سایه رکود بر بازار مواد غذایی مورد نیاز خانوارها

سایه رکود بر بازار مواد غذایی مورد نیاز خانوارها عضو اتحادیه بنکداران گفت: از آمار گمرک خبر ندارم، آنچه که در بازار شاهدیم افزایش روز به روز واردات اقلام خارجی است. قاسمعلی‌حسنی، در گفت‌وگو با نسیم‌آنلاین بیان‌کرد: بازار همچنان در رکود است و هیچ تغییر محسوسی نسبت به قبل ایجاد نشده، حتی بازار مواد غذایی […]

سایه رکود بر بازار مواد غذایی مورد نیاز خانوارها

عضو اتحادیه بنکداران گفت: از آمار گمرک خبر ندارم، آنچه که در بازار شاهدیم افزایش روز به روز واردات اقلام خارجی است.

قاسمعلی‌حسنی، در گفت‌وگو با نسیم‌آنلاین بیان‌کرد: بازار همچنان در رکود است و هیچ تغییر محسوسی نسبت به قبل ایجاد نشده، حتی بازار مواد غذایی نیز در کساد شدیدی است.

وی افزود: در این میان اقلام وارداتی پس از افزایش دلار گران‌تر شده‌اند از جمله انواع تنقلات، چیپس، انواع شکلات، بیسکوییت و آدامس وارداتی افزایش قیمت داشته‌اند با این وجود در یک سال گذشته شاهد افزایش اقلام وارداتی هستیم و روز به روز نیز کالاهای بیش‌تری وارد بازار می‌شوند البته بنده از آمار گمرک خبر ندارم بلکه آن چیزی را مطرح می‌کنم که در بازار می‌بینم.

عضو اتحادیه بنکداران در رابطه با قیمت برنج در بازار افزود: قیمت برنج ایرانی در یک ماه اخیر تفاوتی نداشته و از ۸ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۳ هزار متغیر است، قیمت برنج خارجی نیز از ۴۳۰۰ تا ۵۱۰۰ تومان است.

وی اضافه‌کرد: البته با توجه به بخشنامه‌ای که صادر شده است تعرفه برنج خارجی کاهش یافته است بنابراین با توجه به کاهش تعرفه پیش‌بینی ما این است که واردات برنج خارجی افزایش یافته و در سال آینده شاهد میزان برنج خارجی بیش‌تری در بازار باشیم و بدون شک نیز این واردات ضربه زیادی به تولیدکننده داخلی خواهد زد و بازار داخلی برنج را به خارجی‌‌ها خواهد داد.

 

حسنی در ادامه در رابطه با افزایش قیمت حبوبات تصریح‌کرد: فصل سرما است و به همین دلیل تقاضا برای حبوبات بالاتر رفته و این یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت این کالا بوده است.