معامله ۳۰۸ میلیارد ریال سهم در فرابورس ایران آخرین روز معاملاتی هفته جاری با نقل و انتقال ۲۰۹ میلیون و ۸۳۰ هزار سهم در ۲۵ هزار و ۸۷ دفعه به ارزش یک هزار و ۳۷۲ میلیارد ریال به پایان رسید. به گزارش مناقصهمزایده از روابطعمومی فرابورس ایران، در معاملات دیروز معاملهگران در بازار سهام شاهد […]
معامله ۳۰۸ میلیارد ریال سهم در فرابورس ایران
آخرین روز معاملاتی هفته جاری با نقل و انتقال ۲۰۹ میلیون و ۸۳۰ هزار سهم در ۲۵ هزار و ۸۷ دفعه به ارزش یک هزار و ۳۷۲ میلیارد ریال به پایان رسید.
به گزارش مناقصهمزایده از روابطعمومی فرابورس ایران، در معاملات دیروز معاملهگران در بازار سهام شاهد خرید و فروش ۱۱۲ میلیون سهم به ارزش ۳۰۸ میلیارد ریال بودند که این میزان معامله در ۱۹ هزار دفعه انجام شد.
نماد معاملاتی شرکت سرمایهگذاری توسعه گوهران امید با نقل و انتقال ۱۷ میلیون سهم در حالی پرمعاملهترین نماد شناخته شد که نماد شرکت پاکدیس با دادوستد ۲۹ میلیارد ریال بیشترین ارزش دادوستد سهام را به دست آورد.
شاخص کل فرابورس نیز پس از افت و خیزهای مکرر کمتر از نیم واحد افت کرد تا به این ترتیب آیفکس در همان ارتفاع روز گذشته یعنی ۸۳۷ واحدی بایستد. نمادهای «هرمز»، «شراز» و «خراسان» در حالی بالاترین تأثیر منفی بر شاخص تا سطح یک درصد را به جا گذاشتند که معاملات مثبت در نمادهای «بپاس» و «دماوند» از افت بیشتر آیفکس جلوگیری کرد.
همچنین نماد «غدیس» نیز که با رشد قیمتی در حدود ۵ درصد روبهرو شد در حالی به عنوان پربینندهترین نماد شناخته شد که بررسی معاملات آن نشان میدهد معاملهگران حقیقی به ترتیب مشارکت ۸۷ و ۸۴ درصدی در خرید و فروش این نماد داشتند.
روز جاری بازار اوراق با درآمد ثابت میزبان معامله ۸۵۹ هزار ورقه به ارزش افزون بر ۷۸۰ میلیارد ریال بود. اسناد خزانه مرحله نهم در این بازار به میزان ۲۱۵ هزار ورقه به ارزش ۱۸۶ میلیارد ریال دادوستد شد که این حجم و ارزش از سایر نمادهای مورد معامله در این بازار بیشتر بود.
چهارشنبه تابلوی معاملاتی اوراق تسهیلات مسکن نیز خرید و فروش بیش از ۶۵ هزار ورقه تسه به ارزش ۵۰ میلیارد ریال را تجربه کرد. قیمت این اوراق در بازه ۷۴۰ تا ۷۷۲ هزار ریال دادوستد شد. در این تابلو تسه دیماه ۹۵ بیشترین حجم و ارزش معامله را به میزان ۴۰ هزار ورقه به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال را شاهد بود.
صندوق سرمایهگذاری اعتمادآفرین پارسیان دیروز دادوستد دو میلیون ورقه به ارزش حدود ۳۳ میلیارد ریال را به ثبت رساند که در نتیجه این میزان معامله در صدر ETFها ایستاد. در مجموع دو میلیون و ۶۰۰ هزار ورقه در صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله دادوستد شد که در ۲۱۰ دفعه صورت گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.