مدیرکل نظارت بر بانکهای بانک مرکزی بسته بودن نماد بانکها در بورس ارتباطی با استانداردهای IFRS نداشت مدیرکل نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی گفت: بسته شدن نماد بانکها در تابلوی بورس به اینکه صورتهای مالی بانکها براساس IFRS بوده یا نبوده ارتباطی نداشت. عباسکمریی، مدیرکل نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری بانک […]
مدیرکل نظارت بر بانکهای بانک مرکزی
بسته بودن نماد بانکها در بورس ارتباطی با استانداردهای IFRS نداشت
مدیرکل نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی گفت: بسته شدن نماد بانکها در تابلوی بورس به اینکه صورتهای مالی بانکها براساس IFRS بوده یا نبوده ارتباطی نداشت.
عباسکمریی، مدیرکل نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری بانک مرکزی، در گفتوگو با ایلنا در پاسخ به این پرسش که آیا بسته بودن نماد بانکها در بورس به موضوع عملیاتی شدن استانداردهای حسابداری IFRS در تهیه صورتهای مالی بانکها مرتبط بود، اظهارداشت: بسته شدن نماد بانکها در بورس به عملیاتی شدن IFRS ارتباطی ندارد و در حقیقت بانک مرکزی در ارتباط با صورتهای مالی با توجه به اصل شفافیت و لزوم توزیع درآمدهای واقعی و شناسایی سود واقعی، اخذ ذخایر کافی بابت پوشش ریسک و مطالبات غیرجاری و بحثهای درآمدی نکاتی را به بانکها ابلاغ کرد که صورتهای مالی براساس آن تنظیم شوند.
وی افزود: بانکها این موضوع را باید در صورتهای مالی خود اعمال میکردند اما بعضاً به دلیل اینکه زمان صرف میشد و به آخر سال نزدیک میشویم و این موضوع هم زمانبر است، درخواستهایی مطرح شد و جلسات گوناگونی با سازمان بورس و وزارت اقتصاد و بانک مرکزی برگزار شد که نهایتاً جمعبندی بر این شد که مجدداً ذخایر مطالبات را بازنگری کنیم.
کمریی خاطرنشانکرد: در خصوص بحث درآمدها ناشی از وجه التزام ناشی از تسهیلات اعطایی دولت و نیز برخی دیگر از درآمدها فرصت داده شد تا پایان سال ۹۵ نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.
وی گفت: بسته شدن نماد بانکها در تابلوی بورس به اینکه صورتهای مالی بانکها براساس IFRS بوده یا نبوده ارتباطی نداشت بلکه به رعایت موضوعات و بخشنامههای دیگر مربوط بود.
کمریی افزود: ضمن اینکه برخی از بانکها به دلیل تأخیر در انتخاب هیأت مدیره یا مسایل دیگر این چنینی نمادشان بسته مانده بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.