در مراسم رونمایی از پروژههای ارتباطی اپراتور سوم مطرح شد عدم وجود محدودیت در واگذاری باندهای فرکانسی تشکیل کارگروه رفع موانع استارتآپها در دولت گروه ارتباطات – وزیر ارتباطات گفت: اکنون که نگاه مجلس و جامعه به حوزه ICT تغییر کرده، نباید با کسب و کارهای جدید ICT مخالفت شود که این مخالفت جامعه را […]
در مراسم رونمایی از پروژههای ارتباطی اپراتور سوم مطرح شد
عدم وجود محدودیت در واگذاری باندهای فرکانسی
تشکیل کارگروه رفع موانع استارتآپها در دولت
گروه ارتباطات – وزیر ارتباطات گفت: اکنون که نگاه مجلس و جامعه به حوزه ICT تغییر کرده، نباید با کسب و کارهای جدید ICT مخالفت شود که این مخالفت جامعه را به عقب میراند.
به گزارش مناقصهمزایده؛ محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژههای شرکت خدمات ارتباطی رایتل، اظهارداشت: در سال گذشته درآمد سرویسهای ابری در دنیا ۱۰۶ میلیارد دلار بوده است، اما در ایران در رابطه با سرویسهای ابری اشکالات فرهنگی وجود دارد، از جمله اینکه برخی برای سپردن امور به دیگران ممانعت میکنند، در حالیکه با راهاندازی سرویسهای ابری، پیشرفت سریع خواهد شد.
وی اظهارداشت: ۳ سال پیش که دولت یازدهم آغاز بهکار کرد، برخی میگفتند که یک اپراتوری وجود دارد که علیرغم در اختیار داشتن امکانات اما موفق نشده و به نوعی دنبال منحل کردن آن بودند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامهداد: اما اکنون با رشد ۲۰ برابری تعداد سیمکارتهای فعال رایتل و رشد ۲۵ برابری مصرف دیتا توسط مشترکان این اپراتور، شواهد نشان میدهد که رایتل رشد خوبی داشته است.
واعظی با اشاره به رشد سریع اپراتورها گفت: به دنبال راهاندازی دولت الکترونیکی و دولت موبایلی هستیم که امسال تا پایان این ماه فاز نخست دولت الکترونیکی راهاندازی خواهد شد.
وی از اپراتورهای موبایل خواست که درباره خدمات ارزش افزوده قدری فراتر عمل کنند و ادامه داد: برای مثال، مقدمات اینترنت اشیا که تا سال ۲۰۳۰ تعداد ۵۰ میلیارد شی را متصل میکند، دراختیار اپراتورهای موبایل قرار گیرد که تمامی فعالیتهای اقتصادی و تجاری را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
واعظی با اشاره به تغییر نگاه مجلس و جامعه به ICT گفت: نباید عدهای با کسب و کارهای حوزه ICT مخالفت کنند زیرا باعث عقب ماندن جامعه میشود.
وی همچنین در پاسخ به درخواست مدیرعامل رایتل برای اختصاص ۵ مگ روی باند فرکانسی ۱۸۰۰ گفت: زمانی که فرکانسهایی که تاکنون روی باند ۲۶۰۰ واگذار کردهایم تمام شد، فرکانس جدید به شما تخصیص میدهیم، تاکنون مشکلی برای فرکانس نداشتهایم و در آینده نیز نخواهیم گذاشت.
ICT؛ نجات دهنده اشتغال
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تشکیل کارگروهی به همراه وزرای کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رفع موانع و مشکلات کسب و کارهای الکترونیکی و نوین (استارتآپها) خبر داد و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بازنگری قوانین کار و بیمه کارگران دانشی این کسب و کارها را ضروری دانست.
محمود واعظی در حاشیه برگزاری مراسم افتتاح پروژههای شرکت رایتل در جمع خبرنگاران پیرامون ظهور کسب و کارهای نوین و جدید و مشکلاتی که از نظر قوانین با آن روبهرو هستند، گفت: حدود ۳ هفته قبل در حاشیه جلسه هیأت دولت با وزیر رفاه و وزیر کشور در این مورد صحبت کردم تا کسب و کارهای الکترونیکی را در کشور به رسمیت بشناسیم و مشوق آنها باشیم و اعتقاد نداریم که با راهاندازی این نوع از فعالیتها، جلوی دیگر فعالیتها گرفته میشود چراکه فعالیت کسب و کارهای نوین باعث بزرگتر شدن بازار میشود و قرار شد این ۳ وزارتخانه مشوق باشند و در حوزه خود هر کاری بتوانیم انجام دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه دولت باید از کسب و کارهای ایجاد شده حمایت کند، اظهارکرد: این شرکتها هر کدام چند هزار نفر شغل ایجاد کردهاند و دولت یکی از اولویتهای جدیاش ایجاد اشتغال است که در هفته قبل شورای عالی اشتغال را داشتیم و تأکید زیادی وجود داشت مبنی بر اینکه همه دستگاهها چگونه میتوانند بخش خصوصی را فعال کنند تا شغل ایجاد شود و حالا که این شغل ایجاد شده را نمیتوانیم تعطیل کنیم.
بالاترین مقام مسؤول حوزه ICT کشور همچنین در مورد دغدغه حفظ امنیت مردم در مواجه با کسب و کارهای نوین توضیح داد: آنچه از این کسب و کارها که مربوط به داخل کشور است همهاش امن است اما به سرعت در حال کار بر آن چیزی که برای نقشه استفاده میشود، هستیم تا همه مصرفکنندگان از نقشه داخلی استفاده کنند.
رشد ضریب نفوذ تلفن همراه
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: امروز سهم اقتصاد ICT ایران ۸ تا ۹ میلیون دلار است که فاصله زیادی تا سطح مطلوب و دنیا دارد.
ابوالحسن فیروزآبادی در افتتاح پروژههای خدمات ارتباطی رایتل، درباره اقتصاد ICT ایران صحبت کرد و اظهارداشت: سهم اقتصاد ICT ایران از اقتصاد جهان ۸ تا ۹ میلیون دلار است که فاصله زیادی با سطح مطلوب در دنیا دارد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی، به عدم تناسب رشد اپراتورها و خدمات اشاره کرد و گفت: برآورد میشود ضریب نفوذ موبایل در ۳تا ۴ سال آینده به ۱۵۰ تا ۱۶۰ درصد در کشور برسد.
وی ادامه داد: اگر اپراتورها همچنان با همین سرعت رشد کنند و ضریب نفوذ موبایل در کشور تا ۳ سال آینده به ۱۵۰ درصد برسد، اما حوزه خدمات رشد نکند، دچار خسارت خواهیم شد.
فیروزآبادی گفت: حوزه خدمات از جمله اقتصاد تعاملی مبتنی بر فضای ICT، ارزش افزودهها و B2B (خدمات سازمانی) باید همگام با اپراتورها رشد کنند.
دبیر شواری عالی فضای مجازی خاطرنشانکرد: در دولت دوازدهم، با وجود شبکه ملی اطلاعات، دغدغه پهنای باند و دسترسی نداریم.
اپراتورهای مجازی و اپراتور سوم
مجید صدری در مراسم افتتاح پروژههای شرکت خدمات ارتباط رایتل به مناسبت دهه فجر، از انعقاد قرارداد چند اپراتور مجازی موبایل و رایتل خبر داد و گفت: امروز تفاهمنامه این اپراتورها اجرا میشود.
مدیرعامل رایتل گفت: ۵ شرکت کیشسلپارس، شاتل، هایوب، سناپ و آرین ماهواره قرارداد عمدهفروشی با رایتل خواهند داشت.
وی با بیان اینکه سهم اپراتورهای مجازی موبایل از ترافیک دیتا، پیامک و صوت در سال اول تعیین شده، گفت: این اپراتورها ۱۴۰۰ ترابایت ترافیک دیتا، ۱۵۰ میلیون پیامک و ۲۸۶ میلیون مکالمه صوتی در شبکه رایتل طی سال اول خواهند داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.