رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقاممعظمرهبری، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه باید برای تولید ۳۵ میلیون تن محصولات پتروشیمی به ارزش ۲۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری شود. به گزارش مناقصهمزایده، علی آقامحمدی؛ اظهار کرد: امروز ۴۰ میلیون تن فروش داخلی و خارجی محصولات پتروشیمی به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را داریم این در حالی است که ظرفیت […]
رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقاممعظمرهبری، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه باید برای تولید ۳۵ میلیون تن محصولات پتروشیمی به ارزش ۲۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری شود. به گزارش مناقصهمزایده، علی آقامحمدی؛ اظهار کرد: امروز ۴۰ میلیون تن فروش داخلی و خارجی محصولات پتروشیمی به ارزش ۲۶ میلیارد دلار را داریم این در حالی است که ظرفیت اسمی تولید صنعت پتروشیمی نیز ۱۹۶ میلیون تن و ظرفیت عملی را ۷۴ میلیون تن است. مشاور اقتصادی مقاممعظمرهبری، با تأکید بر لزوم استفاده از هوشمصنوعی در صنعت پتروشیمی، خاطرنشان کرد: سازوکار و نظام فروش باید منضبط و منسجم شود. آقامحمدی؛ گفت: طبق برنامه هفتم توسعه باید روی ۳۵ میلیون تن به ارزش ۲۴ میلیارد دلار و در برنامه هشتم توسعه روی تولید ۵۴ میلیون تن به ارزش ۴۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری صورت گیرد. وی تأکید کرد: بخشخصوصی باید از حالت منفعلبودن خارج شود و به گفته مقاممعظمرهبری، بخشخصوصی قابلیت تحقق نرخ رشد هشتدرصدی برای کشور را دارد. رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقاممعظمرهبری، بر همکاریهای بینالمللی تأکید کرد و گفت: افزون بر صادرات به کشورهای همسایه باید با آنها شریک هم باشیم، زیرا با شراکت، امنیت کشور نیز افزایش مییابد. آقامحمدی؛ با اشاره به توجه ویژه صنایع به نظام پرداخت حقوق نیروی انسانی با توجه به تورم در کشور با هدف ایجاد آرامش، تصریح کرد: ساختار تقویت نیروی انسانی باید بهمنظور توانمندسازی آنها در سازمانها تغییر کند، زیرا اهمیت ویژهای برای توسعه کشور دارد. وی فعالان صنعت پتروشیمی را از فعالترین نیروهای کشور دانست و بیان کرد: بخشخصوصی باید محوریت توسعه باشد و زمینههای فعالیت خود را برای توسعه مشخص کند، از دولت هم در این مسیر درخواست کمک داشته باشد.
توسعه ۳۰ درصدی ظرفیت صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم
احمد مهدویابهری؛ دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: ۳۰ درصد جهش ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم برنامهریزی شده است. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، با اشاره به اینکه نرخ رشد هشت درصدی و صادرات غیرنفتی سالانه ۲۳ درصدی در برنامه هفتم دیده شده است که این موضوع شامل صنعت پتروشیمی نیز میشود، بیان کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم باید از ۹۶ میلیون تن به ۱۳۱.۵ میلیون تن برسد. وی افزود: ۹۶ میلیون تن از برنامههای سوم تا ششم توسعه محقق شده است، بنابراین ۳۰ درصد جهش در این برنامه، نیازمند الزامها و زیرساختهایی است که باید از سوی حاکمیت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و بخشخصوصی فراهم شود. مهدویابهری؛ تصریح کرد: بخشخصوصی اکنون باید رو به جلو حرکت کند و قابلیت خودش را نشان دهد، همانطور که تاکنون نیز نقش پررنگی داشته است. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، به امضای ۱۰ تفاهمنامه سرمایهگذاری پتروشیمیها با وزارت نفت با هدف تولید روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز اشاره کرد و گفت: اجرای این تفاهمها افزون بر تأمین خوراک پایدار برای صنعت، به ناترازی گاز در کشور هم کمک میکند. مهدویابهری؛ با تأکید بر لزوم تأمین خوراک پایدار صنعت پتروشیمی، ادامه داد: موانع توسعه صنعت پتروشیمی برای افزایش تولید باید رفع شود. دولت چهاردهم نیز نگاه حمایتی و روشنی به بخشخصوصی دارد. وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی صنعت پیشران کشور است که در سالهای اخیر در ارزآوری و تولید بسیار به کشور کمک کرده است، تصریح کرد: صنعت پتروشیمی صادراتمحور است و باید با وجود تحریم با رقبا رقابت کنیم. دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، بر فعال بودن بخشخصوصی تأکید کرد و گفت: بهدنبال این هستیم که به طرحهای در زمینه انرژیهای پاک کمک کنیم تا منابع مالی مورد نیازشان تأمین شود. مهدویابهری؛ اعلام کرد: قراردادی در حال نهاییشدن است که پتروشیمیها بخاریهای معمولی مردم را با فاینانسی از چین تعویض کنند. همچنین توصیه میکنم که پتروشیمیها نیز به تولید برق از انرژی خورشیدی ورود کنند. وی گفت: صنعت پتروشیمی منتظر دولت نیست و با کمک شرکت ملی صنایع پتروشیمی بامنطق و بدون زیادهخواهی مسائل را پیگیری میکند تا به اهداف مورد نظر برسد و نقش صنعت پتروشیمی در اقتصاد ملی محقق شود.
دیدگاه بسته شده است.