رشد اقتصادی که طبقات محروم را نادیده بگیرد، به توسعه ختم نمی‌شود

رشد اقتصادی که طبقات محروم را نادیده بگیرد، به توسعه ختم نمی‌شود نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی می‌گوید، رشد اقتصادی باید تحولی در زندگی اقشار محروم ایجاد کند، در غیراین صورت این رشد منجر به توسعه نمی‌شود. به گزارش ایرنا، علیرضا محجوب در همایش رشد فراگیر و تأویلی از اقتصاد مقاومتی (رشد اشتغال‌زا، […]

رشد اقتصادی که طبقات محروم را نادیده بگیرد، به توسعه ختم نمی‌شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی می‌گوید، رشد اقتصادی باید تحولی در زندگی اقشار محروم ایجاد کند، در غیراین صورت این رشد منجر به توسعه نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا محجوب در همایش رشد فراگیر و تأویلی از اقتصاد مقاومتی (رشد اشتغال‌زا، چالش‌ها و راهکارها) در مجموعه تلاش، افزود: برای اشتغال نخست باید تصمیم‌سازی درست و سپس با گام درست حرکت کرد.

وی با اشاره به این که در برنامه ۵ساله ششم توسعه کشور بر مسایل اشتغال و محیط‌زیست بسیار تأکید شده است، گفت: رشد عبارت گویایی نیست؛ معنی رشد در اقتصاد، کمیت است اما رشد باید پایدار باشد.

محجوب گفت: اقتصاد مقاومتی وقتی می‌تواند موضوع گفت‌وگو باشد که توسعه فراگیر را ایجاد کند.

وی رکود تورمی را بیماری اقتصادی دانست و گفت: ما آن را سهل گرفته‌ایم و امروزه به سختی می‌توانیم از آن خارج شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی رشد اقتصادی را عامل توسعه اقتصادی دانست و افزود: امروزه ۳ لایه کلان، میانی و خرد برای اشتغال وجود دارد.

محجوب با بیان این‌که امروزه انگیزه برای کارآفرینی مهم است اما فراموش شده است، افزود: بازیابی انگیزه‌ها برای نیروی کار یک موضوع کلیدی محسوب می‌شود.

وی افزود: در اشتغال باید از حقوق انسان‌ها حمایت شود و قانون کار به معنای حمایت از حقوق کارگر است.

محجوب گفت: باید بر حقوق اقشاری که به حمایت نیاز دارند، تأکید و تساوی فرصت به زنان و معلولان داده شود.

وی یادآور شد: یارانه مزدی به ‌کارفرمایان را قبول ندارم زیرا این یارانه باید به جامعه کم درآمد تعلق گیرد.

 

به گزارش ایرنا، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همایش یک روزه رشد فراگیر و تأویلی از اقتصاد مقاومتی (رشد اشتغال‌زا، چالش‌ها و راهکارها) را با اهداف تبیین ضرورت‌گذار به رشد اشتغال‌زا و ضد فقر، بررسی وضعیت کنونی ایران سیاست‌های اجرا شده و اثرات اقتصادی آن، بررسی تجارب دنیا در حوزه رشد فراگیر، تبیین پیش‌نیاز‌ها و راهکارهای ایجاد شده رشد فراگیر و تبیین مختصات تحول ساختاری مورد نیاز ایران برگزار کرده است.