بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی در یک هزار و ۳۰۰ روستا

بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی در یک هزار و ۳۰۰ روستا ایجاد تأسیسات فاضلاب مشگین شهر، اردبیل، نیر، کوثر، سرعین، پارس‌آباد، ساختمان شبکه آبیاری و زهکشی خدافرین در ۶۲ هزار هکتار از اراضی شمال استان اردبیل، احداث سد و شبکه آبیاری و زهکشی عنبران، احمدبیگلو، عمارت و گیوی و اجرای ده‌ها پروژه در حوزه آب و […]

بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی در یک هزار و ۳۰۰ روستا

ایجاد تأسیسات فاضلاب مشگین شهر، اردبیل، نیر، کوثر، سرعین، پارس‌آباد، ساختمان شبکه آبیاری و زهکشی خدافرین در ۶۲ هزار هکتار از اراضی شمال استان اردبیل، احداث سد و شبکه آبیاری و زهکشی عنبران، احمدبیگلو، عمارت و گیوی و اجرای ده‌ها پروژه در حوزه آب و فاضلاب از جمله این طرح هاست.

وزیر نیرو گفت: همزمان با ایام‌ا… دهه فجر طرح‌های آبرسانی در یک هزار و ۳۰۰ روستای کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پاون، «حمید چیت‌چیان»  وزیر نیرو در جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی در اردبیل اظهار داشت: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای آبرسانی روستایی منابع خوبی اختصاص یافته به‌طوری که وزارت نیرو در مناطق مختلف کشور طرح‌های آبرسانی به روستا‌ها را با قوت و قدرت در حال اجرا دارد.

وی با بیان این‌که در استان اردبیل طرح آبرسانی به ۸۰ روستا در ایام‌ا…دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد خاطرنشان کرد: به دلیل وضعیت محدود منابع اعتباری در کشور برای استان اردبیل منابع اعتباری خوبی در حوزه اجرایی صنعت آب و برق در نظر گرفته شده است به‌طوری که سهم استان اردبیل از اعتبارات عمومی کشور قابل قبول است.

وزیر نیرو با اشاره به جایگاه تاریخی استان اردبیل در طول تاریخ و حمایت و پشتیبانی دائمی مردم این خطه از امام و رهبری و انقلاب تصریح کرد: ما مسؤولین باید دین خود را نسبت به این استان به قدر وسع خود ادا کنیم که در این زمینه کارهای خوبی نیز در حوزه خدمت رسانی به مردم استان اردبیل آغاز شده است.

چیت‌چیان با یادآوری این‌که در حوزه صنعت آب و برق طرح‌های خوب و گسترده‌ای در استان اردبیل در دست اجراست اضافه کرد: ما معتقدیم باید از فرصت‌ها در ایجاد تحول اقتصادی کامل استفاده کنیم.

وی با اشاره به طرح‌های اجرایی صنعت آب و برق در استان اردبیل گفت: ایجاد تأسیسات فاضلاب مشگین‌شهر، اردبیل، نیر، کوثر، سرعین، پارس‌آباد، ساختمان شبکه آبیاری و زهکشی خدافرین در ۶۲ هزار هکتار از اراضی شمال استان اردبیل، احداث سد و شبکه آبیاری و زهکشی عنبران، احمدبیگلو، عمارت و گیوی و اجرای ده‌ها پروژه در حوزه آب و فاضلاب از جمله این طرح‌هاست.

وزیر معین دولت یازدهم در ستاد اقتصاد مقاومتی استان اردبیل اظهار داشت: در صنعت برق نیز در کنار احداث پست‌های نیرورسانی در استان اردبیل چندین برابر نیاز مصرفی برق شاهد تولید انرژی در این استان هستیم به‌طوری که طرح توسعه بخار نیروگاه سبلان در حال اجراست.

چیت‌چیان به سرمایه‌گذاری‌های بنیادین استان اردبیل در حوزه صنعت آب و برق و طرح‌های اجرایی اشاره کرد و افزود: این پروژه‌ها با سرعت و قوت تمام در حال اجراست.

 وزیر نیرو با قدردانی از عملکرد خوب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در احیای واحدهای صنعتی و تزریق منابع به آنها اظهار کرد: کاهش میزان صادرات از استان اردبیل مسأله‌ای بسیار مهم و جدی است که باید با دوراندیشی و توجه جدی به موضوع بهره‌وری در تولید و صادرات محصولات کشاورزی بتوانیم رونق این بخش را شاهد باشیم.

چیت‌چیان مشکل کشور را در حوزه تولید و صادرات عدم توجه به بهره‌وری و بی‌توجهی به موضوع رقابت‌پذیری عرصه اقتصادی اعلام کرد و گفت: تاکنون برای اجرای طرح‌های مرزی در استان اردبیل بیش از یک هزار و ۴۹۱ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و برای امسال و سال آینده بیش از یک میلیارد تومان در این حوزه برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مرزی به استان اردبیل اختصاص می‌یابد که رقم امسال در این زمینه ۵۷۴ میلیارد تومان است.

وزیر دولت یازدهم ضرورت تهیه و تدارک یک نظام بهره‌برداری درست را در قالب اجرای طرح‌های مرزی و شبکه‌های پایاب سد‌ها یادآور شد و افزود: در این نظام بهره‌برداری که مسؤولان استان اردبیل باید در قالب کمیته‌ای متشکل از مسؤولان دولتی و بخش خصوصی پیگیر موضوع باشند بایستی هدف اصلی خلق ثروت باشد.

چیت‌چیان ضرورت مشارکت زارعین در این زمینه را یادآور شد و اظهار کرد: در نظام بهره‌برداری باید به جای کشت و زرع در زمین‌های خرد و کوچک نظام یکپارچه بهره‌برداری مورد توجه قرار گیرد.

وی ضرورت حل مشکلات کشت و صنعت مغان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما باید الگوهای درست کشت و همچنین زنجیره صنایع تبدیلی و صادرات به بازار روسیه و اروپا را ایجاد کنیم تا از طریق فرودگاه پارس‌آباد امکان صادرات این محصولات فراهم‌ آید.

 

وزیر نیرو همراهی بانک‌ها، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران صنایع تبدیلی را در ایجاد تحول اقتصادی و خلق ثروت مهم و تأثیرگذار خواند و بیان داشت: دولت تدبیر و امید تلاش جدی را آغاز کرده است تا تسهیلات صندوق توسعه ملی به شکل عادلانه در کشور توزیع شود.