یکی از تکالیفی که در برنامه هفتم توسعه برای وزارت ارتباطات دولت چهاردهم آمده راهاندازی بورس تخصصی اقتصاد دیجیتال است، موضوعی که برای رشد اقتصادی کشور بسیار مهم است. به گزارش فارس، با پیگیری وزارت ارتباطات و همراهی دولت و مجلس، برای اولینبار بخش فاوا در قوانین بودجه و برنامه دارای هویت مستقل شد. […]
یکی از تکالیفی که در برنامه هفتم توسعه برای وزارت ارتباطات دولت چهاردهم آمده راهاندازی بورس تخصصی اقتصاد دیجیتال است، موضوعی که برای رشد اقتصادی کشور بسیار مهم است. به گزارش فارس، با پیگیری وزارت ارتباطات و همراهی دولت و مجلس، برای اولینبار بخش فاوا در قوانین بودجه و برنامه دارای هویت مستقل شد. بر این اساس، تبصره ۱۱ قانون بودجه ۱۴۰۳ به وزارت ارتباطات اختصاص یافت، همچنین فصولی از قانون برنامه هفتم پیشرفت مربوط به وظایف و تکالیف قانونی وزارت ارتباطات است. عیسی زارعپور؛ وزیر ارتباطات دولت سیزدهم در شبکه اجتماعی ویراستی با اشاره به مصوبات آمده در برنامه هفتم توسعه نوشت: در قانون برنامه هفتم ضمن هدفگذاری ایجاد ۲۰ میلیون اتصال فیبرنوری، الزامات تحقق این هدف بلندپروازانه همچون تأسیس صندوق توسعه فیبرنوری برای تأمین مالی طرح، رفع انحصار و استفاده از همه ظرفیتهای کشور، ملزم کردن دستگاهها به همکاری و استفاده از دیوار ساختمانها برای تسریع طرح، تبدیل به قانون شده است.
ایجاد بورس تخصصی
زارعپور؛ در ادامه تأکید کرد: در قانون برنامه هفتم با پیگیری این وزارتخانه ضمن هدفگذاری ۱۰درصدی سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی، الزامات قانونی تحقق آن همچون ایجاد بورس تخصصی، رسمیت یافتن داراییهای نامشهود، تأمین زیرساختهای پردازشی و ارتباطی، تربیت نیم میلیون نیروی انسانی ماهر و… پیشبینی شده است.
حذف استعلامات کاغذی در دولت سیزدهم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم، در ادامه تأکید کرد: الزام دستگاهها به هوشمندسازی تمام خدمات خود تا ۱۴۰۶، حذف تمام استعلامات کاغذی و عدم اخذ هرگونه مدرک از متقاضیان تا تیر ماه سال ۱۴۰۴ و ایجاد سازمان هوشمندسازی در همه دستگاهها از جمله ریلگذاریهای امیدبخش قانون برنامه هفتم برای تسهیل امور مردم است که با پیگیری این وزارتخانه و معاونت استخدامی و اداری تصویب شد.
دیدگاه بسته شده است.