میزان مالیات بر دخانیات در برنامه ششم مشخص شد نمایندگان مجلس شورای اسلامی نرخ مالیات بر دخانیات در برنامه ششم توسعه را مشخص و وزارت صنعت، معدن و تجارت را موظف به درج قیمت بر روی پاکت سیگار کردند. به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز شنبه و در ادامه بررسی […]
میزان مالیات بر دخانیات در برنامه ششم مشخص شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی نرخ مالیات بر دخانیات در برنامه ششم توسعه را مشخص و وزارت صنعت، معدن و تجارت را موظف به درج قیمت بر روی پاکت سیگار کردند.
به گزارش ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز شنبه و در ادامه بررسی مواد ارجاعی از کمیسیون تلفیق لایحه برنامه ششم توسعه با ۱۷۰ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و بدون رأی ممتنع از ۲۱۴ نماینده حاضر ماده ۸۸ را مصوب کردند.
براساس بند «الف» ماده ۸۸ از ابتدای اجرای قانون برنامه، تولید و واردات انواع سیگار و محصولات دخانی علاوه بر مالیات و عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزشافزوده، مشمول مالیات به شرح زیر است:
۱- مالیات هر پاکت انواع سیگار تولید داخل به میزان ۱۰ درصد قیمت درب کارخانه و تولیدی مشترک ۲۰ درصد و تولید داخل با نشان بینالمللی (برند) ۲۵ درصد، و وارداتی به میزان ۴۰ درصد قیمت کالا، بیمه و کرایه تا بندر مقصد تعیین میشود.
۲- مالیات انواع توتون پیپ و تنباکوی آماده مصرف تولید داخلی به میزان ۱۰درصد قیمت درب کارخانه و وارداتی به میزان ۴۰ درصد قیمت کالا، بیمه و کرایه تا بندر مقصد تعیین میگردد.
در بند «ب» نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت از ابتدای سال ۱۳۹۶ موظف شد:
۱- قیمت خرده فروشی انواع سیگار و محصولات دخانی، ماخذ محاسبه مالیات موضوع این بند را به مراجع ذیربط و برای درج بر روی پاکت محصول اعلام نماید.
۲- امکان دسترسی برخط سازمان امور مالیاتی کشور به سیستم اطلاعاتی واردات، تولید و توزیع سیگار و انواع محصولات دخانی را فراهم نماید.
در بند «ج» نیز مصوب شد مالیات موضوع این ماده تابع کلیه احکام مقرر در قانون مالیات بر ارزشافزوده به استثنای نرخ موضوعات و مالیات این ماده خواهد بود. سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است مالیات موضوع این ماده را وصول و آن را به ردیف درآمدی نزد خزانه داری کل کشور واریز نماید.
نمایندگان در بند «د» با لازمالاجرا شدن این قانون مصوب کردند که کلیه مالیات و عوارض بر تولید و واردات انواع سیگار و محصولات دخانی به استثنای مالیات بر عملکرد موضوع قانون مالیات مستقیم و بر ارزشافزوده، حقوق ورودی، حق انحصار و بند(ب) ماده (۶۹) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) در مدت اجرای این قانون موقوفالاجرا میشود.
در تبصره این ماده نیز تصریح شده است که صددرصد درآمدهای حاصل از اجرای این بند طی ردیفهایی که در بودجههای سنواتی مشخص میشود در جهت کاهش مصرف دخانیات، پیشگیری و درمان بیماریهای ناشی از آن، بازتوانی و درمان عوارض حاصله از مصرف آن و توسعه ورزش موضوع بند «ب» ماده ۶۹ قانون الحاق برخی از مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت دو مصوب ۴ /۱۲/۱۳۹۳ در اختیار وزارتخانههای ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار میگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.