ضریب خودکفایی بخش کشاورزی به ۹۵ درصد می‌رسد

شاعری با تأکید بر حمایت از برنامه ششم توسعه ضریب خودکفایی بخش کشاورزی به ۹۵ درصد می‌رسد رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تولید و واردات محصولات تراریخته بدون رعایت قوانین ممنوع است، گفت: رشد کشاورزی در ۵ سال آینده به میزان ۸ درصد پیش‌بینی شده است که این امر گام بسیار مهمی […]

شاعری با تأکید بر حمایت از برنامه ششم توسعه

ضریب خودکفایی بخش کشاورزی به ۹۵ درصد می‌رسد

رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تولید و واردات محصولات تراریخته بدون رعایت قوانین ممنوع است، گفت: رشد کشاورزی در ۵ سال آینده به میزان ۸ درصد پیش‌بینی شده است که این امر گام بسیار مهمی در اقتصاد کشور تلقی می‌شود.

به گزارش خانه ملت، علی‌محمدشاعری در خصوص احکام برنامه ششم توسعه در زمینه کشاورزی، آب و منابع طبیعی، گفت: رشد کشاورزی در هیچ دوره‌ای بدین میزان پیش‌بینی نشده است، رشد کشاورزی در ۵ سال آینده به میزان ۸ درصد پیش‌بینی شده است که این امرگام بسیار مهمی تلقی می‌شود.

 نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی، افزود: صندوق حمایت از توسعه کشاورزی از حدود یک درصد سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به ۷ درصد در برنامه ششم توسعه ارتقا یافته است و سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی که هم اکنون سهم آن ۵ درصد است، به ۱۵ درصد ارتقا پیدا خواهد کرد.

راندمان بهره‌برداری آب در برنامه ششم توسعه ۶۰ درصد می‌شود

 وی ادامه داد: ضریب حفاظت از جنگل‌ها از ۶۰ درصد به صددرصد در برنامه ششم ارتقا پیدا خواهد کرد و تنفس جنگل به صورت جدی در برنامه ششم عملیاتی خواهد شد.

شاعری افزود: راندمان بهره‌برداری آب براساس احکام برنامه ششم توسعه از حدود ۴۰ درصد به ۶۰ درصد افزایش پیدا می‌کند و میزان ضریب خودکفایی بخش کشاورزی از حدود ۸۰ درصد به ۹۵ درصد خواهد رسید.

 حمایت از محصولات ارگانیک و سالم در اولویت برنامه ششم توسعه است

 وی ادامه داد: محصولات تراریخته که بدون ضابطه وارد می‌شدند؛ در برنامه ششم توسعه ممنوع شد، بنابراین هرگونه ر‌هاسازی، تولید، واردات و مصرف محصولات تراریخته بدون رعایت قوانین ممنوع اعلام شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: حمایت از محصولات ارگانیک و سالم در اولویت برنامه ششم توسعه قرار می‌گیرد و ۲۰ در صد از اعتبارات صندوق حمایت از توسعه کشاورزی که زیر نظر وزارت کشاورزی است به توسعه صادرات اختصاص پیدا خواهد کرد.

سهم عملیات بیابان‌زدایی در برنامه ششم توسعه ۳۰۰ هزار هکتار است

 وی ادامه داد: سالانه در حدود ۳۰۰ هزار هکتار عملیات بیابان زدایی در سطح کشور طی برنامه ششم توسعه به اجرا در خواهد آمد.

 

 رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که مصوبات مذکور بخش مهمی از مصوبات کشاورزی در احکام برنامه ششم توسعه را شامل می‌شوند و از همین رو تصویب این احکام توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی نشان از رویکرود مناسب نمایندگان مجلس به موضوعاتی نظیر کشاورزی، آب و منابع طبیعی دارد، تصریح کرد: بنده نیز از این بابت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کمیسیون تلفیق و دولت کمال تشکر را دارم و این دستاورد بزرگ را به کشاورزان، محیط‌بانان، جنگلبانان و همه مسؤولان بخش کشاورزی، آب، منابع طبیعی و توسعه پایدار تبریک عرض می‌کنم.