عملکرد بخش بهرهبرداری شرکت توزیع نیروی برق سمنان ارزیابی شد ارزیابی عملکرد بخش بهرهبرداری شرکت توزیع برق استان سمنان با حضور ارزیابان منتخب شرکت توانیر، از مجموعه معاونت بهرهبرداری و مدیریتهای توزیع برق شهرستانی انجام شد. به گزارش مناقصهمزایده، در نشست برنامه ارزیابی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: رصد ماهیانه شاخصهای بخش بهرهبرداری […]
عملکرد بخش بهرهبرداری شرکت توزیع نیروی برق سمنان ارزیابی شد
ارزیابی عملکرد بخش بهرهبرداری شرکت توزیع برق استان سمنان با حضور ارزیابان منتخب شرکت توانیر، از مجموعه معاونت بهرهبرداری و مدیریتهای توزیع برق شهرستانی انجام شد.
به گزارش مناقصهمزایده، در نشست برنامه ارزیابی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: رصد ماهیانه شاخصهای بخش بهرهبرداری به صورت مستمر در جلسه کمیته بررسی خاموشیها و بهبود بهرهبرداری عملیاتی میشود.
سیدمحمدموسویزاده افزود: فرایندی که در این جلسهها طی میشود، شناسایی فیدرهایی است که قطعی بیشتری دارند و چنانچه این موضوع تکرار شود، در دستور کار بهینهسازی قرار میگیرد و در قالب «رزمایش خدمت متعالی»، شبکه و تأسیسات توزیع برق که عارضه دار باشند به فوریت رفع اشکال میشوند.
وی اضافه کرد: استان سمنان در زمینه شاخصهای کیفی برق، به خصوص بخش بهرهبرداری، در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و این شاخصها مستمراً در حال بهبود میباشند.
وی تصریح کرد: حضور ارزیابان از سایر شرکتها موجب میشود تا نقاط قابل بهبود شناسایی و اعلام شده و با برطرف نمودن آنها موجب میشود تا در عرصه خدمترسانی موفقیت بیشتری حاصل شود.
معاون بهرهبرداری شرکت توزیع برق استان قزوین و سرپرست گروه ارزیابی بیان داشت: موضوع سرویس و نگهداری شبکهها، از نکات برجسته در تأمین برق مستمر به مشترکان محسوب میشود و در این برنامه ارزیابی نیز بخش بهرهبرداری و اقدامات صورت گرفته در این زمینه رصد شده است.
یوسفاینانلو با اشاره به این که در این ارزیابی بخشهای دیسپاچینگ، مرکز تماس و ایمنی مورد نظر است، گفت: در بازدید میدانی که از واحدهای اجرایی انجام شد، اقدامات شایستهای صورت گرفته است.
وی با عنوان این که در برنامه ارزیابی، تبادل تجربیات بین شرکتها صورت میگیرد افزود: شرکت توزیع برق استان سمنان در بخش بهرهبرداری به عنوان یکی از شرکتهای برتر به شمار میرود.
یادآور میشود: با توجه به اهمیت فعالیتهای بهرهبرداری و نقش آنها در نیل به استحکام و واکنشپذیری مناسب شبکههای توزیع نسبت به وقوع حوادث و با برنامهریزی صورت گرفته توسط مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع شرکت توانیر، در این برنامه ارزیابی نظارت عالیه در ۳ محور؛ عملیات سرویس و نگهداری، راهبری شبکههای توزیع و دیسپاچینگ و فوریتهای برق و عملیات رفع خاموشیها انجام میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.