پژوهشگر حوزه محیطزیست از دانشگاه هاروارد مهمترین تهدید محیطزیست در دهه کنونی در جهان را تغییرات آب و هوایی ذکر کرد. به گزارش ایرنا پرفسور ریچارد لازاروس درمورد مهمترین تهدید محیطزیست در دهه کنونی و راهکارهای پیشنهادی گفت: با توجه به افزایش آلودگیهای زیستمحیطی و پیشرفتهای فنآوریهای صنعتی شاهد افزایش گازهای گلخانهای هستیم، همه […]
پژوهشگر حوزه محیطزیست از دانشگاه هاروارد مهمترین تهدید محیطزیست در دهه کنونی در جهان را تغییرات آب و هوایی ذکر کرد.
به گزارش ایرنا پرفسور ریچارد لازاروس درمورد مهمترین تهدید محیطزیست در دهه کنونی و راهکارهای پیشنهادی گفت: با توجه به افزایش آلودگیهای زیستمحیطی و پیشرفتهای فنآوریهای صنعتی شاهد افزایش گازهای گلخانهای هستیم، همه ملتها و دولتها تلاش دارند تا تولید گازهای گلخانههای را کاهش دهند، این اقدام مقدمهای برای کاهش سایر تهدیدهای محیطزیست خواهد بود.
وی گرم شدن زمین را یک تهدید جدی برای محیطزیست دانست و گفت: تغییرات آب و هوایی و گرم شدن هر دو روی یک سکه هستند وقتی زمین گرم میشود شاهد افزایش دمای آب و هوا به عنوان یک تهدید خواهیم بود.
این پژوهشگر حوزه محیطزیست در پاسخ به این سؤال که تصمیم و نظر دولتمردان در حل مشکلات محیطزیستی چه میزان تأثیرگذار است، اظهارکرد: راهحلهای محیطزیستی چیزی فراتر از صحبت کردن صرف و نیازمند یکسری اقدامهای عملیاتی مؤثر و قوانین مشخص است، تصمیمگیرندگان و دولتمردان باید به دنبال اقدامهای عملی مؤثر باشند.
وی در مورد جلوگیری از آلودگی احتمالی آبهای جزایری همچون کیش که کاملاً در آب محاصره شدهاند، گفت: ابتدا باید منشأ آلودگی را دانست، اگر فرض بر آلودگی با منشأ صنعتی باشد بهترین راهحل کنترل تجهیزات صنعتی از محل کار است ضمن اینکه نظارت بر فعالیتها باید به صورت مستمر و مداوم باشد، استفاده از تکنولوژیهایی که دارای حداقل آلودگی هستند باید به عنوان یک مورد مهم مورد توجه قرار گیرد.
پرفسور لازاروس کسب مجوز از محیطزیست و دولت را یکی از نکات مهم برای فعالیتهای صنعتی در هر منطقه عنوان کرد و گفت: اگر فرض کنیم آمریکا یکی از کشورهای موفق در مهار کردن آلودگی صنعتی محیطزیست است آنچه که سبب باعث جلوگیری از آن شده نظارت دقیق و سختگیرانه است.
وی آلودگی در آب را بسیار مهم و پیچیده دانست و گفت: وضعیت جزیره کیش خاص و پیچیده است چرا که کشورهای مختلفی از اطراف آن را احاطه کردهاند، اینکه تنها از داخل و با قوانین داخلی بتوان از آلودگیهای احتمالی جلوگیری کرد کافی نیست، ممکن است آلودگی در داخل نباشد و کشورهای حوزه خلیج آلودگیهایی منطقهای خود را به این سمت هدایت کنند بنابراین نیازمند تدوین و تنظیم قانون مناسبی برای تمامی کشورهای حوزه خلیجفارس هستیم.
پرفسور لازاروس به منظور برگزاری یک کارگاه آموزشی ۳ روز در زمینه حقوق محیطزیست و به دعوت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به ایران سفر کرده است.
معاونت بینالملل پردیس بینالملل کیش دانشگاه تهران نیز در راستای فعالیتهای بینالمللی خود و ارتقای سطح علمی دانشجویان و کارشناسان روز جمعه برای سخنرانی از وی در این دانشگاه دعوت کرده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.