درخواست سران کشورهای اسلامی برای حمایت از فلسطین

   شرکت‌کنندگان در پنجمین نشست فوق‌العاده سران کشورهای اسلامی در جاکارتا بر لزوم یکپارچه‌کردن تلاش‌ها برای پایان دادن به اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی و محافظت از مسجدالاقصی تأکید کردند. به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی شبکه خبری الجزیره، در بیانیه پایانی سران سازمان همکاری اسلامی در جاکارتا اتخاذ تمامی اقدامات برای پایان دادن به […]

   شرکت‌کنندگان در پنجمین نشست فوق‌العاده سران کشورهای اسلامی در جاکارتا بر لزوم یکپارچه‌کردن تلاش‌ها برای پایان دادن به اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی و محافظت از مسجدالاقصی تأکید کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت اینترنتی شبکه خبری الجزیره، در بیانیه پایانی سران سازمان همکاری اسلامی در جاکارتا اتخاذ تمامی اقدامات برای پایان دادن به اشغال قدس و دفاع از حقوق تاریخی و قانونی مسلمانان و مخالفت با تمامی اقدامات و قوانینی که رژیم صهیونیستی برای تحمیل آن در مسجدالاقصی تلاش می‌کند، خواسته شده است.

در این بیانیه از شورای امنیت خواسته شده با مسأله شهر‌ک‌سازی‌‌ها به عنوان عاملی که راهکار دو کشور را تهدید می‌کند برخورد کند و حمایت بین‌المللی از فلسطینی‌‌ها را فراهم آورد.

شرکت‌کنندگان در نشست جاکارتا که با عنوان «اتحاد برای راهکار عادلانه» برگزار شد، بر اهمیت برخورد شورای حقوق بشر با نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی در اراضی فلسطین تأکید و نسبت به شکست شورای امنیت در انجام وظایف خود در قبال فلسطین ابراز تأسف کردند. آن‌ها شکست مذاکرات را به دلیل نبود اراده سیاسی و لجاجت‌های اسرائیل دانستند.

شرکت‌کنندگان در این نشست از طرح بین‌المللی برگزاری کنفرانس صلح استقبال کرده و خواهان ادامه حمایت از نهادهای فلسطینی و آموزش کادرهای آن و حمایت از صندوق‌های سازمان همکاری اسلامی درباره قدس شدند.

در بیانیه سران کشورهای اسلامی در جاکارتا از کشورهای اسلامی و جامعه جهانی خواسته شده تولیدات شهرک‌های اسرائیلی را تحریم کنند.

نمایندگان ۵۷ کشور اسلامی در این نشست متعهد شدند که از حقوق ثابت فلسطینی‌‌ها حمایت کامل به عمل آورد. حاضران در این نشست همچنین از خشونت شهرک‌نشینان اسرائیلی به ویژه در شهر قدس ابراز نگرانی و تأکید کردند که تحقق صلح عادلانه براساس راهکار دو کشور به پایان اشغال فلسطین و مداخله فوری جامعه جهانی از جمله شورای امنیت را می‌طلبد.

شرکت‌کنندگان در نشست جاکارتا همچنین تأکید کردند: تحت پیگرد قرار ندادن اسرائیل به دلیل جنایت‌هایش مصونیت کاملی را برای تل‌آویو به وجود آورده است و این تحقق راهکار تشکیل دو کشور را با مشکل مواجه می‌سازد.

حاضران در نشست جاکارتا اعلام کردند افزایش نگرانی‌‌ها نسبت به درگیری‌های مسلحانه در جهان اسلام و افزایش تهدید تروریستی نباید موجب بی‌توجهی به مسأله فلسطین و قدس شود که مسأله مرکزی جهان اسلام به شمار می‌آید