براساس گزارش اسپیدتست اعلام شد

اُفت رتبه اینترنت همراه در کنار صعود ۲ پله‌ای ایران در اینترنت ثابت!

گزارش اسپیدتست در آگوست ۲۰۲۴ میلادی نشان می‌دهد، جایگاه ایران در رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل یک پله کاهش اما در رده‌بندی اینترنت ثابت دو پله رشد کرده است. به گزارش مهر، وب‌سایت اسپید تست، فهرست رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت در آگوست ۲۰۲۴ میلادی را منتشر […]

گزارش اسپیدتست در آگوست ۲۰۲۴ میلادی نشان می‌دهد، جایگاه ایران در رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل یک پله کاهش اما در رده‌بندی اینترنت ثابت دو پله رشد کرده است. به گزارش مهر، وب‌سایت اسپید تست، فهرست رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت در آگوست ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد. طبق این گزارش در ماه گذشته میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۵۵٫۸۰ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ۹۳٫۹۹ مگابیت برثانیه بوده است. این درحالی است که میانه سرعت اینترنت ثابت و موبایلی که در جولای ۲۰۲۴ منتشر شد، نشان داد که در هفتمین ماه میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۵۶٫۰۹ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳٫۹۴ مگابیت برثانیه بود.

سقوط یک‌پله‌ای ایران در رده‌بندی اینترنت موبایل

همچنین آمار وب‌سایت مذکور نشان داد در هشتمین ماه میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت ایران به ترتیب ۳۶٫۷۰ و ۱۴٫۸۱ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین جایگاه ایران در رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل با یک پله سقوط در رده ۷۰ قرار گرفته است. اما در بخش رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه ایران با دو پله صعود رده ۱۴۴ برای ایران ثبت شده است. این درحالی است که در جولای ۲۰۲۴ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۷٫۴۱ و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۴٫۹۵ مگابیت برثانیه بوده است. از سوی دیگر در رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل جایگاه ایران با چهار پله سقوط رده ۶۹ و در بخش اینترنت ثابت با دو پله سقوط رده ۱۴۶ ثبت شده بود. بررسی کلی آمار و ارقام نشان می‌دهد کاهش سرعت اینترنت موبایل ایران بخشی از یک روند جهانی بوده است.

رشد ۲ پله‌ای هلند در رده‌بندی اینترنت موبایل جهان

در رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در آگوست ۲۰۲۴ میلادی، چهار کشوری که در صدر فهرست قرار دارند نسبت به ماه گذشته تغییری نکرده‌اند. بر همین اساس رده‌های اول تا چهارم به ترتیب امارات متحده عربی(۳۹۸٫۵۱ مگابیت برثانیه)، قطر(۳۴۴٫۳۴ مگابیت برثانیه)، کویت(۲۳۹٫۸۳ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۱۴۱٫۲۳ مگابیت برثانیه) هستند. در رده پنجم این فهرست هلند با میانه سرعت ۱۳۳٫۴۴ مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه گذشته دو پله صعود کرده است. در رده‌های ششم و هفتم به ترتیب دانمارک (۱۳۰٫۰۵ مگابیت برثانیه) و نروژ(۱۲۸٫۷۷ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه هر یک از این کشور‌ها در فهرست رده‌بندی یک پله سقوط کرده است. در رده هشتم عربستان سعودی با میانه سرعت۱۲۲٫۲۸مگابیت برثانیه قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل تغییری نکرده است. در رده نهم و دهم به ترتیب بلغارستان با میانه سرعت ۱۱۷٫۶۴ مگابیت برثانیه و لوگزارمبورگ (۱۱۴٫۴۲ مگابیت برثانیه) قرار دارد. جایگاه بلغارستان در فهرست کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت موبایل سه پله صعود کرد اما جایگاه لوگزامبورگ نسبت به ماه جولای تغییر نکرده است.

امارات در صدر فهرست اینترنت ثابت جهان ماندگار شد

در هشتمین ماه میلادی تغییرات زیادی درفهرست رده‌بندی کشورهایی با بیش‌ترین میانه سرعت اینترنت ثابت نیز دیده نمی‌شود. رتبه‌های یکم تاششم این فهرست نسبت به ماه جولای تغییری نکرده‌اند و به ترتیب عبارتند از؛ امارات متحده عربی(۲۹۷٫۶۲ مگابیت برثانیه)، سنگاپور(۲۹۷٫۵۷ مگابیت برثانیه)، هنگ‌کنگ(۲۸۰ مگابیت برثانیه)، شیلی(۲۶۵٫۶۲ مگابیت برثانیه) آمریکا(۲۴۲٫۲۷ مگابیت برثانیه) و تایلند(۲۳۲٫۱۵ مگابیت برثانیه).

در رده‌های هفتم و هشتم این فهرست به ترتیب فرانسه (۲۲۳٫۷۲ مگابیت برثانیه) و دانمارک(۲۱۹٫۲۳ مگابیت برثانیه) برثانیه قرار دارند که جایگاه هریک از آن‌ها نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است. دررده نهم این فهرست ایسلند با میانه سرعت ۲۱۳٫۹۸ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به رده‌بندی جولای دو پله سقوط کرده است. در رده دهم نیز رژیم‌صهیونیستی قرار دارد که میانه سرعت آن ۲۰۶٫۴۲ مگابیت برثانیه ثبت شده و جایگاه آن در رده‌بندی دو پله صعود کرده است.