اهتمام صنعت نفت به پیادهسازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران که از ابتدای امسال با راهاندازی دبیرخانهای، پیادهسازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرارداد، از بسته جامعی که به این منظور تدوین کرده بود نیز رونمایی کرد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی، بسته پیشنهادی اقتصاد […]
اهتمام صنعت نفت به پیادهسازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی
شرکت نفت مناطق مرکزی ایران که از ابتدای امسال با راهاندازی دبیرخانهای، پیادهسازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی را در دستور کار قرارداد، از بسته جامعی که به این منظور تدوین کرده بود نیز رونمایی کرد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی، بسته پیشنهادی اقتصاد مقاومتی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، با حضور مدیران ارشد این شرکت رونمایی شد؛ در این بسته، برنامههای بهبود بهرهوری شامل حمایت از تولید ملی، مدیریت بهینه مصرف و رشد بهرهوری دیده شده است که در بخش حمایت از ساخت داخل مواردی همچون افزایش خریدهای داخلی و ایجاد تنوع در مبادی کالا مدنظر است و در بخش مدیریت بهینه مصرف نیز به کاهش هزینهها در بخشهای مختلف فعالیتهای شرکت توجه شده است.
سلبعلی کریمی، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با اشاره به تدوین بسته اقتصاد مقاومتی در این شرکت، سیاستهای اقتصاد مقاومتی را برخوردار از ظرفیت بالایی برای تعامل با دنیای خارج و ظرفیتهای داخل کشور دانست و گفت: این سیاستها در عین برونگرایی که شامل تجدید آرایش در مبادلات بینالمللی و گسترش همکاریها و مبادلات اقتصادی با هدف فعالسازی ظرفیتهای اقتصادی و نیروی انسانی کشور است، نگاه به داخل و ظرفیتهای بالای کشور نیز دارد.
وی ادامه داد: درون زا بودن اقتصاد مقاومتی شامل تکیه بر نیروی داخلی، استغنا از دیگران، کاهش حداکثری اتکای بودجه به نفت، مدیریت مصرف و بهرهوری حداکثری، شتاب همراه با تدبیر، خوداتکایی در تأمین نیازهای اساسی، توسعه و تنوع فعالیتهای اقتصادی، امنیت و سلامت، واردات بیرویه و بیمنطق و جلوگیری از دخالت خارجیها در اقتصاد است.
کریمی یکی از ویژگیهای اقتصاد مقاومتی را دانش بنیان بودن برشمرد و افزود: اقتصاد مقاومتی با علم سروکار دارد و بر ضرورت بهکارگیری فناوریهای برتر، طراحی و ساماندهی چرخه دانش و ثروت، تولید دانشبنیان و تولید ثروت از علم و تجاریسازی علم و فناوری تأکید دارد.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، اقتصاد مقاومتی را مفهومی سازمان دهنده برای جمیع عناصر و ساختارهای اقتصاد، گفتمانی عمومی و مردمی و فرایندی مداوم و حرکتی مستمر، مدبرانه، هوشمند و همه جانبه دانست و افزود: اقتصاد مقاومتی الگویی از اقتصاد پیشرفته، پیشرو، مستقل و مستحکم است که به روحیه جهادی، خلاقیت و نوآوری، ریسک پذیری، امید و تلاش خالصانه و همبستگی مردمی تأکید دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.