اعتبارات صندوق توسعه ملی تا پایان سال مالی ۹۵، شاخص بهرهمندی از آب آشامیدنی سالم از ۷۲ درصد در پایان سال ۱۳۹۴ به ۸۰ درصد در پایان سال ۹۵ خواهد رسید. به گزارش ایلنا، معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی […]
تأمین آب شرب پایدار برای ۳ هزار روستا تا پایان امسال
با توجه به جذب اعتبارات صندوق توسعه ملی تا پایان سال مالی ۹۵، شاخص بهرهمندی از آب آشامیدنی سالم از ۷۲ درصد در پایان سال ۱۳۹۴ به ۸۰ درصد در پایان سال ۹۵ خواهد رسید.
به گزارش ایلنا، معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تعهد کردهایم تا پایان امسال آبرسانی و تأمین آب شرب پایدار برای ۳هزار روستا را عملیاتی کنیم.
علیاصغرقانع، معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان این مطلب که مطابق برنامه زمانبندی افتتاح پروژههای آبرسانی بهرهمند از اعتبارات صندوق توسعه ملی، حداکثر تا پایان سال مالی ۹۵ تعداد ۳ هزار و ۴ روستا با دو میلیون و ۴۶۸ هزار نفر جمعیت تحتپوشش، از آب شرب بهرهمند خواهند شد، گفت: از این تعداد تا زمان حاضر به یک هزار و ۵۴۴ روستا با ۸۳۳ هزار نفر جمعیت از آبرسانی شده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح آبرسانی روستایی در قالب ۹۲۴ مجتمع آبرسانی و یک هزار پروژه آبرسانی تک روستایی دارای اولویت، بسیار اثربخش بوده و میتواند بخش عمدهای از مشکلات آب روستایی کشور را برطرف نماید، اظهار داشت: با اجرا و تکمیل پروژههای مذکور که به حدود ۶۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، مشکل پایداری تأمین آب شرب ۱۶ هزار روستا با حدود ۷ میلیون نفر برطرف خواهد شد.
قانع ادامه داد: مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار در قالب بند «ح» تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۴ از منابع حاصل از صندوق توسعه ملی، برای آبرسانی به روستاها، مصوب شد که معادل ریالی ۱۴ هزار و ۹۶۱ میلیارد ریال به طرح تکمیل مجتمعهای آبرسانی اولویتدار روستایی اختصاص یافت.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: این رقم طی یک مرحله بهحساب وزارت نیرو، نزد بانک کشاورزی واریز شده است.
وی با بیان این مطلب که طی دو مرحله، اسناد خزانه اسلامی به ارزش یک هزار میلیون ریال به طرح مذکور اختصاص یافته افزود: تاکنون ۵۰۰ میلیون ریال از این مبلغ، به پیمانکاران، مشاوران و تولیدکنندگان پرداخت شده و ۵۰۰ میلیون ریال دیگر درحال ارسال به فرابورس است.
قانع با اشاره به اینکه از مجموع اعتبارات اختصاص یافته از صندوق توسعه ملی تا زمان حاضر، طی ۴ مرحله به مبلغ ۱۱ هزار و ۳۷ میلیارد و ۵۲۸ میلیون ریال در اختیار شرکتهای آب و فاضلاب روستایی قرار گرفته است، گفت: این مبلغ تا سقف ۸۰ در صد در پروژههای طرح مذکور هزینه شده است.
وی در ادامه افزود: با توجه به جذب اعتبارات صندوق توسعه ملی تا پایان سال مالی ۹۵، شاخص بهرهمندی از آب آشامیدنی سالم از ۷۲ درصد در پایان سال ۱۳۹۴ به ۸۰ درصد در پایان سال ۹۵ خواهد رسید و به عبارتی رشد شاخص بهرهمندی طی یک سال به میزان ۸ درصد پیشبینی شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.