محققان مالزیایی دریافتند مصرف قارچ عامل حفاظت در مقابل آلزایمر مطالعه جدید محققان نشان میدهد که برخی قارچها حاوی ترکیباتی هستند که از مغز در مقابل بیماریهای عصبی نظیر زوال عقل و بیماری آلزایمر محافظت میکند. به گزارش مهر، طبق یافته محققان دانشگاه مالایا مالزی، خوردن برخی قارچها عامل حفاظتکننده در مقابل محرکهای عصبی نظیر […]
محققان مالزیایی دریافتند
مصرف قارچ عامل حفاظت در مقابل آلزایمر
مطالعه جدید محققان نشان میدهد که برخی قارچها حاوی ترکیباتی هستند که از مغز در مقابل بیماریهای عصبی نظیر زوال عقل و بیماری آلزایمر محافظت میکند.
به گزارش مهر، طبق یافته محققان دانشگاه مالایا مالزی، خوردن برخی قارچها عامل حفاظتکننده در مقابل محرکهای عصبی نظیر التهاب هستند از این رو میتوانند به افزایش روند رشد اعصاب مغز کمک کنند. هر دو این فرایندها، در بیماریهای عصبی از جمله آلزایمر و زوال عقل نقش دارند.
در این مطالعه، محققان بر «اجزای بیواکتیو» (ترکیبات فعال زیستی) و فواید شناختی و حفاظت کننده عصبی قارچها پرداختند.
مطالعات قبلی نشان دادهاند که خواص ضدالتهابی قارچها میتوانند به افراد مبتلا به آسم، آرتروز روماتویید، نارسایی کلیه و آسیب ناشی از سکته مغزی کمک کند.
به گفته محققان، قارچهای خوراکی مملو از ویتامین D هستند و میتوانند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشند.
شیوع بیماریهای عصبی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر در جهان رو به افزایش بوده و به ۴۲ میلیون نفر در سراسر جهان تا سال ۲۰۲۰ خواهد رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.