ضرورت سرمایهگذاری در حوزه استخراج معادن استان زنجان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: معادن استان زنجان در حوزه اکتشاف و استخراج مواد معدنی از ظرفیتهای زیادی برای سرمایهگذاری برخوردار است. ناصرفغفوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: معادن استان زنجان در حوزه اکتشاف و استخراج مواد معدنی از ظرفیتهای زیادی برای […]
ضرورت سرمایهگذاری در حوزه استخراج معادن استان زنجان
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: معادن استان زنجان در حوزه اکتشاف و استخراج مواد معدنی از ظرفیتهای زیادی برای سرمایهگذاری برخوردار است.
ناصرفغفوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: معادن استان زنجان در حوزه اکتشاف و استخراج مواد معدنی از ظرفیتهای زیادی برای سرمایهگذاری برخوردار است و این پتانسیل در حدی است که در صورت ورود سرمایهگذاران به بخش معدن استان، امکان افزایش ظرفیت اسمی قابل توجه است.
این مسؤول ادامه داد: اگر در بخش معادن استان سرمایهگذاری و استخراج با استفاده از ماشینآلات جدید این صنعت باشد ورود به این بخش توجیه اقتصادی دارد و برای سرمایهگذار صرفه خواهد داشت و هماکنون در استان در زمینه مواد معدنی آلونیت، سیلیس، واحدهای فرآوری سیلیس و در حوزه قطعات ساختمانی از ظرفیت خوبی برای جذب سرمایهگذار برخوردار است.
وی تصریح کرد: هماکنون ظرفیت اسمی سالیانه استخراج معادن استان بیش از ۱۱ میلیون تن در سال است که اگر در این بخشها سرمایهگذاری انجام شود که در آن از ماشینآلات و تکنولوژی جدید استفاده شود، شاهد افزایش قابل توجهی در ظرفیت اسمی و استخراجی معادن استان خواهیم بود و به این سبب معادن استان رونق بیشتری میگیرد و در حال حاضر ذخیره قطعی معادن استان بالغ بر ۶۰۰ میلیون تن است و تاکنون ۱۷۵۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در این زمینه صورت گرفته است.
فغفوری با اشاره به خامفروشی که در بخش مواد معدنی به عمل میآمد، خاطرنشان کرد: خامفروشی مواد معدنی در استان دیگر انجام نمیشود و در سالهای اخیر شاهد آن بودیم که در بخش فرآوری مواد معدنی استان اقدامات مناسبی انجام شده است، بهطوری که هماکنون زنجیره فرآوری سنگآهن در استان تکمیل شده است و ارزشافزوده زیادی را نیز تولید میکند و خروج سنگآهن از استان بدون فرآوری توجیه اقتصادی و صرفه ندارد.
وی افزود: در زمینه سنگهای تزیینی نیز بخشهای فرآوری راهاندازی شده است و این سنگها نیز بدون فرآوری از استان خارج نمیشوند، اما تنها دو ماده معدنی کنسانتره سرب و بنتوئیت به دلیل اینکه تکنولوژی فرآوری آن در استان وجود ندارد بهصورت خام از استان صادر میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، یادآور شد: امیدواریم با ورود تکنولوژیهای جدید به معادن استان صادرات مواد معدنی خام را از استان به صفر برسد و شاهد افزایش ارزشافزوده، اشتغالزایی و رشد سرمایهگذاری در
معادن استان باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.