پروژه‌های معدنی در مسیر پیشرفت

کارشناس ارشد پروژه‌های نماینده انحصاری اتوتک در ایران مطرح کرد پروژه‌های معدنی در مسیر پیشرفت کارشناس ارشد پروژه‌های نماینده انحصاری اتوتک در ایران گفت: بسیاری از پروژه‌هایی که داشتیم به دلیل مسأله برجام در مسیر سرمایه‌گذاری خارجی قرار گرفتند. به گزارش معدن نیوز، مصطفی مولایی بیان کرد: همچنین روند پرداخت‌ها که نقدی بود به صورت […]

کارشناس ارشد پروژه‌های نماینده انحصاری اتوتک در ایران مطرح کرد

پروژه‌های معدنی در مسیر پیشرفت

کارشناس ارشد پروژه‌های نماینده انحصاری اتوتک در ایران گفت: بسیاری از پروژه‌هایی که داشتیم به دلیل مسأله برجام در مسیر سرمایه‌گذاری خارجی قرار گرفتند.

به گزارش معدن نیوز، مصطفی مولایی بیان کرد: همچنین روند پرداخت‌ها که نقدی بود به صورت باز شدن ال‌سی در آمد در واقع توانستیم ال‌سی پروژه‌ها را باز کنیم.

وی افزود: به‌طور کلی امسال برای معدن و صنایع معدنی سال مثبتی ارزیابی می‌شود؛ زیرا پروژه‌های بسیاری به جریان افتاد و معادن نیز با رونق نسبی رو به رو شدند.

مولایی در خصوص صحبت‌های ترامپ و تأثیر‌گذاری آن بر بخش معدن خاطر نشان کرد: با صحبت‌های ترامپ و وعده‌های که او داده بود برخی از فلزات با رشد خوبی مواجه شدند اما تا کنون روی اتوتک تأثیری نداشته است.

این فعال معدنی تصریح کرد: اتوتک در سخت‌‌‌‌ترین شرایط کشور که تمام راه‌های ارتباطی بسته بود و تحریم بسیار شدید بر ایران مستولی بود پای وعده‌های خود ماند و از راه‌های مختلف با کشورهای گوناگون ارتباط برقرار کرد و پروژه‌های مهمی را به نتیجه رساند.

وی عنوان کرد: بسیاری از شرکت‌های خارجی برای همکاری به ایران آمده بودند اما به دلیل تحریم پا پس کشیده و رفتند و حالا که تحریم‌ها تا حدودی برداشته شده آنها دوباره برای مشارکت به ایران می‌آیند.

مولایی گفت: در حال حاضر کار‌‌‌ها برای پروژه‌های معدنی بسیار آسان تر شده و اگر تحریم‌ها دوباره اعمال شود ما دیگر راه‌های مبادلاتی را یاد گرفته‌ایم تا کار‌‌‌ها روی زمین نماند.

وی تأکید کرد: البته امسال هنوز شرکت جدیدی به‌طور جدی فعالیتی را در ایران آغاز نکرده و همان رقبای قدیمی هستند که فعالیت می‌کنند اما امید می‌رود در سال جدید میلادی سرمایه‌گذاران خارجی با تمایل و رغبت بیش‌تری در معدن و صنایع ایران اقدام به سرمایه‌گذاری کنند.

 

مولایی اظهار کرد: در ایران معادن و ذخایر فراوانی از مواد معدنی وجود دارد اما تنها داشتن این ذخایر خدادادی برای پیشرفت کافی نیست، بلکه باید روی آنها کار شود به مرحله اکتشاف و استخراج برسند و از همه مهم‌تر فرآوری خوبی روی آنها انجام شود تا ارزش‌افزوده خوبی پیدا کنند. همچنین لازم است شرایط و قوانین معادن به گونه‌ای تغییر کند که سرمایه‌گذاران خارجی با رغبت و اشتیاق بیش‌تری برای سرمایه‌گذاری به ایران وارد شوند.