آهار کوهی، گونه‌ای وحشی از خانواده کاسنی

آهار کوهی، گونه‌ای وحشی از خانواده کاسنی گروه محیط‌زیست-گیاه «آهار کوهی» یا «آهار وحشی» یکی از گونه‌های جنس آهار و از خانواده گل ستاره‌ای‌ها یا کاسنی است. این گیاه بومی جنوب غرب و جنوب و مرکز ایالات متحده (کانزاس، اوکلاهاما، تگزاس، کلورادو، نیومکزیکو، آریزونا) و شمال مکزیک است. آهار کوهی گیاهی بوته‌ای یا نیمه درختچه‌ای، […]

آهار کوهی، گونه‌ای وحشی از خانواده کاسنی

گروه محیط‌زیست-گیاه «آهار کوهی» یا «آهار وحشی» یکی از گونه‌های جنس آهار و از خانواده گل ستاره‌ای‌ها یا کاسنی است. این گیاه بومی جنوب غرب و جنوب و مرکز ایالات متحده (کانزاس، اوکلاهاما، تگزاس، کلورادو، نیومکزیکو، آریزونا) و شمال مکزیک است.

آهار کوهی گیاهی بوته‌ای یا نیمه درختچه‌ای، کوچک، پهن شده روی زمین، به ارتفاع بیش از ۲۲ سانتی‌متر با تعدادی شاخه‌های کوچک و نازک می‌باشد.

آرایش برگ‌ها به صورت متقابل، برگ‌ها به شکل خطی یا نیزه‌ای و به طول یک تا ۳ سانتی‌متر دیده می‌شوند. بخش‌های هوایی این گیاه پوشیده از کرک‌های کوتاه و زبر می‌باشد.

گل‌ها دارای ۳ تا ۶ شعاع از گلچه‌های زردرنگ و زبان‌های بوده که هر یک بین یک تا دو سانتی‌متر طول دارند. در مرکز گل‌ها، چندین صفحه از گلچه‌های لوله‌ای وجود دارد. گلدهی آنها از اواخر تابستان تا پاییز صورت می‌گیرد.

این گیاهان بیش‌تر روی سطوح هموار و مسطح رشد می‌کنند. از این گیاهان در نواحی بومی برای اهداف دارویی و زینتی و نیز به عنوان گیاهی پوششی در فضای سبز استفاده می‌شود.

شرایط محیط رشد:

این گیاهان عمدتاً در مکان‌هایی با سطوح هموار رشد می‌کنند و خاک‌های حاصلخیز و به خوبی آبیاری شده و مکان‌هایی با آفتاب کامل را برای رشد بهینه ترجیح می‌دهند. ولی نسبت به انواع مختلف خاک‌ها نیز مقاومت نشان می‌دهد.

این گیاه چندساله بوده و تا شروع گرمای اوایل تابستان در خواب باقی می‌ماند و با آغاز گرما، شروع به رشد و نمو کرده و در اواخر تابستان به گلدهی می‌رسد.

   

تکثیر:

ازدیاد این گیاهان به دو روش کشت بذر و تقسیم بوته صورت می‌گیرد. بذور را در اواخر بهار یا اوایل بهار در دمای ۵۵ تا ۶۵ درجه فارنهایت کشت می‌کنند. تقسیم بوته نیز در اوایل تابستان صورت می‌گیرد.

منابع:

سایت نارگیل

http: //www.finegardening.com

http: //www.highcountrygardens.com

 

https: //en.wikipedia.org