استاندارد نان هر دو سال یک‌بار به روز می‌شود

استاندارد نان هر دو سال یک‌بار به روز می‌شود مشاور رییس سازمان ملی استاندارد گفت: ۲۰۰ استاندارد برای نان و تجهیزات پخت نان تدوین شده است و هر دو سال یک‌بار این استاندارد‌ها به روز می‌شوند. به گزارش ایرنا، غلامرضا قاسمپور افزود: ۹۰ درصد نان مصرفی مردم در نانوا‌یی ها تولید می‌شود و با توجه […]

استاندارد نان هر دو سال یکبار به روز می‌شود

مشاور رییس سازمان ملی استاندارد گفت: ۲۰۰ استاندارد برای نان و تجهیزات پخت نان تدوین شده است و هر دو سال یکبار این استاندارد‌ها به روز می‌شوند.

به گزارش ایرنا، غلامرضا قاسمپور افزود: ۹۰ درصد نان مصرفی مردم در نانوا‌یی ها تولید می‌شود و با توجه به اهمیت آن در سلامت مردم ۲۰۰ استاندارد برای گندم، آرد، نان، ماشین‌های پخت نان و تجهیزات نانوایی تدوین شده است که هر دو سال یکبار با همکاری وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به روزرسانی خواهد شد.

مشاور رییس سازمان ملی استاندارد اضافه کرد: استاندارد فضا و محیط نانوایی و حتی وضعیت شعله نانوایی نیز تدوین و ابلاغ شده است.

وی ادامه‌داد: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که رییس آن رییس‌جمهوری است و اکثر وزرا در آن عضو هستند؛ مصوب کرده است که همه دستگاه‌ها با محوریت معاونت بهداشتی وزارت بهداشت برای بهبود کیفیت نان همکاری کنند و سازمان استاندارد نیز با تفاهمنامه‌ای که یکماه پیش با معاون بهداشتی وزیر بهداشت منعقد کرد، ‌در این مسیر حرکت می‌کند.

 

وی گفت: به‌طور کلی در ۹۰ سال گذشته حدود ۳۰ هزار نوع استاندارد در کشور تدوین شده که ۵ هزار استاندارد آن مربوط به مواد غذایی است.