صنعت ساخت سازههای آبی و سدها به دانش وارداتی نیاز ندارد در ساخت سازههای آبی و سدها دانش وارداتی وجود ندارد بلکه متخصصان داخلی با بهرهمندی از دانش روز جهان، این دانش را به اقصی نقاط جهان صادر میکنند و با ایثار و فداکاری و از خود گذشتگی اجر خود را نزد خداوند چندین برابر […]
صنعت ساخت سازههای آبی و سدها به دانش وارداتی نیاز ندارد
در ساخت سازههای آبی و سدها دانش وارداتی وجود ندارد بلکه متخصصان داخلی با بهرهمندی از دانش روز جهان، این دانش را به اقصی نقاط جهان صادر میکنند و با ایثار و فداکاری و از خود گذشتگی اجر خود را نزد خداوند چندین برابر میکنند.
به گزارش ایلنا، قائممقام وزیر نیرو در آیین رونمایی از فیلم تلویزیونی پرواز ۹۵۶ گفت: مهندسان سیمره خدمتگزاران سازندگی ایران اسلامی بودند که در این مسیر جاودانه شدند.
«ستار محمودی» در آیین رونمایی فیلم تلویزیونی «پرواز ۹۵۶» در پردیس سینمایی ملت تهران، با اشاره به نقش مهم رسانهها در زمینه آگاهیرسانی و تنویر افکار عمومی و فرهنگسازی، از رسانهها به خصوص رسانه ملی خواست تا با خلق آثار هنری در زمینههای مختلف از جمله آب، مردم را به مدیریت مصرف آب بیشتر تشویق کنند و در ادامه افزود: توان شما میتواند کشور را در مقابل خشکسالیها بیمه کند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره عروج عاشقانه خدمتگزاران سازندگی ایران اسلامی (مهندسان سد سیمره) که در سانحه سقوط هواپیما در ۱۵ سال قبل جاودانه شدند، گفت: جای دارد تا شهادت آتشنشانان جان برکفی را که با نثار جان خود در حادثه پلاسکو باعث شدند جان عده کثیری از هموطنانمان نجات یابد، به مردم شریف ایران و مقامومعظم رهبری تسلیت گفته و یادشان را گرامی بداریم.
وی با اشاره به اینکه سازههای عظیمی همچون سد سیمره بجز سرمایههای مادی از سرمایه عمر این متخصصان برخوردار بودهاند، بیانداشت: در ساخت سازههای آبی و سدها، دانش وارداتی نداریم بلکه متخصصان داخلی با بهرهمندی از دانش روز جهان، این دانش را به اقصی نقاط جهان صادر و با ایثار و فداکاری و از خود گذشتگی اجر خود را نزد خداوند چندین برابر میکنند.
سیدمحمدرضا رضازاده، مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بیان اینکه پروژههای بزرگ نیازمند همت بلند است، افزود: این تلاشها عمدتاً در نقاط دوردستی که کمتر در معرض دید مردم است شکل میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در اجرای پروژههای بزرگ با شرایط خاص و خطرات و ریسکهایی مواجه هستیم، افزود: متخصصان کشور همواره در تهدید خطرات گوناگونی هستند و در زمان احداث سد سیمره نیز تعدادی از این مهندسان جوان که با پرواز ۹۵۶ عازم خرم آباد بودند دچار سقوط هواپیما شده و جان خود را از دست دادند.
رضازاده ادامهداد: به تصویر کشیدن خطر بزرگ و لحظات ریسکپذیری و تصمیمگیری در طول اجرای این پروژه و در معرض دید انظار قراردادن وجهی از رسالت ما است که با کمک رسانه و هنرهای تجسمی از جمله فیلم امکانپذیر خواهد بود.
وی تصریح کرد: تهیه این فیلم و نمایش آن تلاشی برای ادای این وظیفه است.
فیلم تلویزیونی «پرواز ۹۵۶» که بازسازی سانحه سقوط هواپیمای مسیر تهران به خرمآباد در بهمن ماه سال ۱۳۸۰ را به تصویر میکشد، کار مشترکی از شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و صدا و سیمای مرکز ایلام است.
این فیلم به روند ساخت سد سیمره و زندگی ۵ مهندس سد ساز به نامهای غلامرضااخیانی، علیاکبرعلیاکبریان، حسنآزاد، اسماعیلنژاد و دهقاننژاد که در این پرواز به لقاا… پیوستند، میپردازد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.