برنامه‌های دولت برای کاهش تصادفات کشور در ۵ ساله آینده مشخص شد

در ادامه بررسی برنامه ششم توسعه برنامه‌های دولت برای کاهش تصادفات کشور در ۵ ساله آینده مشخص شد نمایندگان مجلس شورای اسلامی برنامه‌های دولت برای کاهش تصادفات در کشور در ۵ سال آینده را مشخص کردند.  به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز دوشنبه و در ادامه بررسی لایحه برنامه ششم […]

در ادامه بررسی برنامه ششم توسعه

برنامه‌های دولت برای کاهش تصادفات کشور در ۵ ساله آینده مشخص شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی برنامه‌های دولت برای کاهش تصادفات در کشور در ۵ سال آینده را مشخص کردند.

 به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز دوشنبه و در ادامه بررسی لایحه برنامه ششم توسعه ماده ۱۲۳ با ۱۷۴ رأی موافق، ۱۳ رأی مخالف و دو رأی ممتنع از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

در ماده ۱۲۳ آمده است: به منظور ارتقای نظم و امنیت و توسعه پیشگیری و مقابله با جرایم، کنترل مؤثر مرز‌‌ها و همچنین کاهش تخلفات و حوادث رانندگی اقدامات زیر در طول برنامه اجرا می‌شود:

در بند الف این ماده مصوب شد که ارتقاء نظم و ایمنی حمل و نقل و عبور و مرور؛

در جزء ۱ بند الف ماده ۱۲۳ دولت مکلف شد اقدامات و سازوکار لازم برای کاهش تلفات حوادث رانندگی با تأکید بر تجهیز و تقویت پلیس راهنمایی و رانندگی، ارتقای کیفیت ایمنی وسایط نقلیه، تقویت و تکمیل شبکه‌های امداد رسانی و فوریت‌های پزشکی، اصلاح نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای و توسعه فرهنگ صحیح ترافیکی را فراهم نماید به نحوی که تلفات حوادث رانندگی نسبت به تعداد ۱۰هزار دستگاه خودرو تا پایان برنامه ۳۱درصد درصد کاهش یابد.

در جز۲ بند الف ماده۱۲۳ نیز مقرر شد کلیه معابر اصلی، میادین و بزرگراه‌ها در مراکز استان‌ها و کلان شهر‌‌ها و همچنین جاده‌های اصلی و آزادراه‌ها با نصب، نگهداری و به‌روزرسانی سامانه‌های کنترلی و مراقبتی هوشمند توسط شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی تحت پوشش قرار گرفته و این سامانه‌ها و دسترسی لازم آن در اختیار نیروی انتظامی قرار گیرد.

در ادامه بررسی این ماده جزء ۳، بند ب، ج و د به دلیل ابهام قانون اساسی و نگارشی به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شد.

به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس همچنین در جریان بررسی لایحه برنامه ششم توسعه کل کشور ماده ۱۲۲ را نیز با ۱۶۷ رأی موافق، ۱۱ رأی مخالف و دو رأی ممتنع از مجموع ۲۳۳ نمایند موافقت کردند.

براساس این ماده به منظور افزایش ظرفیت‌های رایانیکی سایبری و تأمین پدافند و امنیت رایانیکی- سایبری برای زیرساخت‌های کشور، طرح جامع دربرگیرنده توسعه قدرت نرم دفاعی و رایانیکی و مقابله با جنگ نرم با مشارکت ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در سال اول اجرای قانون برنامه تهیه و پس از تصویب شورای عالی فضای مجازی از سال دوم به اجرا در می‌آید.