پایان مزایده پس از شش مرحله ناموفق

گذری بر کدال پایان مزایده پس از شش مرحله ناموفق شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با شفاف‌سازی تحصیل یا واگذاری با اهمیت سهام شرکت‌های جدید خود از موفقیت خود برای تملک ۳۰ درصدی کل سهام پتروشیمی دماوند خبر داده است. به گزارش فارس؛ همزمان با برگزاری مرحله هفتم مزایده واگذاری ۸۰ درصدی سهام پتروشیمی دماوند در […]

گذری بر کدال

پایان مزایده پس از شش مرحله ناموفق

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با شفاف‌سازی تحصیل یا واگذاری با اهمیت سهام شرکت‌های جدید خود از موفقیت خود برای تملک ۳۰ درصدی کل سهام پتروشیمی دماوند خبر داده است.

به گزارش فارس؛ همزمان با برگزاری مرحله هفتم مزایده واگذاری ۸۰ درصدی سهام پتروشیمی دماوند در تاریخ ۴ بهمن ماه ۹۵، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در قالب یک کنسرسیوم ۳ نفره در مزایده ۸۰ درصد سهام شرکت پتروشیمی دماوند که از سوی سازمان خصوصی‌سازی برگزار کرد، شرکت کرده است.

این هلدینگ در گزارشی به بازار سهام با اعلام برنده شدن ۳۷٫۵درصد میزان این عرضه عنوان کرده است: «معادل ۳۰ درصد کل سهام شرکت پتروشیمی دماوند به تعداد ۳۷۵۰ سهم با نرخ ۸۲۷٫۵۹۴٫۷۱۶٫۵ریال و به مبلغ ۳٫۱۰۳٫۴۸۰ میلیون ریال بدون کارمزد کارگزاری به صورت ۱۰درصد نقد و ۹۰ درصد اقساط تعیین شده است.»

در این گزارش آمده که « مهلت پرداخت حصه نقدی معامله ۱۰درصد حداکثر ۲۰ روز کاری از تاریخ انجام معامله است و ۹۰درصد مابقی طی اقساط ۱۰ ساله با نرخ ۱۴درصد قابل پرداخت است.»

این ناشر با بیان این‌که در صورت احراز شرایط سازمان خصوصی‌سازی قابل تعدیل تا ۱۱درصد نیز است، یادآور‌ شد: با توجه به این‌که شرکت پتروشیمی دماوند قبل از بهره‌برداری می‌باشد، خرید سهام مزبور تأثیر با اهمیتی در درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌های این هلدینگ در سال جاری نخواهد داشت.

همچنین طبق شرایط قرارداد، زمان تنفس دو ساله بوده و پرداخت اقساط بدون احتساب سود فروش اقساطی صرفاً برای دوره تنفس است، لذا هزینه مالی تا دو سال از این محل متأثر نخواهد شد.

به گزارش فارس، قطعیت معامله پس از واریز ۱۰درصد حصه نقدی ثمن معامله و ابلاغ قرارداد قطعی از سوی سازمان خصوصی‌سازی خواهد بود.

پیشتر مدیرعامل پتروشیمی دماوند از فروش ۸۰ درصدی سهم این شرکت به کنسرسیومی متشکل از هلدینگ خلیج‌فارس، نفت و گاز پارسیان و ساتا خبر داده و گفته بود: پتروشیمی دماوند با انجام این معامله (پس از برگزاری ۶ مزایده ناموفق) از بلاتکلیفی ر‌ها شد و ۳ شرکت هلدینگ خلیج‌فارس ۳۰ درصد سهام، ساتا ۲۵ درصد و نفت و گاز پارسیان نیز ۲۵ درصد سهام را در قالب یک کنسرسیوم در اختیار می‌گیرند و ۲۰ درصد سهام پتروشیمی دماوند نیز دراختیار شرکت ملی صنایع پتروشیمی باقی می‌ماند.

شرکت پتروشیمی دماوند، تأمین کننده یوتیلیتی و آفسایت فاز دوم پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است و در راستای تأمین برق، آب، بخار، هوای فشرده، اکسیژن، ازت، گاز سوخت و خوراک و شبکه خطوط ارتباطی مجتمع‌های تولیدی فاز دوم طرح‌های پتروشیمی فعالیت می‌کند.

خوراک طرح تأمین یوتیلیتی و شبکه آفسایت فاز ۲ پتروشیمی، در منطقه فاز ۲ عسلویه (غرب فاز ۱)، گاز سوخت، هوا و آب دریا است و در زمینی به مساحت تقریبی ۹۰ هکتار واقع شده است.

 

واحد‌های تصفیه پساب‌های صنعتی و زباله‌سوز، ایستگاه‌های اصلی و فرعی تقلیل فشار گاز، طراحی خطوط فلر، ایستگاه‌های آب آتش‌نشانی، ایستگاه‌های پست برق ۲۳۰٫۲۰ کیلو ولت، پست برق ۲۳۰٫۴۰۰ کیلو ولت و پست تطبیقی ۲۳۰٫۱۳۲ کیلوولت از پروژه‌هایی هستند که علاوه بر شبکه انتقال خوراک، محصولات و یوتیلیتی، در واحد آفسایت پیش‌بینی شده‌اند.