۳ پروژه آبرسانی در مازندران افتتاح شد با حضور معاون عمرانی استانداری مازندران، معاون سیاسی امنیتی فرماندار و رییس شورای اسلامی شهر ساری، مدیرعامل و معاونان آبفاشهری مازندران، آیین افتتاح ارتقای آزمایشگاه مرجع، کلنگزنی مرکز تلهمتریک و تلهکنترل تأسیسات امور آبفا ساری و افتتاح نمادین بیش از ۹۳هزار متر اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در […]
۳ پروژه آبرسانی در مازندران افتتاح شد
با حضور معاون عمرانی استانداری مازندران، معاون سیاسی امنیتی فرماندار و رییس شورای اسلامی شهر ساری، مدیرعامل و معاونان آبفاشهری مازندران، آیین افتتاح ارتقای آزمایشگاه مرجع، کلنگزنی مرکز تلهمتریک و تلهکنترل تأسیسات امور آبفا ساری و افتتاح نمادین بیش از ۹۳هزار متر اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در سطح استان در مجموع با اعتباری بالغ بر ۱۷۶ میلیارد ریال در ساری برگزار شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت آبفاشهری مازندران، نبیان، معاون عمرانی استانداری مازندران در این مراسم، با اشاره به اجرای ۶۸۱ پروژه در سطح استان طی ایام دهه فجر، گفت: این پروژهها با تدبیر دولت در راستای رفع مشکلات و ایجاد امید و خشنودی مردم درحال بهرهبرداری و یا کلنگ زنی میباشد.
وی، با بیان اینکه منابع محدود مالی منجر به توقف خدمترسانی به شهروندان نشد، افزود: این امر بسیار ارزنده و ارزشمند است.
معاون عمرانی استانداری مازندران، در ادامه سخنانش، راهاندازی آزمایشگاه مرجع در مرکز استان و ارتقای آزمایشگاههای میکروبی، شیمیایی، بیولوژیکی و ریزآلایندههای آلی و بهکاریگیری سیستم هوشمند تلهمتریک و تلهکنترل تأسیسات آب را اقدامی مؤثر در پایش و ارزیابی آبهای موجود و رفع مشکلات احتمالی عنوان کرد.
نبیان، به فعالیت مدول اول تصفیهخانه فاضلاب شهر ساری اشاره و تصریح کرد: این تصفیهخانه ظرفیت جمعآوری و تصفیه فاضلاب ۱۰۵ هزار نفر از مشترکین ساری را داراست و پساب حاصل از تصفیه فاضلاب نیز قابل استفاده در بخش کشاورزی و فضای سبز میباشد.
وی، از بهرهبرداری مدول دوم این تصفیهخانه در اوایل سال آینده خبر داد و افزود: به دلیل نظارت مستقیم و مستمر بر فعالیت تصفیهخانه و بهکارگیری تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا، این تصفیهخانه عاری از آلودگی ناشی از بو است.
معاون عمرانی استانداری مازندران، با اشاره به برخورداری ۱۰ درصد از جمعیت این استان از طرحهای فاضلاب، گفت: فاز اول طرحهای فاضلاب در ۶ شهر استان به اتمام رسیده و در ۵ شهر دیگر نیز پیگیریهای لازم برای دریافت تسهیلات از بانک توسعه اسلامی درحال انجام است.
نبیان، ادامه داد: تلاش میکنیم بخش اعظمی از شهرهای استان تحتپوشش طرحهای فاضلاب قرار گیرد.
وی، ضمن قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه شرکت آب و فاضلاب شهری استان، خدمترسانی به مردم و امید بخشی به جامعه را توفیق بزرگی دانست.
مدیرعامل آبفاشهری مازندران نیز در این مراسم، با اشاره به مسافرپذیر بودن استان در همه ایام سال، گفت: با توجه به اعتبار استانی، خدمات کشوری ارایه میدهیم.
ذاکری، ضمن قدردانی از مسؤولان استانی و نمایندگان محترم مجلس در حمایت از جذب اعتبارات، افزود: به یاری خداوند و با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، در سال آینده اقدامات خوبی در بخش آب و فاضلاب در سطح مازندران انجام میشود.
وی، با بیان اینکه تا پایان دی ماه بیش از ۹۳ هزار متر اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در استان انجام شد، تصریح کرد: پیشبینی میشود تا پایان امسال، اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی به ۱۰۰ هزار متر افزایش یابد.
ذاکری، تأمین آب مورد نیاز و فشار مناسب، تعویض لولههای فرسوده در راستای کاهش هدر رفت آب و ارایه خدمات در مناطق فاقد شبکه را از مهمترین اهداف اصلاح و توسعه شبکههای آبرسانی و اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را ۱۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
مدیرعامل آبفاشهری مازندران، در ادامه سخنانش، با اشاره به نشستهای صورت گرفته با کارشناسان بانک توسعه اسلامی جهت اخذ تسهیلات برای اجرای طرحهای فاضلاب در ۵ شهر استان، گفت: با اجرای این طرحها ۲۵ درصد از جمعیت استان تحت پوشش طرحهای فاضلاب قرار میگیرد.
ذاکری، خواستار حمایت مسؤولان ارشد استان و نمایندگان محترم مجلس در این زمینه شد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با تحقق این امر طرحهای فاضلاب با شتاب بیشتری در استان اجرایی شود.
شمشیربند، رییس شورای اسلامی شهر ساری نیز در سخنانی، با بیان اینکه شبکههای آبرسانی در این شهر مربوط به سالهای خیلی دور میباشد، گفت: تعویض این فرسودگی و جلوگیری از هدر رفت ناشی از آن، مستلزم حمایت مسؤولان از شرکت آبفا در رفع این مشکل است.
معاون بهرهبرداری آبفاشهری مازندران نیز در سخنانی، با اشاره به ارتقای آزمایشگاه مرجع استان گفت: در این راستا استانداردسازی آزمایشگاه و ارتقای آزمایشگاههای میکروبی، شیمیایی، بیولوژیکی و ریزآلایندههای آلی، پروژه پیادهسازی استاندارد ایزو۱۷۰۲۵ و مدیریت آزمایشگاههای ۱۰ گانه آب و فاضلاب انجام شد.
محمودی، ارتقای خدمات آزمون و کالیبراسیون در راستای ارتقای صحت و دقت آنالیز آزمایشگاهی را هدف اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: برای این امر ۲۲۰۰ میلیون ریال اعتبار صرف شد.
وی، به آغاز بهکار فاز اول عملیات اجرایی تلهمتریک و تلهکنترل منابع تأمین آب شهر ساری اشاره و تصریح کرد: در این طرح، وضعیت مخازن زمینی و هوایی، وضعیت چاهها و ایستگاه پمپاژ شهید داداشی از طریق سیستم هوشمند نمایش و کنترل میشود.
محمودی اعتبار پیشبینی شده برای این طرح را ۴۴۰۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.