ماندارین خالدار، از تیره اژدهاماهیان گروه محیطزیست- ماهی ماندارین خالدار یا ماهی اژدهایی یک ماهی کوچک و رنگ روشن از تیره بچه اژدهاماهیان است که در پیشه آکواریوم آبشور بسیار پرطرفدار است. اندازه ماهی ماندارین خالدار در حدود ۶٫۴ سانتیمتر و طول عمر آن درصورت نگهداری مناسب بین دو تا ۵ سال است. این ماهی […]
ماندارین خالدار، از تیره اژدهاماهیان
گروه محیطزیست- ماهی ماندارین خالدار یا ماهی اژدهایی یک ماهی کوچک و رنگ روشن از تیره بچه اژدهاماهیان است که در پیشه آکواریوم آبشور بسیار پرطرفدار است.
اندازه ماهی ماندارین خالدار در حدود ۶٫۴ سانتیمتر و طول عمر آن درصورت نگهداری مناسب بین دو تا ۵ سال است. این ماهی بومی اقیانوس آرام و تقریباً در محدوده جنوب جزایر ریوکیو تا استرالیا است. ماهی ماندارین، ماهی ساکن ریف میباشد که مردابهای محافظت شده و ریفهای نزدیک ساحل را ترجیح میدهد. با وجودیکه دارای حرکت آهسته هستند و در نواحی سکونتشان نسبتاً شایع میباشند ولی به آسانی دیده نمیشوند که این به دلیل عادت غذاخوری در کف دریا و اندازه کوچک آنها میباشد. آنها بیشتر از سختپوستان و بندپایان تغذیه میکنند.
برای نگهداری آنها بهتر است از یک آکوآریوم که مدت زیادی است، راهاندازی شده (بیش از ۶ ماه) و چرخههای زیستی آن به خوبی فعال شدهاند، استفاده نمود و وجود یک رفیوجیوم کارآمد نیز میتواند بسیار مفید باشد. بهطور عامیانه سوسمارماهی نامیده میشوند.
این ماهی باید در یک آکواریوم پایدار با شرایط بسیار عالی به همراه صخرههای زنده فراوان و بستری از ماسه زنده نگهداری شود تا بتواند علاوه بر فراهم کردن فضای مناسب برای شنا کردن و مخفی شدن بخش بیشتری از غذای ماهی را نیز تأمین کند.
شنای این ماهیان توسط حرکات بادبزنی بالههای سینهای صورت میگیرد و بالههای لگنی آنها به نحوی قرار گرفتهاند که به نظر میآید ماهی توسط آنها بر روی سنگها راه رفته و یا جست و خیز میکند. این ماهی دارای دندانهای حلقی بوده و در بخش فوقانی سر دارای دو منفذ آبششی میباشند که پس از خوردن مرجانها اضافه آنها را مانند دودی سفید از این منافذ خارج مینمایند.گزارشهایی وجود دارد که این ماهی قادر است، موکوس یا مخاطی سمی از پوست خود ترشح نماید و در نتیجه از شکارچیان و احتمالاً انگلها در امان بماند که با توجه به رنگآمیزی درخشان ماهی ماندارین داشتن این توانایی دور از ذهن نیست. احتمالاً ۸ گونه از این خانواده در نواحی ماسهای غیرمرجانی خلیجفارس زیست میکند که زینتی بودن آنها باید بررسی شود.
منبع:
www.maahee.ir
Nano-Reef.com
Pinterest2و۳
korallosakvarium.hu4
www.dishmaps.com5
alfa-img.com6
alfa-img.com7
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.