مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری مطرح کرد درآمدپیمانکاران حفاری در گرو برد در مناقصات نفتی مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران از هدفگذاری این شرکت برای حضور فعالتر در پروژههای بینالمللی و اجرای پروژههای حفاری از ابتدای کار تا رسیدن به مرحله تولید خبر داد. به گزارش مناقصهمزایده، ناصرقلیپور، صدور دانش فنی و خدمات جانبی […]
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری مطرح کرد
درآمدپیمانکاران حفاری در گرو برد در مناقصات نفتی
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران از هدفگذاری این شرکت برای حضور فعالتر در پروژههای بینالمللی و اجرای پروژههای حفاری از ابتدای کار تا رسیدن به مرحله تولید خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده، ناصرقلیپور، صدور دانش فنی و خدمات جانبی صنعت حفاری را از برنامههای شرکت ملی حفاری ایران اعلام کرد و گفت: مهمترین اولویت این شرکت حفظ بازار و بهروزرسانی دستگاههای حفاری با هدف پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت کشور است.
قلیپور با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران همانند سایر پیمانکاران صنعت نفت از طریق شرکت در مناقصات و اجرای پروژههای حفاری کسب درآمد میکند، افزود: این شرکت با داشتن ۷۵ دکل خشکی و دریایی، بیش از ۶۰ درصد دکلهای حفاری و ۸۵ درصد بازار خدمات فنی و جانبی صنعت حفاری را در اختیار دارد و خدمات لازم را به شرکتهای متقاضی در کشور ارایه میدهد.
براساس گزارش شرکت ملی حفاری؛ قلیپور با اشاره به توانمندیها و تجارب ارزشمند فنی تخصصی متخصصان صنعت حفاری در کشور، اظهار کرد: تقویت ناوگان حفاری در خشکی و دریا، روز آمدی تجهیزات خدمات فنی و تخصصی، بهکارگیری تکنولوژیهای روزآمد، آموزش کارکنان با روشهای نوین حفاری، ارایه دورههای آموزشی تخصصی نظیر کنترل فوران چاههای نفت و گاز به متخصصان و کارشناسان شرکتهای داخلی و خارجی از شمار برنامههای این شرکت است که با همکاری مجموعه مدیریتهای عملیاتی و ستادی شرکت در دست پیگیری و اجرا قرار دارد.
حضور شرکت ملی حفاری در مناقصات بهدنبال اجرای قراردادها
همچنین بنا به گفته مسؤولان پروژههای حفاری از پیشرفت ۸۸ درصدی عملیات حفاری در ۴ میدان نفتی و گازی مشترک به وسیله ناوگان این شرکت در جنوب و جنوب غرب کشور برخوردارند.
مهرانمکوندی در این باره اظهار کرد: در قالب این پروژهها که به صورت کلید در دست (EPDS) در دست اجراست در مجموع ۸۲ حلقه چاههای نفت و گاز در این میدانها حفر و تکمیل میشود.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در بیان تفکیک میدانها و تعداد چاهها توضیح داد: از شمار این چاهها که توسعهای و توصیفی است، ۴۰ حلقه در میدان نفتی آزادگانجنوبی، ۱۳ حلقه در میدان نفتی یارانجنوبی، ۷ حلقه در میدان نفتی آذر و ۲۲ حلقه در فاز ۱۴ میدان گازی پارسجنوبی در مراحل تکمیل عملیات حفاری قرار دارد.
مکوندی با اشاره اینکه پروژه حفاری در میادین آزادگان و یارانجنوبی براساس قرارداد میان این شرکت با شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) در دست اجراست، افزود: حفر و تکمیل ۴۰ حلقه چاه در میدان آزادگانجنوبی هم اکنون با ۹۱ درصد پیشرفت کار در مرحله تکمیل چاهها میباشد که از این تعداد چاه ۳۰ حلقه تکمیل نهایی و ۱۰ حلقه باقیمانده تا پایان امسال کامل و تحویل کارفرما خواهد شد.
وی پیشرفت کلی پروژههای حفاری کلید دردست در حوزه این معاونت را که با کاربست بیش از ۲۰ دکل حفاری سنگین و فوق سنگین خشکی و دریایی صورت میپذیرد، ۷۸ درصد عنوان و از آمادگی این شرکت برای حضور در پروژههای جدید با توجه به اجرایی شدن نسل جدید قراردادهای نفتی و حضور شرکتهای بینالمللی، در کشور خبر داد.
مکوندی اظهار کرد: با اجرایی شدن این قراردادها بهطور قطع شرکت ملی حفاری در مناقصات حضور خواهد یافت کما اینکه پیش از این هم با شرکتهای آجیپ در دارخوین و پارسجنوبی، نورثهیدرونروژ در میدان آذر، CNPCI در آزادگان شمالی وجنوبی، سینوپک در یادآوران و توتال در میدان نفتی دورود همکاری داشته و رکوردهای خوبی ثبت کرده است.
معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در پروژههای حفاری یادآور شد: این شرکت در دوران محدودیتها و خروج شرکتهای خارجی در عمل به عنوان شرکتی که قابلیت انجام عملیات حفاری و ارایه خدمات فنی مهندسی و تأمین کالا و مواد را داشته در عمل جای این شرکتها را پرکرده و پاسخگوی نیازهای صنعت نفت کشور بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.