مدیریت صحیح مصرف آب، از مصادیق اقتصاد مقاومتی است

معاون استاندار مازندران مدیریت صحیح مصرف آب، از مصادیق اقتصاد مقاومتی است معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران در هفتادوسومین جلسه شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان، بر لزوم فرهنگ‌سازی در اصلاح الگوی مصرف تأکید و تصریح کرد: مدیریت صحیح مصرف آب یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی است. به گزارش […]

معاون استاندار مازندران

مدیریت صحیح مصرف آب، از مصادیق اقتصاد مقاومتی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران در هفتادوسومین جلسه شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان، بر لزوم فرهنگ‌سازی در اصلاح الگوی مصرف تأکید و تصریح کرد: مدیریت صحیح مصرف آب یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش مناقصه‌مزایده، حسن خیریانپور در این نشست با بیان این‌که آب و برق از جهات متعدد قابل اهمیت است، گفت: این دو خدمات از محورهای اصلی توسعه استان محسوب می‌شوند.

وی، ضمن اشاره به تأکید مقام‌معظم‌رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و جدیت دولت در اجرای این منویات، افزود: استان مازندران در بحث اقتصاد مقاومتی طی ۶ ماه اول امسال جزو ۶ استان برتر کشور معرفی شد.

معاون استاندار مازندران با اشاره به ارایه ۱۲ برنامه در قالب ۵۴ پروژه در راستای اقتصاد مقاومتی گفت: برای دستیابی به این اهداف، تقویت زیرساخت‌ها، اصلاح فرایندها، فرهنگ‌سازی، شناخت وضع موجود و شناسایی نواقص و برنامه‌ریزی مناسب در رفع این نواقص الزامی است.

وی، در بخش دیگری از سخنانش، بر جدا‌سازی آب شرب از آبیاری فضای سبز و رفع فرسودگی شبکه‌های آبرسانی تأکید و تصریح کرد: این امر علاوه بر فرهنگ‌سازی، با پیگیری، برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌های موجود محقق می‌شود.

معاون استاندار مازندران، با اشاره به این‌که ظرفیت‌های زیرساختی در بخش برق جوابگوی جمعیت چندبرابری مسافر و گردشگر نیست، گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده در راستای جلوگیری از سرقت سیم‌های برق و ساماندهی مصارف خانگی اقدامات خوبی در استان انجام شد.

خیریانپور خاطرنشان کرد: مجموعه استانداری مازندران نیز پیگیری‌های لازم برای دریافت تسهیلات از طریق فاینانس‌های داخلی و خارجی و رفع ابهامات و تنگناهای موجود انجام می‌دهد.

رییس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق مازندران نیز در این جلسه به موقعیت جغرافیایی و گردشگرپذیر بودن استان اشاره و تصریح کرد: طی چند سال اخیر در تمام فصول به‌ویژه ایام پایانی هفته، مسافران و گردشگران زیادی به این استان سفر می‌کنند که با توجه به اعتبارات استانی، تأسیسات آب و برق موجود جوابگوی این مقدار افزایش جمعیت نمی‌باشد.

ذاکری، با بیان این‌که شورای هماهنگی مدیران از دی ماه سال ۸۶ تشکیل شد، افزود: در این مدت مصوبات بسیار خوبی در این شورا تصویب و اجرایی شد.

وی ادامه داد: با توجه به تخصیص اعتبار، شرکت آب و فاضلاب مازندران در تلاش است از طریق دریافت تسهیلات از بانک توسعه اسلامی و همچنین فاینانس داخلی گام‌های مؤثری برای توسعه استان در بخش آب و فاضلاب ‌بردارد.

در ادامه این جلسه دکتر یخکشی مدیرعامل آب منطقه‌ای، مهندس افضلی مدیرعامل برق منطقه‌ای، شهابی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق، بابازاده، معاون آب و فاضلاب روستایی مازندران و فولادی، مدیرعامل تولید نیروی برق شهید سلیمی نکا و یوسفی، مدیر مرکز ملی مطالعات دریای خزر به ارایه گزارشی از موقعیت جغرافیایی استان در حوزه آب و برق پرداختند.

 

گفتنی است هفتادوسومین جلسه شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان به میزبانی شرکت آب منطقه‌ای استان مازندران برگزار شد.