دبیر ستاد توسعه علوم و فنآوریهای شناختی معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری گفت: در ایران با کاشت الکترود در مغز و انتقال سیگنالها بسیاری از بیماریها مثل پارکینسون درمان خواهد شد. به گزارش مناقصهمزایده، خرازی افزود: یکی از اتفاقات مهمی که این روزها درحال افتادن است ارتباط بین مغز و ماشین و ارتباط […]
دبیر ستاد توسعه علوم و فنآوریهای شناختی معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری گفت: در ایران با کاشت الکترود در مغز و انتقال سیگنالها بسیاری از بیماریها مثل پارکینسون درمان خواهد شد.
به گزارش مناقصهمزایده، خرازی افزود: یکی از اتفاقات مهمی که این روزها درحال افتادن است ارتباط بین مغز و ماشین و ارتباط کم بین مغزها است.
وی گفت: اگر روزی مغزها بتوانند بدون واسطه به هم وصل شوند انقلاب عظیمی در این حوزه خواهد افتاد.
سید کمال خرازی افزود: شما باید بتوانید با مغز که یک دستگاه فرستنده و خودکار است ارتباط برقرار کنید اگر قرار بود مغز انسان برای هر چیزی انرژی مصرف کند، انرژی سرسام آوری میخواست، بسیاری از اعمال مغز ما غیرارادی است و انرژی نمیخواهد و همین کمک زیادی به این موضوع میکند.
خرازی ادامه داد: مغز ۱۰ میلیون سلول عصبی دارد و هر سلول مثل یک پردازشگر کامپیوتر است و هزاران اتصال بین نرونها برقرار میکند. هرچه پرونتالهای مغز تقویت شود انسان فرهیخته تری خواهیم بود.
وی بابیان اینکه هرچه با یادگیریهای معنادار بتوانید گرههای بیشتری به وجود بیاورید مغز ورزیدهتری خواهید داشت افزود: هرچه پیرتر میشویم نرونهای مغز تحلیل میرود اما انسانهایی که اهل علم هستند، دغدغه ندارند و تمرکزشان روی کارهای علمی است و کمتر دچار آلزایمر میشوند و یکی از راههای جوان ماندن مغز، فکر و کارکردن است.
وی با اشاره به اینکه امروزه با کاشت الکترود در مغز و انتقال سیگنالها بسیاری از بیماریها مثل پارکینسون برطرف میشود گفت: درحال حاضر در دانشگاههایی مثل علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی، علوم پزشکی شیراز، بیمارستان تجریش و پیامبر اکرم(ص) تلاش میشود که این الکترودها در ایران ساخته شود و تولید ش صنعتی و داخلی شود.
وی گفت: بهداشت مغز باید بسیار مورد توجه ما باشد. امروز بهداشت مغز یک بازار عظیم اقتصادی را در دنیا به وجود آورده است. رسیدگی زودهنگام به این آسیبهای مغزی بسیار مهم است، استفاده از برخی نرمافزارها و بازیهای شناختی کمک زیادی به فهمیدن مشکلات مغزی میکند.
خرازی گفت: در آمریکا پیشبینی شده تا سال ۲۰۲۰ یک بازار ۶ میلیارد دلاری در زمینه تولید بازیهای شناختی به وجود خواهد آمد.
جغتایی، دبیر رییس انجمن علوم اعصاب ایران گفت: اواخر قرن بیستم پزشکان به این فکر افتادند که چرا به بهداشت مغز که عضو بسیار مهمی است آنطور که باید و شاید توجه نمیشود و تصمیم گرفتند ایامی را به آموزش بهداشت مغز اختصاص دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.