آثار باستانی موجود در دریای یونان ساخته بشر نیست پژوهشهای دانشمندان نشان میدهد آنچه به عنوان بقایای یک شهر باستانی در آبهای کم عمق سواحل زاکینتوس یونان قرار دارد، ساخته دست بشر نبوده و میلیونها سال پیش بر اثر فعل و انفعالات زمینشناسی پدید آمده و به مرور زمان شکل گرفته است. به گزارش سیناپرس […]
آثار باستانی موجود در دریای یونان ساخته بشر نیست
پژوهشهای دانشمندان نشان میدهد آنچه به عنوان بقایای یک شهر باستانی در آبهای کم عمق سواحل زاکینتوس یونان قرار دارد، ساخته دست بشر نبوده و میلیونها سال پیش بر اثر فعل و انفعالات زمینشناسی پدید آمده و به مرور زمان شکل گرفته است.
به گزارش سیناپرس از archaeology نتایج تحقیقات تیمی مشترک از پژوهشگران دانشگاه آتن و دانشگاه آنجلیای شرقی نشان میدهد بقایای مشهور به سازههای معماری باستانی که شبیه به خیابانهای سنگفرش شده، حیاط و میدانگاهها و ردیفهای ستون بوده و در حال حاضر در آبهای کم ژرفای ساحلی جزایر زاکینتوس یونان قرار دارد برخلاف آنچه تا کنون تصور میشد، آثار باقی مانده از یک تمدن باستانی نابود شده نبوده و در حقیقت بر اثر تأثیرات پدیدههای زمینشناسی که ۵ میلیون سال پیش رخ داده، شکل گرفتهاند.
بقایای مشهور به سازههای معماری باستانی که در آبهای کم ژرفای ساحلی جزایر زاکینتوس یونان قرار دارد برخلاف آنچه تا کنون تصور میشد، آثار باقی مانده از یک تمدن باستانی نابود شده نبوده و در حقیقت بر اثر تأثیرات پدیدههای زمینشناسی که ۵ میلیون سال پیش رخ داده، شکل گرفتهاند.
جولیان آندرئوس از پژوهشگران حاضر در این مطالعات و محقق دانشگاه آنجلیای شرقی در این رابطه اعلامکرد: این سایت توسط گروهی از غواصان که با هدف سرگرمی و تفریح به غواصی در مناطق کم عمق میپرداختند، کشف شد. بررسیهای ما نشان میدهد که در این محوطه؛ هیچ اثری از شواهد مبنی بر زندگی و حضور انسان از قبیل اشیا مصرفی، سفال و … وجود نداشته و مدرکی دال بر وجود انسان در این منطقه به دست نیامده است. در این پژوهش، تیم دانشمندان اقدام به بررسی دقیق ترکیبات مواد معدنی و بافت سنگهای این منطقه کرده و آنها را با اشعه ایکس مطالعه کردند. نمونههای میکروسکوپی از این سازهها گرفته شده و همچنین ایزوتوپهای ثابت این آثار مورد مطالعه قرار گرفت.
پژوهشگران اعتقاد دارند شکلگیری این ستونها حاصل تراوش و هیدروکربونیزه شدن مواد معدنی است که از بستر دریا به بیرون تراوش کردهاند.
براساس یافتههای تیم تحقیقاتی فوقالذکر، موجودات میکروسکوپی ساکن در بستر دریا از متان و سایر گازهای خارج شده از این گسلهای کف دریا استفاده کرده و به مرور زمین بافت شیمیایی ساختار این بخش تغییر کرده و اشکال فوق به وجود آمدند. در ادامه این روند، فرسایش کانیهای متبلور شده توسط آبهای دریا و جریانات آبی ادامه پیدا کرده و موجب شکلگیری این اشکال شده است.
جولیان آندرئوس در این رابطه گفت: ظهور این پدیده در آبهای کم عمق، امری بسیار نادر بوده و در بیشتر موارد شاهد شکلگیری چنین شرایطی در آبهای عمیق دریاها که صدها و گاهی هزاران متر عمق دارند، هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.