عضو کمیسیون اقتصادی مجلس

رویکرد دولت چهاردهم مبتنی بر آرامش و ثبات بازارسرمایه باشد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با بیان اینکه رویکرد دولت چهاردهم می‌بایست مبتنی بر آرامش و ثبات بازارسرمایه باشد، اظهار داشت: با سیاست‌های مالی اتخاذ شده در برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه ۱۴۰۳، انتظار می‌رود ضمن هدایت نقدینگی‌ به بازارسرمایه، شاهد تحقق رشد هشت درصدی اقتصاد باشیم. شهباز حسن‌پور؛ با بیان اینکه بازارسرمایه نیازمند رویکردی […]

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با بیان اینکه رویکرد دولت چهاردهم می‌بایست مبتنی بر آرامش و ثبات بازارسرمایه باشد، اظهار داشت: با سیاست‌های مالی اتخاذ شده در برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه ۱۴۰۳، انتظار می‌رود ضمن هدایت نقدینگی‌ به بازارسرمایه، شاهد تحقق رشد هشت درصدی اقتصاد باشیم. شهباز حسن‌پور؛ با بیان اینکه بازارسرمایه نیازمند رویکردی حمایتی از سوی دولتمردان است، به سنا، گفت: هرچند تحولات موجود در بازارسرمایه متأثر از اقتصاد و تغییر در متغیر‌ها و ریسک‌های حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، و… است، اما انتظار می‌رود در دولت چهاردهم از نظر کمی و کیفی حمایت‌های ویژه‌ای از سهامداران صورت گیرد.

بازگشت آرامش به بازار سهام

حسن‌پور؛ با تأکید بر این که سیاست‌های اقتصادی دولت می‌بایست مبتنی بر بازگشت آرامش و ثبات به بازارسرمایه باشد، اظهار داشت: با سیاست‌های مالی اتخاذ شده در برنامه هفتم توسعه و همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۳، انتظار می‌رود ضمن هدایت نقدینگی‌های سرگردان از سایر بازار‌ها به سوی بازارسرمایه، شاهد تحقق رشد هشت درصدی اقتصاد باشیم. این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه دولتمردان و مسئولان اقتصادی درصدد هستند، اقداماتی را به منظور بازگرداندن اعتماد به بورس انجام دهند، گفت: تأمین مالی از مسیر بازارسرمایه از جمله مؤلفه‌هایی است که می‌تواند باعث اقبال سهامداران و افزایش سودآوری شرکت‌ها شود و جانی دوباره به بازارسرمایه ببخشد.

تداوم حمایت‌ها از بورس

وی با بیان اینکه افزایش سود شرکت‌ها باعث می‌شود نسبت قیمت به سود در بازارسرمایه تعدیل و جذابیت سرمایه‌گذاری افزایش یابد، افزود: دولت چهاردهم می‌بایست با مدنظر قرار دادن ملاحظات بازارسرمایه در سیاست‌گذاری‌‌ها و تصمیم‌گیری‌‌ها از این بازار حمایت کند تا شاهد چشم‌انداز مثبت بورس در آینده باشیم. حسن‌پور؛ با اشاره به این که کشور در بخش‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و… نیازمند هماهنگی، انسجام و وفاق همه قوا و به‌خصوص مجلس است، خاطرنشان کرد: سیاست‌گذاران و متولیان بازارسرمایه می‌بایست با در نظر گرفتن منافع ملی و توجه به بنگاه‌های اقتصادی و جامعه سهامداران، تصمیمات منطقی‌تری برای رشد و رونق بازار بگیرند.

پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد را از جمله اولویت‌های دولت چهاردهم برشمرد و افزود: این موضوع یکی از مهم‌‌ترین انتظارات فعالان بازارسرمایه از دولت جدید است که انتظار می‌رود اقدامات لازم برای آن عملیاتی شود تا فعالان این بازار بتوانند برای سال‌های آینده خود برنامه‌ریزی درست و مدیریت شده‌ای را اتخاذ کنند. حسن پور یادآور شد؛ بازارسرمایه با ابزارهای مالی جدید می‌تواند منابع زیادی را جذب و به سمت بخش تولید هدایت کند که این امر به پروژه‌های سودآور در کشور کمک خواهد کرد.