وقتی هر 2 ثانیه یک بار خط 110 به صدا در می‌آید

وقوع جرم تنها به فاصله یک پلک به هم زدن!

نازنین زمانیان- شاید باورتان نشود اما تا انتهای این مطلب را که وقت بگذارید و بخوانید، ده‌ها نفر فقط در تهران به ۱۱۰ زنگ زده‌اند! یکی به خاطر سرقت زنگ می‌زند، دیگری به خاطر شرارت، یکی به خاطر موادمخدر دست به تلفن می‌شود و دیگری به خاطر درگیری! همان‌طور که پلیس اعلام کرده، بیش‌‌ترین علت […]

نازنین زمانیان- شاید باورتان نشود اما تا انتهای این مطلب را که وقت بگذارید و بخوانید، ده‌ها نفر فقط در تهران به ۱۱۰ زنگ زده‌اند! یکی به خاطر سرقت زنگ می‌زند، دیگری به خاطر شرارت، یکی به خاطر موادمخدر دست به تلفن می‌شود و دیگری به خاطر درگیری! همان‌طور که پلیس اعلام کرده، بیش‌‌ترین علت تماس‌های مردم، به خاطر سرقت بوده است. در واقع فقر ناشی از بیکاری بزرگ‌‌ترین علت وقوع جرم در کشور ماست. جرایم مالی خرد مانند سرقت را داریم و بیش از ۹۹ درصد جرایم خرد ناشی از فقر مجرمان و تبهکاران است و این مجرمان هدف محاکمات ما نیستند. عوامل مختلفى در بروز جرم مى‌تواند تأثیرگذار باشد که تعداد یا میزان اهمیت هر یک از این عوامل در جوامع گوناگون به دلیل وجود تفاوت‌هاى فرهنگى، اقتصادى و سیاسى متفاوت است. افراد ناراحت و مشکل‌ساز کسانی هستند که معمولاً باعث مزاحمت می‌شوند و اغلب این افراد با راه‌حل‌های منطقی نیز متقاعد نمی‌شوند. در حقیقت مشکل بودن این افراد به صورت همیشگی است و اغلب آن‌‌ها سلطه‌جو، پرخاشگر، شاکی و بی‌مسئولیت هستند. این افراد در هر شکل و لباسی ظاهر می‌شوند و خصوصیت مشترک‌شان در این است که رفتار و برخورد آن‌‌ها همیشه برای دیگران ایجاد مشکل می‌کند. حال این افراد به دلایل مختلف که فقر مهم‌‌ترین آن‌‌هاست، جرم می‌کنند و خود و دیگران را به دردسر می‌اندازند.

حدود ۲۵ درصد جرایم کشور در تهران رخ می‌دهد!

در همین رابطه، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، با بیان اینکه در پایتخت هر ۲ ثانیه یکبار زنگ تلفن ۱۱۰ به صدا درمی‌آید، گفت: روزانه ۱۷ هزار مأموریت حضور پلیس در تهران داریم و حدود ۱۹ هزار نفر در روز به مقرهای پلیس مراجعه می‌کنند. سردار عباسعلی محمدیان؛ با بیان اینکه روزانه ۳۰۰۰ پرونده قضایی در تهران تشکیل می‌شود، اظهار کرد: روزانه همچنین ۲۰۰۰ تصادف خسارتی و تعداد محدودی جرحی داریم و به ندرت هم موارد فوتی در پایتخت رخ می‌دهد. عباسعلی‌محمدیان؛ با بیان اینکه حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد جرایم کشور در تهران رخ می‌دهد، اضافه کرد: بین ۲۰ تا ۲۷ موضوعات کشور در تهران رخ می‌دهد، براساس آمارهای موجود ۱۹ درصد جرایم سایبری، ۲۷ درصد تماس‌های ورودی ۱۱۰ و ۲۰ درصد کل جرایم سرقت در تهران است. فرمانده انتظامی تهران بزرگ، گفت: بخشی از گروه سنی ۱۸ تا ۲۵ سال به دلیل عدم اشتغال و تحصیل نکردن از گروه‌های پرخطر در پایتخت به شمار می‌روند، این گروه خطرات خود را دارند و از این‌رو جامعه و خانواده باید به آن‌‌ها توجه ویژه کنند که به سمت تحصیل و اشتغال بروند تا سرگرمی داشته باشند زیرا ممکن است به صورت گروهی یا فردی نزاع و درگیری داشته و حتی جذب باندهای سرقت و شرارت شوند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ، درباره اینکه چرا برخی سلاح‌‌‌ها در دست اراذل و اوباش است نیز، پاسخ داد: برای حمل، نگهداری، تولید و استفاده از سلاح‌های سرد غیرمتعارف، براساس قانون، مجازات وجود دارد. وجود سلاح سرد نزد یک جوان می‌تواند به یکباره باعث از دست دادن کنترل شده و تحت‌تأثیر احساسات خود از سلاح سرد استفاده کند.