وزیر نیرو فاینانسهای خارجی در شرکتهای توزیع برق مغفول ماندهاند وزیر نیرو از کاهش تلفات برق در شبکه توزیع انرژی به کمتر از ۱۰ درصد خبر داد و گفت: با مشارکت شرکتهای بزرگ جهان، دومین دیسپاچینگ شبکه برق با ظرفیت ۲۰۰ هزارمگاوات احداث میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، حمیدچیتچیان در جمع […]
وزیر نیرو
فاینانسهای خارجی در شرکتهای توزیع برق مغفول ماندهاند
وزیر نیرو از کاهش تلفات برق در شبکه توزیع انرژی به کمتر از ۱۰ درصد خبر داد و گفت: با مشارکت شرکتهای بزرگ جهان، دومین دیسپاچینگ شبکه برق با ظرفیت ۲۰۰ هزارمگاوات احداث میشود.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، حمیدچیتچیان در جمع مدیران شرکتهای توزیع برق کشور با اشاره به ضرورت ارتباط تنگاتنگ میان نیروهای صف و ستاد در صنعت برق کشور، گفت: کل صنعت برق، یک واحد منسجم و بههم پیوسته است و یک حادثه یا مشکل در یک نقطه از این صنعت در کشور، میتواند سایر بخشهای این صنعت را متأثر سازد.
وزیر نیرو، افزود: تمام اجزاء تولید، توزیع، انتقال و البته مصرف تأثیرهای بالایی روی همدیگر دارند و صرف وجود اسامی متفاوت برای این بخشها، به معنای تقطیع وظایف در میان آنها نیست.
این عضو کابینه دولت با بیان اینکه بخش توزیع، پیشانی صنعت برق کشور است، تصریح کرد: چنانچه بیش از ۳۰ میلیون مشترک برق کشور با مشکلی روبرو باشند یا درخواستی داشته باشند، مستقیماً به شرکتهای توزیع مراجعه میکنند.
این مقام مسؤول با بیان اینکه امروزه صنعت برق در دنیا از صنایع پیشرو در حوزه فناوری است، شرکتهای توزیع برق باید با استفاده از جدیدترین فناوریها و تکنولوژیها هزینههای تمام شده خدمات را پایین آورده و بهترین خدمات را به مردم ارایه دهند، تصریح کرد: صنایع برق جهان در زمینه کاهش تلفات، به دستاوردهای بسیار خوبی دست یافته و شرکتهای توزیع برق کشور در طول ۳ سال گذشته توانستند میزان تلفات را از ۱۵ درصد به حدود ۱۱ درصد کاهش دهند که این میزان در ماههای آتی به کمتر از ۱۰ درصد نیز برسد.
چیتچیان تأکید کرد: شرایط پسابرجام فرصت بسیار خوبی را در اختیار صنعت برق قرارداده است، در حالی که در شرایط تحریم، شرکتهای درجه دوم و سوم دنیا پاسخگوی نیازهای ما در این صنعت نبودند؛ اما امروز با وجود برجام شرکتهای معتبر جهان برای ارایه پیشنهادات به صنعت برق ایران پیشگام هستند.
وی افزود: یکی از مواردی بسیار مهم و البته حساس برای کشور، استفاده از همین ظرفیت پسابرجام برای راهاندازی دیسپاچینگ دوم است که شرکتهای معتبر جهان در این حوزه در حال همکاری با ایران هستند و این مرکز جدید، قادر خواهد بود تا ظرفیت ۲۰۰ هزار مگاوات را مدیریت کند.
وزیر نیرو با بیان اینکه طراحی داشبوردی برای رصد حرکت و فعالیت شرکتها میتواند ما را در رسیدن به اهداف و اولویتهای تعیین شده یاری کند، یادآور شد: فاینانس خارجی از ظرفیتهای مغفول در شرکتهای توزیع است و باید از طریق توجه به این ظرفیت زمینه تسریع و گسترش خدمات توزیع برق در کشور را فراهم کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.