محمدقرهداغلی- یک هلدینگ اسپانیایی با امضای تفاهمنامهای با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، برای تولید سوخت سازگار با محیط زیست با استفاده از زغالسنگ، در ایران سرمایهگذاری میکند. به گزارش مناقصهمزایده، مدیرعامل گروه اس.ال.ام در حاشیه امضای «تفاهمنامه سرمایهگذاری در بخش زغالسنگ و احداث پالایشگاه تولید بیواتانول» در ایران که در حضور […]
محمدقرهداغلی- یک هلدینگ اسپانیایی با امضای تفاهمنامهای با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، برای تولید سوخت سازگار با محیط زیست با استفاده از زغالسنگ، در ایران سرمایهگذاری میکند.
به گزارش مناقصهمزایده، مدیرعامل گروه اس.ال.ام در حاشیه امضای «تفاهمنامه سرمایهگذاری در بخش زغالسنگ و احداث پالایشگاه تولید بیواتانول» در ایران که در حضور رییس هیأت عامل ایمیدور انجام شد، گفت: به منظور تأمین خوراک این پالایشگاه، قراردادی ۱۵ ساله برای خرید زغالسنگ حرارتی ایران امضا میکنیم.
خوان کارلوس گونسالس پِرس(Juan Carlos Gonzales Pérez) با تأکید بر اینکه مشتاق سرمایهگذاری در ایران هستیم، تصریح کرد: طبق این تفاهمنامه، آماده سرمایهگذاری برای اجرای پروژه فوق در ایران هستیم و در صورت تمایل طرف ایرانی، میتوان به صورت شراکتی طرح را اجرا کرد.
بر اساس تفاهمنامهای که به امضای خوان کارلوس مدیرعامل اس.ال.ام و وجیها… جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران رسیده، بررسی شرایط معدنی ایران برای تأمین خوارک طرح، تبادل اطلاعات پروژه، ارایه گزارش توجیه فنی و اقتصادی و همچنین معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در کلیه بخشهای معدن ایران از جمله مفاد این تفاهمنامه همکاری است.
وی با یادآوری اینکه تاکنون یک پالایشگاه در برزیل ایجاد کردهایم و طرح دوم نیز در شمال اسپانیا در حال احداث است اظهار داشت: در نظر داریم طرح سوم تولید این سوخت را در ایران اجرایی کنیم. به گفته وی خوراک ورودی این پروژه، ترکیبی از زغالسنگ حرارتی و گیاه است که با توجه به اقلیم ایران، گیاه مورد نظر انتخاب میشود اما این طرح در برزیل با بهرهگیری از «زغالسنگ با نیشکر» و در اسپانیا با استفاده از «زغالسنگ با نوعی سیبزمینی» اجرا میشود.
خوان کارلوس با بیان اینکه قادریم فروش و صادرات محصول این پروژه را به بازارهای هدف نیز برعهده گیریم، افزود: بررسیهای فنی و اقتصادی انجام شده نشان میدهد اجرای این پروژه ۱۶هزار فرصت شغلی ایجاد میکند.
مدیرعامل اس.ال.ام یادآور شد: با توجه به کنوانسیون محیط زیست پاریس و طرح کاهش گازهای گلخانهای آمریکا، برنامه جایگزنی سوختهای سازگار با محیطزیست به جای سوختهای فسیلی، اهمیت بالایی در جهان پیدا کرده است و کشورهای مختلف در تدارک کاهش مصرف سوختهای هیدروکربوری هستند.
رییس هیأت عامل ایمیدرو نیز در این مراسم اظهار داشت: در ایران تاکنون ۳ میلیارد تن زغالسنگ کشف شده که پیشبینی میشود با اتمام عملیات جدید اکتشافی، این رقم بهطور قابل ملاحظهای افزایش یابد.
مهدی کرباسیان افزود: قیمت تمام شده، قابلیت صادرات و نوع گیاه مصرفی همراه زغالسنگ، از جمله نکاتی است که برای ما اهمیت دارد.
وی ادامه داد: در صورت اجرایی شدن طرح، سرمایهگذار اسپانیایی میتواند معدن زغالسنگ در ایران در اختیار بگیرد.
کرباسیان اظهار امیدواری کرد که به زودی هیأت کارشناسی ال.اس.ام وارد ایران شوند و زمینه عملیاتی شدن این طرح را فراهم سازند.
مدیرعامل ال.اس.ام هم تأکید کرد: بلافاصله پس از تعطیلات سال نو ایران، گروههای کارشناسی را برای بررسی شرایط سرمایهگذاری و اجرای طرح، اعزام میکنیم.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران نیز امضای این سند همکاری را زمینه رونق صنعت زغالسنگ در ایران دانست و تصریح کرد: با اجرایی شدن این طرح، شاهد رشد مصرف زغالسنگ در ایران خواهیم شد.
وجیها… جعفری با ابراز خرسندی از فنآوری جدید تولید بیواتانول از زغالسنگ گفت: معادن زغالسنگ طبس در شرق و گلندرود در شمال کشور، گزینههای اولیه ما برای تأمین خوراک طرح پالایشگاه هستند.
گروه اس.ال.ام متشکل از ۱۸ شرکت است که در زمینه فنآوریهای نو در تولید سوخت، نیرو و تأمین زنجیره تجهیزات و ماشینآلات صنعتی فعالیت میکند،
به گزارش مناقصهمزایده، مجموع ذخایر زغالسنگ ایران بیش از دو میلیارد تن تخمین زده شده که بخش قابل توجهی از آن زغالسنگ حرارتی و بخش کمتری را نیز زغالسنگ ککشو تشکیل داده است.
ذخایر معادن زغال ککشو که در کورههای بلند تولید فولاد بهکار برده میشود، کفاف نیاز ذوب آهن اصفهان را نمیدهد، به همین دلیل این شرکت مجبور است گاه از طریق واردات کک نیاز خود را به این فرآورده معدنی تأمین کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.