رژیم غذایی دارای غلات، ریسک سرطان روده را کاهش میدهد محققان دریافتهاند که چرا رژیم غذایی سرشار از غلات کامل و فیبر ممکن است موجب کاهش ریسک برخی انواع سرطان روده شود. به گزارش مهر، به گفته محققان تیم تحقیق بوستون، به نظر میرسد مکانیسم این رابطه ناشی از یک نوع باکتری روده باشد. آنها […]
رژیم غذایی دارای غلات، ریسک سرطان روده را کاهش میدهد
محققان دریافتهاند که چرا رژیم غذایی سرشار از غلات کامل و فیبر ممکن است موجب کاهش ریسک برخی انواع سرطان روده شود.
به گزارش مهر، به گفته محققان تیم تحقیق بوستون، به نظر میرسد مکانیسم این رابطه ناشی از یک نوع باکتری روده باشد.
آنها به بررسی Fusobacterium nucleatum که در بین صدها نوع باکتری موجود در روده بزرگ است، پرداختند. محققان بر این باورند که این باکتری در بروز سرطان روده نقش دارد.
محققان رژیم غذایی بیش از ۱۳۷ هزار نفر را برای چندین دهه پیگیری کردند و نمونه تومور روده بیش از ۱۰۰۰ نفر را بررسی کردند.
آنها دریافتند افرادی که از رژیم غذایی سرشار از غلات کامل و فیبر پیروی میکردند از ریسک پایینتر ابتلا به سرطان روده با وجود باکتری F. nucleatum روبهرو بودند، اما در مورد سایر سرطانهای روده بدون وجود این باکتری، چنین رابطهای یافت نشد.
دکتر شوجی اوگینو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «اگرچه تحقیق ما فقط مربوط به یک نوع باکتری بود، اما به یک پدیده بسیار گستردهتر اشاره دارد و اینکه باکتریهای روده میتوانند همراه با رژیم غذایی، ریسک برخی انواع سرطان روده را کاهش یا افزایش دهند.»
وی در ادامه افزود: «یافتههای ما نشاندهنده توانایی رژیم غذایی بر تأثیرگذاری بر ریسک ابتلا به برخی انواع سرطان روده بهواسطه تأثیر بر باکتری درون روده است.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.