چرا باید کشتی‌گیران آمریکایی‌ را به ایران راه بدهیم

چرا باید کشتی‌گیران آمریکایی‌ را به ایران راه بدهیم با توجه به درخواست فدراسیون کشتی آمریکا برای حضور در جام‌جهانی ایران و اشتیاق آنها برای ادامه همکاری‌های ورزشی دو کشور می‌توان از این فرصت برخلاف سیاست‌های نژادپرستانه ترامپ برای نشان دادن حسن نیت ملت و دولت ایران به مردم آمریکا و جهان استفاده کرد. به […]

چرا باید کشتی‌گیران آمریکایی‌ را به ایران راه بدهیم

با توجه به درخواست فدراسیون کشتی آمریکا برای حضور در جام‌جهانی ایران و اشتیاق آنها برای ادامه همکاری‌های ورزشی دو کشور می‌توان از این فرصت برخلاف سیاست‌های نژادپرستانه ترامپ برای نشان دادن حسن نیت ملت و دولت ایران به مردم آمریکا و جهان استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، تصمیم غیرمنطقی و البته نژادپرستانه دونالدترامپ، رییس‌جمهور افراطی ایالات‌متحده‌آمریکا در جلوگیری از ورود اتباع ۷ کشور مسلمان از جمله ایران به خاک این کشور سرو صدای زیادی در بین افکار عمومی جهان و حتی مردم آمریکا به پا کرد تا جایی که اعتراضات گسترده‌ای در مخالفت با این تصمیم به راه افتاد.

این اتفاق در حالی رخ داده که قرار است تیم ملی کشتی آزاد آمریکا بار دیگر به ایران سفر کند تا در رقابت‌های جام‌جهانی کرمانشاه که ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه برگزار می‌شود شرکت کند. همکاری‌های بسیار خوب میان فدراسیون‌های کشتی دو کشور و سفرهای دوطرفه طی سال‌های اخیر باعث شد تهدیدات مهمی همچون خطر حذف کشتی از رقابت‌های المپیک تا حد زیادی از بین برود و رشته کشتی جایگاه مناسب خود را در جهان پیدا کند.

در حالی که وزارت امور خارجه ایران کارگروه ویژه‌ای را برای تعیین تکلیف درمورد این‌که آیا به‌کاروان کشتی آمریکا اجازه ورود به ایران داده می‌شود یا خیر تشکیل داده، مسؤولان فدراسیون کشتی آمریکا خواستار حضور در جام‌جهانی ایران شده‌اند و تأکید کرده‌اند رابطه خوب ورزشی میان دو کشور، باعث نزدیکی هرچه بیش‌تر مردم ایران و آمریکا خواهد شد.

ریچ بندر، مدیر اجرایی فدراسیون کشتی آمریکا در این رابطه اظهار کرد: این مسابقات مسیر همکاری و حسن‌نیت بین کشتی ایران و آمریکا را ادامه می‌دهد و نمونه‌ای از سیاست‌های تأثیرگذاری است که از طریق ورزش، دو ملت ایران و آمریکا را به هم نزدیک می‌کند. این مسابقات در سطح بین‌المللی بسیار اهمیت دارند و ما منتظر هستیم تا بتوانیم مقابل بهترین تیم‌های کشتی جهان مسابقه دهیم.

وی تأکید کرد: آمریکایی‌‌‌ها به‌طور جدی قصد دارند که در این مسابقات شرکت کنند. به فدراسیون آمریکا این اطمینان از سوی ایرانی‌‌‌ها داده شده که به درخواست ما توجه ویژه‌ای خواهد شد. ما قوانین و دستورات دولتی را رعایت می‌کنیم و سعی می‌کنیم با توجه به قوانین به صورت درستی مدارک ورزشکاران را ارایه دهیم تا هم کشتی‌گیران ایرانی بتوانند به آمریکا بیایند و هم ما بتوانیم به ایران سفر کنیم.

سیاست‌های خصمانه دولت آمریکا ضد مردم و دولت ایران پس از پیروزی انقلاب موضوع جدیدی نیست که بخواهیم با تصمیم جدید ترامپ به آن پی ببریم اما با وجود همه این دشمنی‌ها، رابطه ورزشی میان دو کشور و مخصوصاً در رشته کشتی طی سال‌های گذشته رشد قابل‌توجهی داشته و بدون شک ادامه این روند می‌تواند نقش به‌سزایی در نزدیکی هرچه بیش‌تر دو ملت ایفا کند.

هر چند بسیاری بر این باورند ما نیز باید به تلافی این تصمیم رییس‌جمهور تندروی آمریکا از حضور تیم ملی کشتی این کشور در ایران جلوگیری کنیم اما می‌توان به این موضوع و چالش جدید نیز نگاه دیگری داشت.

موافقت مسؤولان با حضور تیم کشتی آمریکا در ایران نه تنها بار دیگر فرهنگ غنی و رافت اسلامی مردم ایران را به جهانیان نشان خواهد داد، بلکه می‌تواند به دولت جدید آمریکا و همه جهان این پیام را برساند که دولت و مردم ایران مانند همیشه در ایجاد تعامل و همکاری سازنده با کشورهای جهان در عین احترام متقابل پایبند هستند و کاملاً ورزش را از سیاست جدا می‌دانند.

مردم و دولت ایران همواره به مهمان‌نوازی و احترام به ملل دیگر کشور‌‌ها زبانزد بوده‌اند و می‌توانیم ضمن موافقت با حضور تیم کشتی آمریکا در ایران و مهمان نوازی از آنها بار دیگر قصد دشمنان انقلاب اسلامی در ایجاد تصویری نامطلوب از مردم ایران را نقش بر آب کنیم.