خطر قطعی گاز در کمین صنایع شمال کشور نشست با ورود موج سرما به بخشهای شمالی کشور برای تأمین گاز بخش خانگی عرضه سی.ان.جی در این مناطق محدود شد که به گفته مسؤولان شرکت گاز استانهای مذکور احتمال قطع گاز صنایع برای تأمین گاز بخش خانگی نیز وجود دارد. به گزارش فارس براساس اعلام سازمان […]
خطر قطعی گاز در کمین صنایع شمال کشور نشست
با ورود موج سرما به بخشهای شمالی کشور برای تأمین گاز بخش خانگی عرضه سی.ان.جی در این مناطق محدود شد که به گفته مسؤولان شرکت گاز استانهای مذکور احتمال قطع گاز صنایع برای تأمین گاز بخش خانگی نیز وجود دارد.
به گزارش فارس براساس اعلام سازمان هواشناسی موج جدید سرما قرار است از اواسط هفته جاری به مناطق شمالی کشور نفوذ کند که به موجب این موج و کاهش دمای هوا انتظار افزایش مصرف گاز در بخش خانگی این مناطق کشور وجود دارد.
پس از قطع گاز صادراتی ترکمنستان به ایران شاید این اولین موج سرما باشد که با ورود آن مشکل کمبود گاز مناطق شمالی بهطور جدی نمود پیدا میکند و به نوعی آزمون جدی شرکت ملی گاز ایران در تأمین گاز خانگی به شمار میرود.
به گفته مجیدبوجارزاده، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران در حال حاضر برای تأمین گاز خانگی محدودیتهایی در بخش سی.ان.جی این منطقه از کشور ایجاد شده است.
وی پیشتر گفته بود در صورت نیاز، عرضه گاز مصرفی پتروشیمیها نیز برای تأمین گاز بخش خانگی محدود خواهد شد زیرا اولویت اصلی شرکت ملی گاز ایران تأمین گاز بخش خانگی است.
محمداسماعیلابراهیمزاده، مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران شامگاه شنبه با اشاره به دستورالعمل شرکت ملی گاز ایران با هدف پیشگیری از افت احتمالی فشار گاز بخش خانگی گفته است، گاز جایگاههای سی.ان.جی استانهای گیلان، گلستان و مازندران از شنبهشب قطع شده است.
وی با بیان اینکه سرما در روزهای اخیر دستکم ۱۱ استان کشور را تحتتأثیر قرارداد تصریح کرده است، احتمال افزایش مصرف و افت فشار گاز وجود دارد اما خوشبختانه تاکنون هیچ نقطهای از گاز بخش خانگی در این استان با افت فشار مواجه نشده است.
این مقام مسؤول همچنین تصریح کرد هم اکنون تمام واحدهای صنعتی و تولیدی استان مازندران گاز طبیعی مصرف میکنند اما در صورتی که فشار گاز کم شود گاز این واحدها هم قطع و به سوخت جایگزین سوق داده میشوند.
در حال حاضر مصرف روزانه مشترکان گاز خانگی در استان مازندران ۲۲ تا ۲۶ میلیون متر مکعب است که با برودت هوا در روزهای آتی انتظار میرود که به ۳۰ میلیون متر مکعب هم برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.